Close
Faqja 46 prej 69 FillimFillim ... 36444546474856 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 451 deri 460 prej 686
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Citim Postuar më parë nga marcus1 Lexo Postimin
    Sa mirë do ishte sikur të gjithë anëtarët e forumit të "ziheshin" kështu si ne.

Për sa i përket opinionit tënd, si ka mundësi që një ateist të ketë opinion në gjërat e Zotit?
    ke te drejte per punen e zenies,
    kurse per punen e ateistit,
    kush tha qe une jam ateist?
    jam heretik, i dale nga udha e zotit,
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Citim Postuar më parë nga Seminarist Lexo Postimin
    Ka shume menyra e nivele per te qene i Zotit. Ne nivelin perfekt, te te qenit shenjt, une besoj se te ketillet jane vetem brenda Kishes. Vetem ky nivel me intereson.

Dallimi im me ortodokset strikt eshte se une njoh si kufij kishtare edhe ato qe perfshijne kishen romane katolike, dh kama rgumentet e mija per kete. Ka ortodokse jo te paket qe e mohojne kete. Keshtu qe une nuk hyj tek 'kokefortet'.
    Të përgëzoj për moskokëfortësinë tënde, por përsëri i shmangesh pyetjes sime.

Citim Postuar më parë nga marcus
    Ke njohur ndonjëherë në jetën tënde dikë që të mos jetë katolik apo ortodoks dhe në të njëjtën kohë të jetë i Zotit?
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Citim Postuar më parë nga Kinney Lexo Postimin
    ke te drejte per punen e zenies,
    kurse per punen e ateistit,
    kush tha qe une jam ateist?
    jam heretik, i dale nga udha e zotit,
    Më duket se në një nga shkrimet e tua të vonshme e pohove këtë gjë, kur të aukzoi dikush se je xfile.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Jo, nuk kam njohur dhe nuk besoj se ka. Gjithnje ne linjen e te qenit sakramentalisht i Zotit, shenjt.

Psh, nuk ka njerez si Padre Pio, At Paisi.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Më duket se në një nga shkrimet e tua të vonshme e pohove këtë gjë, kur të aukzoi dikush se je xfile.
    e pra, me akuzuan, (sipas kushtetutes eshte krim te jesh x-files, lol).
    e mira eshte te mos e kategorizosh veten.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Jo, nuk kam njohur dhe nuk besoj se ka. Gjithnje ne linjen e te qenit sakramentalisht i Zotit, shenjt.

Psh, nuk ka njerez si Padre Pio, At Paisi.
    Atëhere, si i shpjegon fjalët e Jezusit?

Mos vallë na dolën vargje që nuk kanë zbatim praktik në jetën e kishës ortodokse?

Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Vellezer, mos u zini...

Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Atëhere, si i shpjegon fjalët e Jezusit?

Mos vallë na dolën vargje që nuk kanë zbatim praktik në jetën e kishës ortodokse?

Por ta kam thene tashme, Marcus1. Une shkruaj edhe shkurt. Jezusi nuk kishte shpallur se 12 eshte numri i besimtareve te Tij. Keshtu qe, habia e tyre se si dikush sheronte ne emer te Krishtit, ishte problem i tyre, i kufizimit qe kishin ata, por jo dhe i Krishtit.

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Por ta kam thene tashme, Marcus1. Une shkruaj edhe shkurt. Jezusi nuk kishte shpallur se 12 eshte numri i besimtareve te Tij. Keshtu qe, habia e tyre se si dikush sheronte ne emer te Krishtit, ishte problem i tyre, i kufizimit qe kishin ata, por jo dhe i Krishtit.
    Nuk është i saktë interpretimi që jep ti. Sepse ai që ndiqte demonë, refuzoi të shkonte pas apostujtve.

Atëherë Gjoni mori fjalën dhe i tha: "Mësues, ne pamë një njeri që nuk na ndjek, që i dëbonte demonët në emrin tënd dhe ia ndaluam sepse ai nuk na ndjek".

Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Pasazhi ne fjale nuk eshte i qarte, sikurse shume histori a pasazhe te tjera (pagezimi per te vdekurit). Mund te kete shume varacione. Ndoshta dikush qe e ka degjuar mesimin e Krishtit, por qe Ai se futi ne 12-she, megjithese e perdori si nxenes.

Faqja 46 prej 69 FillimFillim ... 36444546474856 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •