Per besë Nexhat unë gjithnjë dyshoj se ty do te kthen Jezusi një ditë kah vetja, edhe a din se pse, Ai shumëher bash ata qe kan kundershtuar keshtu si unë dikurë dhe ti sot, I ka thyer ka vetja. I ka thyer sepse I don te vendosurit dhe vetem njerezit e vendosur I kerkon Zotit qe ti sherbejnë mesimeve mbi Të.
Ndersa lidhur me paqartesinë qe e ke se ajemi apo nuk jemi te bijtë e Hyjit,lexoje kete rresht dhe mund te kuptojsh se ku eshte besimi I jonë se jemi te bijt e Hyjit. Pra ne sipas besimit tone jemi bij të adoptimit.
Sepse bijtë e Hyjit janë ata, të cilët i udhëheq Shpirti i Hyjit. Ju veç nuk e keni marrë shpirtin që bën robër në mënyrë që përsëri të trembeni, por keni marrë Shpirtin që ju bën bij të adoptimit, në saje të të cilit ne thërrasim: Abba! O Atë! Vetë Shpirti Shenjt dëshmon bashkë me shpirtin tonë se jemi fëmijët e Hyjit. E nëse jemi fëmijë atëherë jemi edhe trashëgimtarë, trashëgimtarë të Hyjit e bashkëtrashëgimtarë me Krishtin, sikurse në të vërtetë vuajmë bashkë me Të, që edhe të lavdërohemi bashkë me Të. (Rom 8; 14-17)
Kaloja mire GV dhe mundesisht kur të vij unë, mos harro një gotë raki pash mua.
toni77
Krijoni Kontakt