Close
Faqja 37 prej 37 FillimFillim ... 27353637
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 364 prej 364
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Edhe ne ditet tona ekziston kjo minare e bardhe në lindje te Damaskut. Ne nje hadith tjeter, qe e transmeton Ebu Hurejra, thote Muhamedi a.s.:

"Nuk ka mes meje dhe Isait a.s. te Derguar dhe ai do te zbrese. E kur ta shihni ate, njiheni: njeri mesatar (me gjatesi), anon nga ngjyra e kuqe dhe e bardhe, zbret mes dy qyteteve, duket koka e tij sikur pikon, por ajo nuk eshte e lagur."
    1 .D.m.th. Jezusi qenka mesatar (me gjatesi)
    2. Po anojka nga ngjyra e kuqe dhe e bardhe?! (cka flasin keta, askush nuk i merr vesh)
    3. Po i pikojka uje (por kjo nuk d.mth. se koken e paska te lagur?!)

Pse sipas Islamit a prej detit po vika Jezusi (qe po i pikojkan flokte), apo nga Qielli?!

(Edhe juve mund te ju pikojne floket pas dushit, por kjo nuk d.m.th. se jeni lagur me uje e as qe keni perdore uje ne floket tuaja)

Keto jane argumentet me bindese qe kam lexuar per fene islame. Krejt pajtohemi me kete

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Tallu tallu ti kundër Jezus Krishtit a.s. !!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-03-2006
    Postime
    141
    Me te vertet iniciative e qelluar ,kam patur deshir te hap nje tem qe do ti bashkoj besimtaret por edhe jobesimtaret ,te flasim qet ,shtruar ashtu si e ka menduar "sofra" . Jo pse i takoj komunitetit musliman e te tjeret mos ti degjojm cka flasin ,por qe kam lexuar me koke te ftoht,duke i analizuar mir qysh nga krijimi i njeriut te par e deri ato cka eshte e lejua te dihet .
    Mua pas luftes se Kosoves me tha dikush ,amerikanet jan ardh per interes te vetin ,ani OK i thash,nuk pytesh po edhe nese te pytesh,amerikanet do te terhiqen po pastaj nga shkon ti . Kjo vellezer eshte e logjikuar qe e thash,eshte mesim-lexim me gjakftohtesi . Tash un e kam bindjen time se si do te rrjedhin gjerat deri ne boten tjeter,por edhe sa e sa njeri ka vdekur katolik,musliman e te pa besim,e sa do te jetojn dhe vdesin me pas. Nuk do te zhduken pas vdekjes ,po do te ipet llogaria . Per mendimin tim,llogarin e japin te paret,paria ,ndersa njerzimi do ta kaloj me leht . Un nuk pres te ndrrohet drastikisht ndonje religjion,do te ndodhin me numra normal . Tash pasi jam besimtar dhe besoj se po te kish dasht Zoti ket gje e ben mbrena qintes se sekondes ,por nese i kerkojm arsyet e tij vetem gabojm . Ai i dini ju sakt arsyet e mia te ketyre rreshtave ,pra gaboheni edhe ju .Normal qe arsyeja eshte te veproni siq them un ,normal eshte me prapavi ,po sinqerisht te mos kem ndasi ,e Aj te cilit i beson e di me se miri .

Citim Postuar më parë nga shefqeti Lexo Postimin
    Me te vertet iniciative e qelluar ,kam patur deshir te hap nje tem qe do ti bashkoj besimtaret por edhe jobesimtaret ,te flasim qet ,shtruar ashtu si e ka menduar "sofra" . Jo pse i takoj komunitetit musliman e te tjeret mos ti degjojm cka flasin ,por qe kam lexuar me koke te ftoht,duke i analizuar mir qysh nga krijimi i njeriut te par e deri ato cka eshte e lejua te dihet .
    Mua pas luftes se Kosoves me tha dikush ,amerikanet jan ardh per interes te vetin ,ani OK i thash,nuk pytesh po edhe nese te pytesh,amerikanet do te terhiqen po pastaj nga shkon ti . Kjo vellezer eshte e logjikuar qe e thash,eshte mesim-lexim me gjakftohtesi . Tash un e kam bindjen time se si do te rrjedhin gjerat deri ne boten tjeter,por edhe sa e sa njeri ka vdekur katolik,musliman e te pa besim,e sa do te jetojn dhe vdesin me pas. Nuk do te zhduken pas vdekjes ,po do te ipet llogaria . Per mendimin tim,llogarin e japin te paret,paria ,ndersa njerzimi do ta kaloj me leht . Un nuk pres te ndrrohet drastikisht ndonje religjion,do te ndodhin me numra normal . Tash pasi jam besimtar dhe besoj se po te kish dasht Zoti ket gje e ben mbrena qintes se sekondes ,por nese i kerkojm arsyet e tij vetem gabojm . Ai i dini ju sakt arsyet e mia te ketyre rreshtave ,pra gaboheni edhe ju .Normal qe arsyeja eshte te veproni siq them un ,normal eshte me prapavi ,po sinqerisht te mos kem ndasi ,e Aj te cilit i beson e di me se miri .
    15. Kushdo që ecën drejt, ai ecën drejt për të mirën e vetes së vet dhe kushdo që ecën shtrembër, ai ecën shtrembër me humbje të vetes së vet. Asnjë i rënduar me barrë, nuk mund të mbajë barrën e një tjetri (secili mban barrën e vet) dhe Ne nuk ndëshkojmë përderisa të çojmë të Dërguar (për të udhëzuar e këshilluar). (el-Isra).
    Sot kërkush nuk ka arsyetim pse nuk ka vepruar drejt përveç të sëmurëve mendërisht, sepse profetët erdhën dhe shkuan bashkë me librat e tyre.
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Faqja 37 prej 37 FillimFillim ... 27353637

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •