Close
Faqja 18 prej 110 FillimFillim ... 816171819202868 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 1091
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    jashte teme
    Ndryshuar për herë të fundit nga Matrix : 02-11-2009 më 06:52

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    jashte teme
    Ndryshuar për herë të fundit nga Matrix : 02-11-2009 më 06:52

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Dielli_ime thot:

"Nuk pretendoj te kem as njohuri te ceketa, por as njohuri te tepruara per Kur'anin. Mua thjesht nuk ma rrok truri qe pasardhesi i Jezusit (profetit tuaj), shpirti i se vertetes (sipas asaj qe pretendoni ju duke i lexuar vargjet e Ungjillit mbi Shpirtin Shenjt), te jete nje njeri poligamist..."

Me trego i nderuar disa citate biblike per grate e profeteve te me parshem, apo me sakt per numrin e tyre. A nuk ishih edhe ata poligamist (gjithehere sipas Bibles)?!!!!!! A nuk beson ti ne profecine ?!
    Edhe nese ka pasur, ata te gjithe bene profeci per Mesine, Jezu Krishtin!

A e ka ndermend dikush te beje ndonje pyetje per te mesuar dicka nga feja jone? Jo per gje, po jeni ne sofren e te krishtereve dhe s'po m'duket e udhes me ba biseda me tendenca pikerisht ne kete sofer ku jemi edhe zot shtepie. Shpresoj te has ne mirekuptimin e gjithkujt ketu.

Ju kisha lutur qe pyetjet te behen nga 1 ne dite, ne menyre qe t'i japim rastin cdo te krishteri te jape pergjigjen qe na vjen nga vellezerit e motrat myslimane. Besoj se edhe juve qe beni pyetje do t'ju pershtatet kjo forme komunikimi.

Paqja me ne!
    Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    jashte teme
    Ndryshuar për herë të fundit nga Matrix : 02-11-2009 më 06:53

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    jashte teme
    Ndryshuar për herë të fundit nga Matrix : 02-11-2009 më 06:53

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Jo nuk jane keto pyetje tendencioze, por duam te mesojme per mendimet e juaja mbi gjera te caktuara biblike.
    Te krishteret gjithmone kapen te poligamia e Muhamedit a.s. , kurse harojne se ne Bibel thuhet qe shume nga profetet kane pasur shume gra. Bile per disa thuhen numra te mdhenje, qe ne krahasim me ta, nr. 9 eshte fare fare i vockel.

Pershendetje!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Uvejsa,

Kur te flasesh sill emra dhe fakte. E sa per poligamine, ju e keni te ligjeruar nga Muhamedi qe burrat mund te marrin nga 4-7 gra, nese ua mban xhepi . Cuditem se si nuk i rreshqiti goja te thoshte se edhe grate mund te marrin po kaq burra .

Kurse Jezusi e barazoi me te vertete burrin me gruan, gje qe nuk kishte ndodhur deri ne ate kohe, kur e beri martesen te pandashme, pra 1 burre dhe 1 grua bashke perjete, 1 trup i vetem para Hyjit.

Hajde me nga nje caj ose leng tani, se vere e raki s'te ofroj dot...

Kalofshi te gjithe mire sonte, se shkova me u pregatite per Pashken e neserme.

Krishti u ringjall, Aleluja!
    Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Jo nuk jane keto pyetje tendencioze, por duam te mesojme per mendimet e juaja mbi gjera te caktuara biblike.
    Te krishteret gjithmone kapen te poligamia e Muhamedit a.s. , kurse harojne se ne Bibel thuhet qe shume nga profetet kane pasur shume gra. Bile per disa thuhen numra te mdhenje, qe ne krahasim me ta, nr. 9 eshte fare fare i vockel.

Pershendetje!
    Tjetja juj burra! A po knaqeni ndopak n'sofrën tonë? Shpresoj se jeni tuj kalue mirë e tuj u knaqë. Kisha dash vetëm me ju lut se meqense kjo sofër asht ba shumë e madhe, duhet me pas ifije kujdes me me majt rradh se mund të bahet nji rrumujë e tillë qi nuk kena me mujt me u marr vesh.

Ju lutem shumë miqve muslimanë mos t'merren me gabimet e fesës sonë por vetëm të shtrojnë pyjte. U lutem edhe të zotve të kësaj sofre (te krishterëve) mos me i ngitë (ngacmu) miqt muslimanë se i kena miq në sofër e dona me i përcjell si miq.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Mazamkeq ore GV. Kjo është ajo qe u mshehet juve npere sy. Mos mendo se jeni ndryshe nga ata qe u erdhi Jezusi dhe ishte me ta, u folte per dit, i mesonte neper vende te ndryshme, bente mrekullira para syve të tyre dhe u thonte se Mesia ka ardhur, por ata nuk e besonin. Kjo ndodhW edhe sot.

Krishti u kthye në apostuj, kujtoje zbritjen e Shpirtit të shenjt. Kjo është TRINIA qe ju nuk e besoni. Krishti shumher te flet por ti nuk deshiron ta desgjojsh.
    Po me trego se ku shkruan ne Bibel se Jezusi erdhi prap pas kryqezimit, kam deshire te flakte qe te lexoj kete ne Bibel .

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga marcus1 Lexo Postimin
    Tjetja juj burra! A po knaqeni ndopak n'sofrën tonë? Shpresoj se jeni tuj kalue mirë e tuj u knaqë. Kisha dash vetëm me ju lut se meqense kjo sofër asht ba shumë e madhe, duhet me pas ifije kujdes me me majt rradh se mund të bahet nji rrumujë e tillë qi nuk kena me mujt me u marr vesh.

Ju lutem shumë miqve muslimanë mos t'merren me gabimet e fesës sonë por vetëm të shtrojnë pyjte. U lutem edhe të zotve të kësaj sofre (te krishterëve) mos me i ngitë (ngacmu) miqt muslimanë se i kena miq në sofër e dona me i përcjell si miq.
    Pik se pari une nuk e dija qe feja juaj paska gabime, kete e mesova prej teje.
    Se dyte besoj se shumica e muslimaneve ketu pyetje ju kane parashtruar asgje me shum, vetem pyetje.

Ja psh edhe nje pyetje tjeter nga ana ime. A eshte perplasur Toka me YJE?!!
    Po ose jo?!!

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 18 prej 110 FillimFillim ... 816171819202868 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •