Postuar më parë nga
shefqeti
Me te vertet iniciative e qelluar ,kam patur deshir te hap nje tem qe do ti bashkoj besimtaret por edhe jobesimtaret ,te flasim qet ,shtruar ashtu si e ka menduar "sofra" . Jo pse i takoj komunitetit musliman e te tjeret mos ti degjojm cka flasin ,por qe kam lexuar me koke te ftoht,duke i analizuar mir qysh nga krijimi i njeriut te par e deri ato cka eshte e lejua te dihet .
Mua pas luftes se Kosoves me tha dikush ,amerikanet jan ardh per interes te vetin ,ani OK i thash,nuk pytesh po edhe nese te pytesh,amerikanet do te terhiqen po pastaj nga shkon ti . Kjo vellezer eshte e logjikuar qe e thash,eshte mesim-lexim me gjakftohtesi . Tash un e kam bindjen time se si do te rrjedhin gjerat deri ne boten tjeter,por edhe sa e sa njeri ka vdekur katolik,musliman e te pa besim,e sa do te jetojn dhe vdesin me pas. Nuk do te zhduken pas vdekjes ,po do te ipet llogaria . Per mendimin tim,llogarin e japin te paret,paria ,ndersa njerzimi do ta kaloj me leht . Un nuk pres te ndrrohet drastikisht ndonje religjion,do te ndodhin me numra normal . Tash pasi jam besimtar dhe besoj se po te kish dasht Zoti ket gje e ben mbrena qintes se sekondes ,por nese i kerkojm arsyet e tij vetem gabojm . Ai i dini ju sakt arsyet e mia te ketyre rreshtave ,pra gaboheni edhe ju .Normal qe arsyeja eshte te veproni siq them un ,normal eshte me prapavi ,po sinqerisht te mos kem ndasi ,e Aj te cilit i beson e di me se miri .
Krijoni Kontakt