Close
Faqja 48 prej 110 FillimFillim ... 3846474849505898 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 471 deri 480 prej 1091
    "Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    Thote Ne ne forme madheshtore per veten e Tij por ndalon te thuhet Tre.Edhe ne Shqiptaret themi "ju zoteri" per respekt apo dhe kjo justifikon trinitetin qe sipas bibles fryma e shenjte ndodhet tek te gjithe ju-te.

Fjala Ne perdoret kur Zoti flet per madheshtine tij te krijimit por nuk perdoret kurre kur flitet per adhruimin e njerzve perkundrazi thuhet.

112. Ihlas 1. Thuaj: Ai, All-llahu është Një!
    2. All-llahu është Ai që çdo krijesë i drejtohet (i mbështetet) për çdo nevojë.
    3. As s'ka lindur kë, as nuk është i lindur.
    4. Dhe Atij askush nuk i është i barabartë.
    Allahu i kuranit është një nga zotët paganë që arabët adhuronin në Kaba. Allahu në fakt ishte një nga 360 zotat që adhuroheshin atje, është zoti pagan qe ju sot e besoni.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    pershendetje miq te krishtere,
    si jeni mire,
    ça thote jeta,
    hajde me te mira dhe juve.
    Pershendetje dhe mirë se erdhe.

gëzuar

Merre të lutem edhe pakez meze

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Gabim , Matrix gabim .

Fjala ELOHIM dmth PERENDITE ( ZOTRAT ) !!!

Tani eshte teme tjeter nese i futemi debatit se kush jane keto Zotra per te cilet flet Bibla!

ME Respekt
    GV_USA
    Ati, Biri dhe Shpirti i Shenjt, Një ZOT i vetem. AMEN

merre një qaj e flladitu pakez

se unë e luti me një gotë vere te kuqe

Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 11-12-2009 më 20:36

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Allahu i kuranit është një nga zotët paganë që arabët adhuronin në Kaba. Allahu në fakt ishte një nga 360 zotat që adhuroheshin atje, është zoti pagan qe ju sot e besoni.
    sa Zotna jan sipas mendimit tend ??
    per mua asht vetem se nje Zotë i cili mundet ti ket me miliona emra... por asht një

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    sa Zotna jan sipas mendimit tend ??
    per mua asht vetem se nje Zotë i cili mundet ti ket me miliona emra... por asht një
    Ku je bre busavata, diçka je aktiv te sofra e te krishterve, por ti lere se nuk po i din rendet e te krishterve por as rendet e sofrave nuk po i din. Ndoshta i din por i ke harrue, s'ka problem, te kujtohen dhe tash e tutje do të respektojsh.

Është vetem një Zot i Vertetë, por ka shumë zota te rrejshem dhe te deshtuar qe njerëzit u besojnë.

Zot i vertetë është Hyji i Abrahamit, Isakut dhe Jakobit. Ati i Jezus Krishtit. Hyji qe u misherua dhe iu shfaq botes në Jezusin.

Me thuaj te lutem se çfar deshiron te pini? A don një birrë, apo raki, qej apo diçka nga langjet. Per ndryshe merre një kafe te lutem dhe mirë se erdhe.

Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Ku je bre busavata, diçka je aktiv te sofra e te krishterve, por ti lere se nuk po i din rendet e te krishterve por as rendet e sofrave nuk po i din. Ndoshta i din por i ke harrue, s'ka problem, te kujtohen dhe tash e tutje do të respektojsh.

Është vetem një Zot i Vertetë, por ka shumë zota te rrejshem dhe te deshtuar qe njerëzit u besojnë.

Zot i vertetë është Hyji i Abrahamit, Isakut dhe Jakobit. Ati i Jezus Krishtit. Hyji qe u misherua dhe iu shfaq botes në Jezusin.

Me thuaj te lutem se çfar deshiron te pini? A don një birrë, apo raki, qej apo diçka nga langjet. Per ndryshe merre një kafe te lutem dhe mirë se erdhe.

faliminderit per mikpritje toni77
    rendin sofrave ja di shumë ( e kemi tradite ) mir , por, kesaj sofre disa antar nuk ma dhan shansen ta tregoj dionin time...( rebelimi asht natyra ime ) edhe gjanat rrjedhin njera pas tjetres...
    gjithsesi faliminderit edhe per pije po e mar nje birrë simbolike se von asht per kafe ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga busavata : 11-12-2009 më 21:19

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    faliminderit per mikpritje toni77
    rendin sofrave ja di shumë ( e kemi tradite ) mir por, kesaj sofre disa antar nuk ma dhan shansen ta tregoj dionin time...( rebelimi asht natyra ime ) edhe gjanat rrjedhin njera pas tjetres...
    gjithsesi faliminderit edhe per pije po e mar nje birrë simbolike se von asht per kafe ...
    O per besë ndoshta ka ndodhë ajo por fol bre burr se natë dimri është dhe besoj se askush nuk do ta nderprej, na thuaj diçka sepse ti zakonisht ia qellon por z'di çka ndodhi me do mbreter diçka ni moskuptim hahahha.

Hajde bre ta qojmë nga një birrë dhe thuajna diçka nga dija dhe mençurua jote se je i mirseardhur.

Gëzuar

Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    se pari mir se ju gjeta dhe gezuar
    puna e atyre mbreterve qendron keshtu :
    pasi jan festat ne prag ...une e bera pytjen jo per provokim por ,qe antaret tjere qe lexojn ..si dhe vizitoret te din diqka ma teper etj. por dikujt ju duk si provokim nuk e di pse ! ?
    por tash ma ska randesi kjo pune...

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    se pari mir se ju gjeta dhe gezuar
    puna e atyre mbreterve qendron keshtu :
    pasi jan festat ne prag ...une e bera pytjen jo per provokim por ,qe antaret tjere qe lexojn ..si dhe vizitoret te din diqka ma teper etj. por dikujt ju duk si provokim nuk e di pse ! ?
    por tash ma ska randesi kjo pune...
    Puna e atyre mbreterve eshte si perralla me mbret.
    Tregohet se keta astrolge zoroastriane(magois), sipas profecive te tyre, asistuan ne lindjen e nje ylli dhe e ndoqen, pasi ai ylli qe erresonte te gjithe yjet e tjere qe ishin afer tij, ishte shenja e lindjes se Mbretit te Izraelit, Messias.
    E tille profeci ishte shkruar edhe ne Dhiaten e Vjeter, por meqe Herodi, mbreti i Galilese romake, nuk e dinte, kur mori vesh per ardhjen e persianeveme rastin e lindjes se Mbretit te Izraelit, nga frika se humbte pushtetin, urdheroi qe te vriteshin te gjithe femijet deri ne dy vjeç......
    Persianet, duke ndjekur Yllin, arriten deri ne Betlehem, dhe ju falen foshnjes duke i dhuruar ar(pasi ai ishte Mbret), temjan(pasi ishte i shenjte) dhe mirre(pasi ishte sheruesi i gjithe njerezimit nepermjet vdekjes se tij).....
    Pastaj, meqe nje engjull i paralajmeroi per synimet e verteta te Herodit, u kthyen ne atdhe nepermjet nje rruge tjeter.......Kaq....i kenaqur???

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Ku je bre Toni , ufaaa na ke pshtu se nuk e dishim ne .

Beso qe tasht nuk dallon nga messia4ever , jeni bo te njejte .

Nuk flet me fakte por vetem prej urrejtjes , kjo eshte mbizotrim i ndjenjave kunder arsyes .

Faqja 48 prej 110 FillimFillim ... 3846474849505898 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •