Mjekesi,
ta gezosh pseudonimin e ri.
Pse e nderrove?![]()
Mjekesi,
ta gezosh pseudonimin e ri.
Pse e nderrove?![]()
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
Nese Allahu do kishte nevoje per adhurim atehere do ta kishte bere adhurimin detyre dhe ne xhenet(parajse) fakti qe nuk e ka bere detyre ne parajse per asnje njeri adhurimin atje tregon se Zoti ska nevoje per askend.
35:15.
O ju njerëz, ju keni nevojë për All-llahun e All-llahu nuk ka nevojë për ju; Ai është i falënderuari.
http://www.albislam.com/kurani/Kerki...a=nuk+ka+nevoj
"Shoku Mjekesise"
se ti a e adhuron allahun ajo eshte deshira jote e lire, nese e adhuron allahun ashtu si ka urdheruar atehere ti ke xhenetin e nese jo atehere e ke vendin ne xhenem. nese eshte ashtu si mendon ti atehere allahu te gjith njerzimin do ta kishte bere musliman. po ti je katolik e une jam musliman e ai tjetri eshte ateist etj e si kush do jape pergjigje per veti.
jarigas kjo don te thote se njerzit i kam krijuar te me adhurojne don te thote ti kryejme urdherat e allahut, jo se ai adhurim i duhet allahut xh .sh. por me kte adhurim na si musliman e tregojme se vetem zoti duhet te adhurohet pa mos me i ba shok.e nese i bajme shok e ortak zotit atehere kjo nuk eshte nga islami.pershendetje
Pershendetje sofra!
Shpresoj se jam e mireseardhur ne kete konak, erdha ne mesin tuaj sepse kam nevoje nga ju te me jepni ca spjegime.
Nuk kam kohe te germoj ne internet vete, prandaj e hedh pyetjen ketu me shprese se ndonjeri prej jush mund te me jape informacione te sakta dhe mundesisht jo aq te gjata (s'kam kohe te lexoj "romane" sepse informacionet me duhen per sa me shpejte)
Ju lus te me shkruani cdogje qe dini rreth krishtereve Adventiste, si e perceptojne dhe praktikojne besimin e tyre, si konsiderohen nga te krishteret e tjere (katoliket , ortodokset dhe protestantet) si sekte/heretike apo vellezer/motra ne besim, ritet fetare te tyre etj etj?![]()
Te vetmen gje qe morra vesht rreth tyre ishte se i permbaheshin edhe Dhijates se Vjeter, refuzonin mishin e derrit, alkoholin, dite feste javore e paskan te shtunen (sabath siq e kan cifutet) dhe jo te diellen.
Ju falenderoj paraprakisht dhe jam mirenjohese per mundin tuaj![]()
Krijoni Kontakt