Close
Faqja 103 prej 110 FillimFillim ... 35393101102103104105 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,021 deri 1,030 prej 1091
    "Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Faleminderit per pergjigjen,a ka ndonje menyr te vecant fizike lutja psh:sic e eshte tek muslimant ?
    ............
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 05-05-2010 më 07:40

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Mjekesia,

I krishteri e ka cdo sekonde lutje, pasi eshte gjithmone ne pranine e Zotit. I krishteri eshte Tempulli i Zotit.

Per kersherine tende, kur e kemi fare te pamundur te marrim pjese ne Meshe, atehere e mbyllim deren e dhomes, i lutemi Atit tone ne heshtjen e zemres dhe ia ofrojme kete flijim se bashku me flijimin e Krishtit ne Kryq, duke e lutur qe te kete meshire per mekatet e mia dhe te botes mbare. Ketu futen edhe te tuat .

Zoti ta hapte zemren dhe ta shtofte gjithmone respektin per te tjeret qe jane ndryshe nga ty.

Paqja me ty!
    Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Dhe ti i "ndritur" nga miti i Kuranit, vjen ketu per t errezuar mite te tjera???????
    Te lumte.....
    Jarigas

Paqe! Maska e Matrix
    Anëtarësuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Në Zemrën e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Mjekesia

Nqs perdorni Biblen heren tjeter duke e nxjerre nga konteksti, do te merrni verejtje per shkelje te se drejtes se Autorit.

OK?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Matrix : 06-05-2010 më 14:07
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

Paqe! Maska e Matrix
    Anëtarësuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Në Zemrën e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Mjekesia

Kujto qe ketu je mik. Here tjeter nqs ben krahasime mes fese sate dhe fese se krishtere, nuk do jeni me i mirepritur ne kete teme!

Respekto te tjeret nqs kerkon te te respektojne dhe ty!
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

Sipas fes se krishter njerzit qe nuk besojn ne asnje fe,por besojn ZOTIN dhe nuk bejn gabime por bejn nje jet te rregullt familjare,si eshte perfundimi i tyre ne jeten e perhershme ? Sepse sipas fes Islame qe te shpetojsh ne jeten tjeter duhet edhe te kryesh patjeter obligimet fetare.Pershendetje
    Revolution 1848

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Duhet perpara qe te shpjegosh se çfare nenkupton ti me "fè"..!!!!Perndryshe pyetja eshte pa kuptim.....
    Jarigas

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Duhet perpara qe te shpjegosh se çfare nenkupton ti me "fè"..!!!!Perndryshe pyetja eshte pa kuptim.....
    Nuk e di shqip e kam shkruajtur me duket
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Sipas fes se krishter njerzit qe nuk besojn ne asnje fe,por besojn ZOTIN dhe nuk bejn gabime por bejn nje jet te rregullt familjare,si eshte perfundimi i tyre ne jeten e perhershme ? Sepse sipas fes Islame qe te shpetojsh ne jeten tjeter duhet edhe te kryesh patjeter obligimet fetare.Pershendetje
    Eurostar1,

Kjo eshte pune e Zotit dhe jo e jona. Eshte ai qe i sheh zemrat dhe qellimet e njerezve dhe qe ne meshiren e vet e fal gjithkend. Ne katoliket besojme se eshte pikerisht flaka e purgatorit ajo qe i pastron keta shpirtra qe nuk i kane rene mohit Zotit me veprat e tyre e qe pendohen. Detyre e jona eshte qe ta lusim Zotin qe te kete meshire per cdo shpirt, pastaj gjithcka i mbetet Meshires Hyjnore.

Paqja me ty!
    Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga Matrix Lexo Postimin
    Mjekesia

Nqs perdorni Biblen heren tjeter duke e nxjerre nga konteksti, do te merrni verejtje per shkelje te se drejtes se Autorit.

OK?

Pse ti i ke marre leje Matrix-it qe ke vene kete pseudonim.Hahhaha kjo ishte e forte nuk do ta harroj.Kur te teket ndonjehere me fut ndonje verejtje pse jam musliman ose pse e kam emrin e nje shkence ekzakte.po bej gati turren e druve.
    "Shoku Mjekesise"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •