Close
Faqja 24 prej 37 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 364
    "Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    hehehe Toni nuk paske fare njohuri per parfumet.
    Sa per informacion, ka parfume qe aroma nuk kalon pertej vetes tende, pra qe aromen e tij mund ta nuhas vetem kush te ofrohet shume afer e qe keta mund te jene familja dhe miqte, por ka edhe parfume qe aroma e tyre degjohet edhe nese ka hapsire mes personave nje meter. Dhe kjo e edyta nuk eshte e lejuar per rruge, kurse ajo e para po.
    Shume kjarte eshte edhe ne postmin paraprak, por si duket ke mangesi ne te kuptuarit e gjerave.
    Së pari ti mos na trago se çka është parfumi sepse kjo nuk të është kerkue, bëhu i sinçert ne pergjigje ose mos u pergjigj fare sepse nuk ke obligim. Por ajo qe kerkohet dhe është obligim, mos u perpjek t'i bëjsh njerzit budallë, këtë metodë mund t'ja shitesh dikujt tjeter se jo edhe atyre qe dinë edhe më ashumë se sa ti mendon.

Parfumi eshte parfum dhe secili parfun ka aromë.
    Parfumi per aromë është prodhuar dhe shitet se jo per kot ashtu sikurse ti pretendon. Parfumi eshte parfum me aromë.

Problemi tek ty eshte krejt dikund tjeter sepse sipas Islamit, parfumi per femra është e ndaluar ndersa per mashki jo!! Ky eshte problemi qe ti nuk po don me thënë.

Pra sipas Islamit, nëse nuk e ke ditur po te tregoj, femra islame nuk guxon te parfumoset, ajo femer qe parfumoset, ajo është lavire - kurvë. Keshtu thonë shkrimet islame.

Tash llogarit se sa femra shqiptare parfumosen dhe "shkolla" e juaj i quan lavire-kurva!!
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Tani e kuptova qe vertete je nje njeri i pakuptueshem.
    Kur t'i kuptosh llojet e parfumeve, atehere mund te bisedojme per kete teme.

Ai Hadithi qe ke cekur eshte i sakt, por nuk je ne gjendje por gjysmak, sepse aty thuhet per ato femra qe kalojne prane meshkujve me qellim te terheqjes se tyre dhe qe aroma e parfumit eshte e atij lloji qe e kam cekur me larte, qe degjohet me teper se nje meter.

P.S. Vazhdoj te te keshilloj qe ta lexosh me teper Biblen, e sidomos te mesosh per trajtimin e femres ne te.

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Tani e kuptova qe vertete je nje njeri i pakuptueshem.
    Kur t'i kuptosh llojet e parfumeve, atehere mund te bisedojme per kete teme.

Ai Hadithi qe ke cekur eshte i sakt, por nuk je ne gjendje por gjysmak, sepse aty thuhet per ato femra qe kalojne prane meshkujve me qellim te terheqjes se tyre dhe qe aroma e parfumit eshte e atij lloji qe e kam cekur me larte, qe degjohet me teper se nje meter.
    .
    Po po, "i pa kuptueshem"! Ok s'ka problem se çka thuhet, qitna nga qaj njëher pastaj por flasim.

Tjetra, prap te femrat;

Pse sipas Islamit, nëse je duke falur namaz dhe para të kalon nji grua, pse prishet namazi?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Cfare roli luan era e madhe apo e vogel e nje parfumi ne shpetimin e shpirtit?
    Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!

Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Së pari ti mos na trago se çka është parfumi sepse kjo nuk të është kerkue, bëhu i sinçert ne pergjigje ose mos u pergjigj fare sepse nuk ke obligim. Por ajo qe kerkohet dhe është obligim, mos u perpjek t'i bëjsh njerzit budallë, këtë metodë mund t'ja shitesh dikujt tjeter se jo edhe atyre qe dinë edhe më ashumë se sa ti mendon.

Parfumi eshte parfum dhe secili parfun ka aromë.
    Parfumi per aromë është prodhuar dhe shitet se jo per kot ashtu sikurse ti pretendon. Parfumi eshte parfum me aromë.

Problemi tek ty eshte krejt dikund tjeter sepse sipas Islamit, parfumi per femra është e ndaluar ndersa per mashki jo!! Ky eshte problemi qe ti nuk po don me thënë.

Pra sipas Islamit, nëse nuk e ke ditur po te tregoj, femra islame nuk guxon te parfumoset, ajo femer qe parfumoset, ajo është lavire - kurvë. Keshtu thonë shkrimet islame.

Tash llogarit se sa femra shqiptare parfumosen dhe "shkolla" e juaj i quan lavire-kurva!!
    se pari zoteri i nderuar kur ben pyetje . pranoe pergjigjen ashtu si ta ka kthyer , se dyti je shum arogant nuk e di ku don me dal me kete aroganc , se treti spaske di lidhje me parfumet , se katerti sipas teje jo sipas islamit femra nuk paska te drejte te parfumoset , tregom fakte islame , tema eshte krejt ndryshe sk te beje fare me parfumet , dhe se fundmi pse i futen hundet ku nuk duhet nese dicka nuk te pelqen , a mos po mendon se je dikushi ne kete forum dhe mund te shkruash ku ta ka qejfi dhe te ofendosh ashtu si te teket ti a??
    Ndryshuar për herë të fundit nga halil_gostivari : 22-11-2009 më 20:01
    I penduari nga gjynahu eshte si ai i cili nuk ka fare gjynah

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Përshëndetje.

Në bisedë e sipër me dikë, më lindi një pyetje. Vendosa ta shtrojë këtu, të sqarohem më mirë.

A ka në islam edhe femra dijetare? Unë nuk kam dëgjuar, lexuar e as parë që ka të tilla. Nqs nuk ka, atëherë për ç'arsye?

Shëndet!
    Kjo dijetare eshte, e ka mesu se te krishteret 'kane humbur'. Dhe gjithashtu kjo e din se muzika eshte haram me islam, keta tanet ende se kane kuptu se s'jane te informuar sa kjo 2 vjecare

Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 22-11-2009 më 20:50

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-10-2009
    Postime
    58
    jam besimtar dhe kerkoj zotin qe prej 20 vjeteve a lejojne fet qe nje besimtar ti studjoj te gjith profetet e botes me urejn per kete ide me thon studjo car duam ne dhe jo te verteten

lejohet polotika ne fe

zoti bekoft gjith besimtaret shqiptar pa dallim politik

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga halil_gostivari Lexo Postimin
    se katerti sipas teje jo sipas islamit femra nuk paska te drejte te parfumoset , tregom fakte islame ,
    Ngadal mos u ngut se askund nuk kam fye as nençmue tjetrin nëse bëhet fjalë per nençmim je ti me at fjalorë tëndin i cili nuk është i mirë por le të jet ashtu siç është.

Ndersa ne kete temë dhe ne tema tjera, si dhe ne kete forum ne mund te bëjmë pytje dhe të debatojmë brenda rregullores, kuptohet pa e fye dikë apo pa perdorur ato qe nuk i lejon rregullorja e forumit. Per ata edhe është ky forum dhe ne jemi anëtarë të tij. Ti nese ke pergjigje urdhero dhe ipe pergjigjen dhe mos na mëso se si te veprojmë këtu sepse per ata e kemi rregulloren e forumit.

Pasi qe ti ke thënë se "trago fakte" po mik fakte sepse as qe flas pa fkate, por me vjen keq se ju nuk i dini ato fakte dhe i vlersoni ofendime shkrimet dhe porositë e profetit te juaj. Per ju nuk duhet të jenë ofendime ato qe i ka thënë Muhamedi.

Ja urdhero dhe lexoje faktin pasi qe ma keni kerkuar.

Ahzabë, 32
    Muhammedi sal-lallahu alejhi ve sel-lem ka thënë: ”Çdo femër, e cila parfumoset dhe pastaj kalon nëpër njerëz që të nuhasin erën e sajë, ajo është lavire.”

respekte dhe kaloja mirë dhe mendooj se u kuptuam

Tash po dalim te pytja ku mbetem vetem se para se të pergjigjet dikush, u lutna i mbushni qata gjygyma bre dhe të ja kalojna mirë, llafe janë këto, pa hidherime.

Po vazhdojmë aty ku na pat mbetë muhabeti;

Pse sipas Islamit, nëse je duke falur namazin dhe para të kalon nji grua, pse prishet namazi nga gruaja?

ma bani hallall
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 22-11-2009 më 21:31

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    ...dhe ne diten e tete Allahu krijoi hyrite (grate e xhenetit) per xhihadistet... lexojme ne emer te Allahut, 'meshiruesiiiitttt' 'meshireberesiiittttt'

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Smile

Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin

Pse sipas Islamit, nëse je duke falur namazin dhe para të kalon nji grua, pse prishet namazi nga gruaja?

ma bani hallall
    Pra sic e dijme toni, sic na thone 'hadithet e dobeta', gruaja ka nje influence ....... qe i pengon besimtaret e Allahut. Ama perse s'dihet, duhet te kene hyre edhe xhinet pak ketu...

Hallall te qofte o burre i dheut, te konvertohemi me mire ne islam o toni, ta pranojme fene e pastertise, se allahu do ta beje te fuqishem, keshtu na mesojne arabo islamiket, te lumte na Bibla ka ndryshu (sipas ketyre), pffff

Faqja 24 prej 37 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •