Gostivar he burr i dheut. Due me t'spjegue se e kam pasë fjalën për gabime që mendoni ju se i ka feja jon, e para, dhe e dyta, edhe feja jon ka ba gabime si qdo fe tjetër. Jena njerëz e bajmë gabime.
Së dyti, asht tuj më ba përshtypje nji gja. Ti thue qi nuk e ke dit se feja jon ka gabime. Atëhere, asht turp për ty qi nuk je ba i krishter tuj e dit se ajo fe nuk ka gabime.![]()
The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford
Jashte teme
Ndryshuar për herë të fundit nga Matrix : 02-11-2009 më 06:45
Jashte teme
Ndryshuar për herë të fundit nga Matrix : 02-11-2009 më 06:46
Degjo As feja islame nuk ka gabime, andaj kurr isha me i ri zgjodha fene islame si fe timen.
Sa i perket krishterimin cdo here thelle ne zemer e kam ndjejtur se dicka nuk eshte ne rregulle dhe nuk e dija se per cfar behet fjale.
E sot ti me postimin tende ma sqarove kete ceshtje , dmth se feja e juaj paska gabime. Falemenderit per ket sqarim markus. E meriton nje kafe, nese jeton ne NY me trego se ku mund te te gjej qe te te paguaj nje kafe ( nuk dmth kafe por cfar do qe te jete ) .
Dhe pastaj pyetjes qe te bena nuk iu pergjigje, po e parashtroj edhe njehere.
Sipas Bibles a eshte perplasur Toka me yje ose jo ?!!!
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford
>>> Uvjesa, ti tani po ben pyetje si e krishtere jo si muslimane, me sa po shoh une.
> Je futur thelle bibles, qe per tu pergjigjur ty, duhet me qene teolog.
> Por prape po me pelqen kjo gje, se tregon qe ke brum dhe je inteligjente. Zoti qofte me ty.
La verita' ti rendera' libero!
Krijoni Kontakt