Close
Faqja 34 prej 69 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 686
    Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Nuk eshte tamam keshtu.

Ju nuk keni doktrine formale te grupit, ku mund te referohemi se cfare besoni.
    Aq me teper qe teoria e "zbulimit" ne "fryme" e individualizon shume perkufizimin e secilit. Ajo q ei bashkon grupimet tuaja eshte aksidenti historik, te qenit brenda nje rryme ne nje kohe te caktuar, anti-katolicizmi - dhe pas ketij momenti, ne baze te shthurrjeve, secili krijon doktrinen e vete.

Ka teori te forta se ungjilloret jane pjese e investimit masonik per te shkaterruar katolicizmin edhe papatin.

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Citim Postuar më parë nga Seminarist Lexo Postimin
    Nuk eshte tamam keshtu.

Ju nuk keni doktrine formale te grupit, ku mund te referohemi se cfare besoni.
    Aq me teper qe teoria e "zbulimit" ne "fryme" e individualizon shume perkufizimin e secilit. Ajo q ei bashkon grupimet tuaja eshte aksidenti historik, te qenit brenda nje rryme ne nje kohe te caktuar, anti-katolicizmi - dhe pas ketij momenti, ne baze te shthurrjeve, secili krijon doktrinen e vete.
    Mirë, lexoje tani shkrimin e mësipërm se mbase të bën mirë.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Citim Postuar më parë nga marcus1 Lexo Postimin
    Mirë, lexoje tani shkrimin e mësipërm se mbase të bën mirë.
    marcus1, e thame, le ta lejme menjeane letersine, kur flasim per doktrine, sikurse doktrinen, kur te flasim per letersi.

Po deshe, mund te te jap tekste SUFIJSH jo me pak prekes se Gijon.......qe te marresh n to me shume Zot se prej saj!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Po, Toni, faleminderit per ndreqjen. Duhet shtuar edhe fjala njeri; pra, Jezusin Zot dhe Njeri.

Seminarist, Kisha Katolike nuk i pranon per te krishtere as Mormonet, as DJ-te. Sa per rrymat e tjera, ato jane te pranuar si motra dhe vellezer ne Krishtin per arsyet qe i dhashe me lart. Nuk flas pa u keshilluar me pare me mesimet e Kishes . Pastaj, secili eshte pergjegjes vete per ate qe beson dhe meson.

Sa per Kungimin Shenjt, sipas mesimit te Kishes, e marr vetem ne Kishen Katolike dhe ate Ortodokse, nese s'kam tjeter mundesi.

Marcus, nuk besoj se ka nevoje qe te kapemi pas cdo fjale, pasi e kemi sqaruar njemije here se ku qendrojme me idete dhe mendimet tona. Si ti, ashtu edhe Seminaristi, jeni aq te rritur e te pjekur sa t'i shqyrtoni idete dhe mendimet tuaja nen driten e Krishtit dhe te shihni se ku qendron njeri dhe tjetri. I sqaroni vete ju ato pune. Edhe njehere po e perseris: nuk do te kete kurre pajtim mes teje, Seminaristit dhe meje per aq kohe sa ti nuk i pranon mesimet e Kishes dhe ne te dy i pranojme. S'ka haterngelje ketu .

Te fala ne Krishtin,
    k.
    Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    marcus1, e thame, le ta lejme menjeane letersine, kur flasim per doktrine, sikurse doktrinen, kur te flasim per letersi.

Po deshe, mund te te jap tekste SUFIJSH jo me pak prekes se Gijon.......qe te marresh n to me shume Zot se prej saj!
    Nëse janë për ndërtim, silli këtu dhe postoi. Do t'i lexoj me kënaqësi. Uroj të më mbushin shpirtin, ashtu siç bëjnë edhe shkrimet e Gijonit.

Preferoj të sjell "letërsi" (që nuk janë letërsi por shkrime plot Krisht) sesa doktrinë të vdekur.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Citim Postuar më parë nga Dielli_ime Lexo Postimin
    S'ka haterngelje ketu .

Te fala ne Krishtin,
    k.
    Hatërngelje?! E pse duhet të ketë? A mendoni se më bëni nder mua nëse më pranoni apo jo? Nëse mendoni kështu, e keni gabim. Nuk kam nevojë për mëshirë. . Atë ma ka dhënë me bollëk Krishti.

Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Citim Postuar më parë nga marcus1 Lexo Postimin
    Nëse janë për ndërtim, silli këtu dhe postoi. Do t'i lexoj me kënaqësi. Uroj të më mbushin shpirtin, ashtu siç bëjnë edhe shkrimet e Gijonit.

Preferoj të sjell "letërsi" (që nuk janë letërsi por shkrime plot Krisht) sesa doktrinë të vdekur.

JA GABIMI i rradhes!

Mire Marcus1, do letersi? Ja:

Ore ore lule bore
    jemi yllka ungjillore
    dallendyshe ne pranvere
    fletushka dere me dere...

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    JA GABIMI i rradhes!

Mire Marcus1, do letersi? Ja:

Ore ore lule bore
    jemi yllka ungjillore
    dallendyshe ne pranvere
    fletushka dere me dere...
    Hahahahahaha! Më kënaqe Seminarist. E dija se do ma bëje me të zezë atë fjalën "të vdekur" dhe po mendoja ta hiqja një herë, por thashë me vete, nëse do thotë gjë Seminaristi do ja sqaroj.

Kur them dotkrinë e vdekur nënkuptoj jo se një doktrinë mund të jetë e keqe në vetvete, por se po ngeli vetëm në shkronjë, mbetet e vdekur.

Edhe farisenjtë e kishin të drejtë doktrinën e tyre, por ishte e vdekur sepse ata ishin ngulur në shkronjat e ligjit se sa në frymën.

E kupton tani?

Si vazhdon poezia?

P.S. Ika unë tani se u bëra vonë. Flasim më vonë ose nesër. Ju uroj gjithë të mirat.

Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Edhe une ju pershendes per sot! Hyj prape, vetem nqs me ngacmon njeri papen Racinger...

Inxhinier Maska e albani1
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Pershendetje

[QUOTE][
    QUOTE=toni77_toni;2682359]Sipas teje dhe bindjeve - shpjegimeve tua, Jezusi na qenka ni "arrogant"!! Jezusi as me armiqë - ata qe e denuan dhe e vranë në trup, Ai nuk u sjell në mënyrë arrogante e lere ma me nënen e vet.
    Jo jo Une nuk kam thene se Jezusi eshte arrogant por kam bere pyetjen qe si mendoni ju pse Jezusi e quajti ne ate menyre. Megjithate seminaristi eshte pergjigjur per kete . Dhe nuk po kerkoje me nje pergjigje tjeter per kete ceshtje vetem se do te shtroja disa pyetje te tjera por do te doja ti shkruaja tek postimi i seminaristit.

[QUOTE]
    Ju nga armiqesia qe keni me Marinë - Even e Re - nënen e Kishes, jeni në gjendje ta paraqitni edhe Shkrimin e Shenjt ndryshe nga ajo qe është dhe Jezusin si "person arrognat qe as nënene e vet nuk erespekton", sipas asaj teorie të juaja boshe Krishti na "qenka" ni person qe nuk respekton as njërin nder dhjet urdhërimet e Perendisë; " 4. Ndero prinderit .."!! Mazamakeq.

Nuk kam asnje armiqesi me Marine sepse kur te shkoje ne parajse ne qiell do ta takoj atje dhe ndoshta do te kemi miqesi per te folur per gjerat e Zotit pershembull do ta pyes per ate situate se si ajo ndihej kur ja tha lajmin Jozefit .Dhe nuk ka armiqesi atje por miqesi dhe cdo gje atje eshte per lavdine e Jezusit.

U lutem të lexoni nga tema dhe mos i persëritni shkrimet - pytjet. Ja, ne kete temë është pergjigja lidhur me thënjen e Jezusit nënes; "Grua" e jo nënë, LEXOJE:
    Mire me duket si nje pergjigje e kenaqshme ajo e seminaristit dhe kjo por do te shtroj edhe ndonje pyetje tjeter besoj nuk do te merzitesh.

http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=233

Pyetja qe une shtroj eshte e kam thene edhe me pare perse maria nuk permendet ne vende te tjera per te ndermjetesuar pervecse ne mrekulline e kthimit te ujit ne vere?

Perse Jezusi u ka thene dishepujve qe te ndermjetesojne vete para Zotit pa i kerkuar ndonje shenjtori ose marise? Lexo lutjen shembullore.
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

Faqja 34 prej 69 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •