Close
Faqja 19 prej 110 FillimFillim ... 917181920212969 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 1091
    i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Nqs se jo, atehere si e shpjegon ti rastin qe permendet ne Bibel sipas se ciles Jezu Krishti u premton apostujve te tij qe AI DO TE RIKTHEHET PERSERI NE TOKE gjate jetes se Apostujve?!!

Apostujt vdiqen dhe Jezu Krishti akoma nuk eshte kthyer!!!

Cfar paraqet kjo per ty si i krishter?!!

Me Respekt
    GV_USA
    Më gjej vargun ku e thotë Krishti nji gja të tillë e do të përgjigjem unë.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Pik se pari une nuk e dija qe feja juaj paska gabime, kete e mesova prej teje.
    Se dyte besoj se shumica e muslimaneve ketu pyetje ju kane parashtruar asgje me shum, vetem pyetje.

Ja psh edhe nje pyetje tjeter nga ana ime. A eshte perplasur Toka me YJE?!!
    Po ose jo?!!

Me Respekt
    GV_USA
    Gostivar he burr i dheut. Due me t'spjegue se e kam pasë fjalën për gabime që mendoni ju se i ka feja jon, e para, dhe e dyta, edhe feja jon ka ba gabime si qdo fe tjetër. Jena njerëz e bajmë gabime.

Së dyti, asht tuj më ba përshtypje nji gja. Ti thue qi nuk e ke dit se feja jon ka gabime. Atëhere, asht turp për ty qi nuk je ba i krishter tuj e dit se ajo fe nuk ka gabime.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Jashte teme
    Ndryshuar për herë të fundit nga Matrix : 02-11-2009 më 06:45

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2009
    Postime
    224
    Jashte teme
    Ndryshuar për herë të fundit nga Matrix : 02-11-2009 më 06:46

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga marcus1 Lexo Postimin
    Gostivar he burr i dheut. Due me t'spjegue se e kam pasë fjalën për gabime që mendoni ju se i ka feja jon, e para, dhe e dyta, edhe feja jon ka ba gabime si qdo fe tjetër. Jena njerëz e bajmë gabime.

Së dyti, asht tuj më ba përshtypje nji gja. Ti thue qi nuk e ke dit se feja jon ka gabime. Atëhere, asht turp për ty qi nuk je ba i krishter tuj e dit se ajo fe nuk ka gabime.
    Degjo As feja islame nuk ka gabime, andaj kurr isha me i ri zgjodha fene islame si fe timen.
    Sa i perket krishterimin cdo here thelle ne zemer e kam ndjejtur se dicka nuk eshte ne rregulle dhe nuk e dija se per cfar behet fjale.
    E sot ti me postimin tende ma sqarove kete ceshtje , dmth se feja e juaj paska gabime. Falemenderit per ket sqarim markus. E meriton nje kafe, nese jeton ne NY me trego se ku mund te te gjej qe te te paguaj nje kafe ( nuk dmth kafe por cfar do qe te jete ) .

Dhe pastaj pyetjes qe te bena nuk iu pergjigje, po e parashtroj edhe njehere.
    Sipas Bibles a eshte perplasur Toka me yje ose jo ?!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Degjo As feja islame nuk ka gabime, andaj kurr isha me i ri zgjodha fene islame si fe timen.
    Sa i perket krishterimin cdo here thelle ne zemer e kam ndjejtur se dicka nuk eshte ne rregulle dhe nuk e dija se per cfar behet fjale.
    E sot ti me postimin tende ma sqarove kete ceshtje , dmth se feja e juaj paska gabime. Falemenderit per ket sqarim markus. E meriton nje kafe, nese jeton ne NY me trego se ku mund te te gjej qe te te paguaj nje kafe ( nuk dmth kafe por cfar do qe te jete ) .

Dhe pastaj pyetjes qe te bena nuk iu pergjigje, po e parashtroj edhe njehere.
    Sipas Bibles a eshte perplasur Toka me yje ose jo ?!!!

GV_USA
    Nigjo Gostivar, më bahet qefi qi ty t'asht ba qefi. Por un nuk kam than se feja ka gabime. Njerëzit qi përfaqësojnë kyt fe kan ba gabime.

Përsa i përket pytjes tande, kam përshtypjen se duhet me ja drejtue astronomëve dhe jo mue.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga marcus1 Lexo Postimin
    Nigjo Gostivar, më bahet qefi qi ty t'asht ba qefi. Por un nuk kam than se feja ka gabime. Njerëzit qi përfaqësojnë kyt fe kan ba gabime.

Përsa i përket pytjes tande, kam përshtypjen se duhet me ja drejtue astronomëve dhe jo mue.
    Po Bibla flet per kete , e ke lexuar Biblen ti ose jo ?!!

Bibla thot se Toka eshte perplasur me yje !!!

Po nejse se ke fajin ti, nuk e ke lexuar Biblen

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Po Bibla flet per kete , e ke lexuar Biblen ti ose jo ?!!

Bibla thot se Toka eshte perplasur me yje !!!

Po nejse se ke fajin ti, nuk e ke lexuar Biblen

GV_USA
    A mund të ma sjellish vargun qi e thot kët gja? Pastaj, kur i dike kaq mir, pse pyt?

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anëtarësuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    >>> Uvjesa, ti tani po ben pyetje si e krishtere jo si muslimane, me sa po shoh une.
    > Je futur thelle bibles, qe per tu pergjigjur ty, duhet me qene teolog.
    > Por prape po me pelqen kjo gje, se tregon qe ke brum dhe je inteligjente. Zoti qofte me ty.
    La verita' ti rendera' libero!

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Matrix Lexo Postimin
    Kjo teme eshte konceptuar si nje sofer ku te krishteret mirepresin miqte muslimane te cilet mund te bejne pyetje per besimin e krishter dhe te krishteret te pergjigjen. Pjesemarrje te kendshme
    ja nji teme e menqur,
    nuk kam pyetje vetem nji kafe per mu dhe nji ambelsir pa yndyr derri
    te lumt mtrix per temen
    ku asht oda muslimane te pi nji kafe pa raki edhe atje
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 19 prej 110 FillimFillim ... 917181920212969 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •