Close
Faqja 28 prej 37 FillimFillim ... 182627282930 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 364
    God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Së pari ti mos na trago se çka është parfumi sepse kjo nuk të është kerkue, bëhu i sinçert ne pergjigje ose mos u pergjigj fare sepse nuk ke obligim. Por ajo qe kerkohet dhe është obligim, mos u perpjek t'i bëjsh njerzit budallë, këtë metodë mund t'ja shitesh dikujt tjeter se jo edhe atyre qe dinë edhe më ashumë se sa ti mendon.

Parfumi eshte parfum dhe secili parfun ka aromë.
    Parfumi per aromë është prodhuar dhe shitet se jo per kot ashtu sikurse ti pretendon. Parfumi eshte parfum me aromë.

Problemi tek ty eshte krejt dikund tjeter sepse sipas Islamit, parfumi per femra është e ndaluar ndersa per mashki jo!! Ky eshte problemi qe ti nuk po don me thënë.

Pra sipas Islamit, nëse nuk e ke ditur po te tregoj, femra islame nuk guxon te parfumoset, ajo femer qe parfumoset, ajo është lavire - kurvë. Keshtu thonë shkrimet islame.

Tash llogarit se sa femra shqiptare parfumosen dhe "shkolla" e juaj i quan lavire-kurva!!

Qellimi hadithit eshte per femren qe kerkon terheqje meshkujsh me ane te parfumit.Bibla thote nese dikush shikon nje femer me qellimin per ta deshiruar ka kryer imoralitet dmth ka shkelur kuroren ose me sakte eshte kurvar ose prostitute.Te flas une ty per prostitutat ne bibel cmendesh nga inati.Por po e le me kaq nje here tjeter shpresoj ... .
    "Shoku Mjekesise"

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Sme dha pergjigje njeri per keto?

Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin

Nahori vllai Abrahamit mori per nuse mbesen
    Abrahami u martua me hallen Saren
    Isaku me vajzen e Xhajes
    Esau me vajzen e xhajes
    Jakobi me vajzen e dajes
    Juda me nusen e te birit
    Loti me vajzat e tij(i paster eshte Loti nga trillimet kristiane)
    Jozefi me vajzen e halles Marien Nene e Jezusit

Kurani nuk e ndalon por nuk e urdheron kete martese te afert gjaku sikurse ben bibla qe e tregon me shembuj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Matrix : 25-11-2009 më 09:35
    "Shoku Mjekesise"

Paqe! Maska e Matrix
    Anëtarësuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Në Zemrën e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Per ne te krishteret, cfare eshte ne Beselidhjen e Vjeter, ka vdekur ne Kryqin e Krishtit.
    Ne jetojme Beselidhjen e Re ne Gjakun dhe Shpirtin e Tij.
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Ka vdekur thua ti por Jezusi thote se kush nuk zbaton nje pike prej ligjeve ai nuk hyn ne mbreterine e Zotit.Jezusi erdhi per plotesimin e ligjeve dhe jo anullimin Paulian.Daniel profetizon per kete heqje ligjesh qe ju beni.Ti jeton ne beselidhjen qe shkroi Pali?Pali ai ishte perndjekesi i nxenesve dhe pasuesve te Jezusit?Letrat e Palit e quan ti beselidhje?
    "Shoku Mjekesise"

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    .Te flas une ty per prostitutat ne bibel cmendesh nga inati. Por po e le me kaq nje here tjeter shpresoj ... .
    Ti nuk dallon nga djalli dhe inati i tij.

Moderatoret duhet te jenë të kujdesshme dhe mos te lejojnë qe dajlli ta perdore gjuhen e tij duke fye Shkrimin e Shenjt.

Per ndryshe jeni duke i sherbyer jo-tolerances.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Matrix : 25-11-2009 më 09:39
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Pejgamberi alejhi selam ka thënë: " Namazi I njeriut ndërpritet kur para tij nuk ka diqka siq është fundi I shaëls nga: Gruaja, gomari ose qeni I zi".
    Ebu Dherri tha:
    "Unë I thash o I Dërguari I Allahut pse qeni I zi e jo ai I kuq?"
    Ai tha:
    "Qeni I zi është shejtan".

Kjo qe lexohet këtu nxerr kete pytje:

Si ka mundesi te ndodhë kjo qe njeriu - femra të krahasohet me gomarin, qenin dhe djallin? Është kjo nga Zoti apo nga njeriu?

Paqe! Maska e Matrix
    Anëtarësuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Në Zemrën e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Citim Postuar më parë nga Mjekesia
    Letrat e Palit e quan ti beselidhje?
    JO, Beselidhja nuk eshte liber, por akti qe beri Jezusi ne Kryq
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-11-2009
    Postime
    219
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Ardi, besone librin tuaj si te doni, si ligj, si tregim historik, si cka do qe ua do deshira juve, mua nuk me intereson fare. Edhe per ty vlen ajo qe ceka me larte:

109.Suretu El Kafirun

Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!

1. Thuaj: “O ju jobesimtarë!
    2. Unë nuk adhuroj atë që ju e adhuroni!
    3. As ju nuk jeni adhurues të Atij që unë e adhuroj!
    4. Dhe unë kurrë nuk do të jem adhurues i asaj që ju adhuroni!
    5. Por edhe ju nuk do të jeni adhurues të Atij që unë adhuroj!
    6. Ju keni fenë tuaj (që i përmbaheni), e unë kam fenë time (që i përmbahem)!
    Me vjen keq! Por....
    -Besoj qe vargjet po i perdor me djallezi, i ke marre keto vargje nga Shkrimi,dhe po i perdor jo ne konteksin e drejte.
    Ki kujdes se ka nje Zot mbi ty qe te sheh!Eh ti e di qe Ai nuk desheron qe Fjalen e Tij t'ja shtrembrosh drejtimin e porosite!
    Ai nuk e jep porosine ndaj te Krishtereve!Por ndaj popujve pagane !

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Luani33 Lexo Postimin
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Porosia ime per ty eshte kjo:

109.Suretu El Kafirun

Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!

1. Thuaj: “O ju jobesimtarë!
    2. Unë nuk adhuroj atë që ju e adhuroni!
    3. As ju nuk jeni adhurues të Atij që unë e adhuroj!
    4. Dhe unë kurrë nuk do të jem adhurues i asaj që ju adhuroni!
    5. Por edhe ju nuk do të jeni adhurues të Atij që unë adhuroj!
    6. Ju keni fenë tuaj (që i përmbaheni), e unë kam fenë time (që i përmbahem)!

Me vjen keq! Por....
    -Besoj qe vargjet po i perdor me djallezi, i ke marre keto vargje nga Shkrimi,dhe po i perdor jo ne konteksin e drejte.
    Ki kujdes se ka nje Zot mbi ty qe te sheh!Eh ti e di qe Ai nuk desheron qe Fjalen e Tij t'ja shtrembrosh drejtimin e porosite!
    Ai nuk e jep porosine ndaj te Krishtereve!Por ndaj popujve pagane !
    Jo vëlla Luani, më duket se nuk eke kuptuar origjinal si eshte. Ky qe ka shkruar ato citate dhe qe nuk pushon duke vjellë kunder Zotit te Vertetë dhe Shkrimeve dhe popujve te Tij, vertetë nuk adhuron te njejtin Zot dhe ka te drejt ai qe thotë ashtu.

"Vertetë është shumë interesante nëse gjurmojmë në zanafillen e islamit dhe shkrimeve kuranore! Shumkujt ndodhë se I duket e çuditshme por se kjo është reale; sipas historisë dhe arkiologjisë, Allahu përmendet si një nga zotët paganë që arabët adhuronin në Kaba. Allahu në fakt ishte një nga 360 zotat që adhuroheshin atje, dhe ishte zoti kryesor në Kaba. Per at arsye në Kuran, nuk shpjegohet se kush është Allahu, ngaqë të gjithë arabët e njihnin mirë se kush ishte Allahu, në fakt Allahu ishte perëndia-hënë që arabët adhuronin. Fakti që Allahu ishte një nga zotat kryesorë paganë që adhurohej nga arabët është i padiskutueshëm.

Kjo ndodhë edhe sot! Të gjithë e dime se simboli i Hënës dhe i gjysëm Hënës është i lidhur ngushtë me fenë islame, dhe është i pranishëm në flamurë të shteteve islamike, objekte të kultit, simbole të fesë islame, etj, që tregon një lidhje direkte të islamizmit me adhurimin pagan të Hënës."

http://www.forumishqiptar.com/showpo...1&postcount=14

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-11-2009
    Postime
    219
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Jo vëlla Luani, më duket se nuk eke kuptuar origjinal si eshte. Ky qe ka shkruar ato citate dhe qe nuk pushon duke vjellë kunder Zotit te Vertetë dhe Shkrimeve dhe popujve te Tij, vertetë nuk adhuron te njejtin Zot dhe ka te drejt ai qe thotë ashtu.

"Vertetë është shumë interesante nëse gjurmojmë në zanafillen e islamit dhe shkrimeve kuranore! Shumkujt ndodhë se I duket e çuditshme por se kjo është reale; sipas historisë dhe arkiologjisë, Allahu përmendet si një nga zotët paganë që arabët adhuronin në Kaba. Allahu në fakt ishte një nga 360 zotat që adhuroheshin atje, dhe ishte zoti kryesor në Kaba. Per at arsye në Kuran, nuk shpjegohet se kush është Allahu, ngaqë të gjithë arabët e njihnin mirë se kush ishte Allahu, në fakt Allahu ishte perëndia-hënë që arabët adhuronin. Fakti që Allahu ishte një nga zotat kryesorë paganë që adhurohej nga arabët është i padiskutueshëm.

Kjo ndodhë edhe sot! Të gjithë e dime se simboli i Hënës dhe i gjysëm Hënës është i lidhur ngushtë me fenë islame, dhe është i pranishëm në flamurë të shteteve islamike, objekte të kultit, simbole të fesë islame, etj, që tregon një lidhje direkte të islamizmit me adhurimin pagan të Hënës."

http://www.forumishqiptar.com/showpo...1&postcount=14
    Faleminderit vella per gjithe shpjegimin
    Por mendova, mqse supzojme qe jemi ne Sofer, te respektojme te zotin e sofres, per ate ushqim qe ve perpara dhe na ofron,Nese ai thote po ju ve perpara "Byrek me mish".
    -E po t'i them qe ne fillim se ne duart e tyre s'ka "byrek" fare!
    A mundet me i thane me pas, qe ne duart e tyre kane nje "byrek te djegur"?E une desha me i thane kete te dyten!

Faqja 28 prej 37 FillimFillim ... 182627282930 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •