Megjithe se ti le per te desheruar per pyetjet qe ben, sepse nuk dukesh te kesh njohuri te mjaftushme per ato qe pyet.
Gjithmon me kujton policin qe kerkonte lavatrice duke e ngateruar me frigorifer!Ose, si ai femija qe pyeste gjithkohes te jatin per lloj -lloj pyetjesh dhe mbasi merrte pergjigje nga i ai, perseri e pyeste : -Po Ariu"?
1. Ne Mbreterine Qiellore ka Mbret(Ati) ka Bij, me gjak Mbreteror. Ku i Pari eshte Jezus Krishti qe eshte ne krah te Djathte te Atit,pastaj do te jemi Ne,qe kemi marre ate Jete ate Gjak qe ka edhe Krishti.
Ka Krye engjej,dhe ushtri(engjellore).
Pastaj ka edhe shume.. shume..sherbetore qe sherbejne.(qe jani si ju)!!
2.DHE JEZUSI BERTITI ME ZE TE LARTE DHE THA :
"O ATE, NE DUART E TUA PO E DORZOJ FRYMEN TIM!"DHE SI THA KETO,DHA FRYME .Luka23/46
--- Pra e sundoi Perendia ATE. (per ato tre dite)dhe... Qielli dhe Toka ishte e mushur. me KryeEngjej dhe ushtri Engjellore.. ne pritje te nje komande, qofte edhe nje komande...nga Perendia ATE!
AI qe e ka Sunduar nga Perjetesia,qe vazhdon,dhe do te vazhdoje ta Sundoje Perjetesisht bashke me BIRIN qe e ka ne te djathte!
Ato tre dite Satani mendoi, se fitoi, Betejen Finale ndaj Zotit!(Ashtu si mendoni ju edhe sot!)
3. Per jashte toksoret, mqs ka shume versjone(edhe une e kam nje).
Do te deshiroja me pare te lexoja komentin tend ( edhe primitiv)pastaj do te t'a shuaj edhe une ty kurjozitetin per cfar pyet.
Nese vertet je i ineresuar, ndryshe mos abuzo me mirsjelljen e admirueshme te Tonit ndaj jush!
Krijoni Kontakt