jashte teme
jashte teme
Ndryshuar për herë të fundit nga Matrix : 02-11-2009 më 06:52
jashte teme
Ndryshuar për herë të fundit nga Matrix : 02-11-2009 më 06:52
Edhe nese ka pasur, ata te gjithe bene profeci per Mesine, Jezu Krishtin!
A e ka ndermend dikush te beje ndonje pyetje per te mesuar dicka nga feja jone? Jo per gje, po jeni ne sofren e te krishtereve dhe s'po m'duket e udhes me ba biseda me tendenca pikerisht ne kete sofer ku jemi edhe zot shtepie. Shpresoj te has ne mirekuptimin e gjithkujt ketu.
Ju kisha lutur qe pyetjet te behen nga 1 ne dite, ne menyre qe t'i japim rastin cdo te krishteri te jape pergjigjen qe na vjen nga vellezerit e motrat myslimane. Besoj se edhe juve qe beni pyetje do t'ju pershtatet kjo forme komunikimi.
Paqja me ne!
Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!
jashte teme
Ndryshuar për herë të fundit nga Matrix : 02-11-2009 më 06:53
jashte teme
Ndryshuar për herë të fundit nga Matrix : 02-11-2009 më 06:53
Jo nuk jane keto pyetje tendencioze, por duam te mesojme per mendimet e juaja mbi gjera te caktuara biblike.
Te krishteret gjithmone kapen te poligamia e Muhamedit a.s. , kurse harojne se ne Bibel thuhet qe shume nga profetet kane pasur shume gra. Bile per disa thuhen numra te mdhenje, qe ne krahasim me ta, nr. 9 eshte fare fare i vockel.
Pershendetje!
Uvejsa,
Kur te flasesh sill emra dhe fakte. E sa per poligamine, ju e keni te ligjeruar nga Muhamedi qe burrat mund te marrin nga 4-7 gra, nese ua mban xhepi. Cuditem se si nuk i rreshqiti goja te thoshte se edhe grate mund te marrin po kaq burra
.
Kurse Jezusi e barazoi me te vertete burrin me gruan, gje qe nuk kishte ndodhur deri ne ate kohe, kur e beri martesen te pandashme, pra 1 burre dhe 1 grua bashke perjete, 1 trup i vetem para Hyjit.
Hajde me nga nje caj ose leng tani, se vere e raki s'te ofroj dot...
Kalofshi te gjithe mire sonte, se shkova me u pregatite per Pashken e neserme.
Krishti u ringjall, Aleluja!
Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!
Tjetja juj burra! A po knaqeni ndopak n'sofrën tonë? Shpresoj se jeni tuj kalue mirë e tuj u knaqë. Kisha dash vetëm me ju lut se meqense kjo sofër asht ba shumë e madhe, duhet me pas ifije kujdes me me majt rradh se mund të bahet nji rrumujë e tillë qi nuk kena me mujt me u marr vesh.
Ju lutem shumë miqve muslimanë mos t'merren me gabimet e fesës sonë por vetëm të shtrojnë pyjte. U lutem edhe të zotve të kësaj sofre (te krishterëve) mos me i ngitë (ngacmu) miqt muslimanë se i kena miq në sofër e dona me i përcjell si miq.
The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford
Pik se pari une nuk e dija qe feja juaj paska gabime, kete e mesova prej teje.
Se dyte besoj se shumica e muslimaneve ketu pyetje ju kane parashtruar asgje me shum, vetem pyetje.
Ja psh edhe nje pyetje tjeter nga ana ime. A eshte perplasur Toka me YJE?!!
Po ose jo?!!
Me Respekt
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Krijoni Kontakt