Ne fakt kur behet fjale per mendje madhesi e pranoj dhe besoj se te gjithe ne si te krishtere duhet te shkojme ne fund te kishes dhe te bejme si tagrambledhesi duke i then Zotit ki meshire per ne.
DHe ketu te perfshij ty , veten time, seminaristin , marcusin, dhe te gjithe te krishteret kudo qe jane. Por sidomos e perfshij vete te parin. Kemi nevoje te bejme perdite kete lutje. Qe zoti te na cliroj nga mendje madhesia. Une jam i pari qe duhet te beje kete
Sa per shkrimet e kam thene qe nuk diskutoj me per abrahamin dhe pasanikun sepse e kam diskutuar nje here.
SHpresoj se kam qene i sinqerte nuk e di ku te kem mashtruar ndonje ketu ne forum nese po ma trego qe te pendohem. E kam seriozisht
Nese nuk te dukem i krishtere atehere nuk e di se cte them sepse me fjale nuk dallohet i krishteri .
Jemi ne internet dhe nuk mund ta dallojme njeri tjetrin nese jemi te krishtere ashtu sic themi apo jo?
Eshte e veshtire.
Por Zoti na i njeh zemrat dhe Ai do te gjykoje mendimet e zemrave tona dhe kur Ai e ben kete nuk e ben sic gjykon bota per denim por kur gjykohemi prej Tij ndreqemi dhe kur ndreqemi nuk ngelemi si bota dhe nuk do te quhemi kopila por bij te Tij kur nderqemi aty per aty. dhe kur e pranojme ndreqjen. E kam seriozisht jo me te tallur.
Nese jam krenar i kerkoj Zotit te me fale.dhe te me ndryshoje.
Krijoni Kontakt