-
Me te vertete qe bukuria eshte e rendesishme per femren,por sjellja mikpritja zgjuarsia dhe gjithashtu paraqitja e jashtme e zbukurojne ate
-
-
Sic kan pas thene te paret tane bukuria eshte si bora ne mal po kur del djeli pastaj shkrihet ngadale
Ndryshuar për herë të fundit nga lisa12 : 04-11-2009 më 09:13
-
-
Pa dhene paragjykim per hapesin e temes, qe ne thelb e njoh mire idealin e tij per nje femer dhene ky ideal nga nje 'reklame' lepireseje dhe grereze, (kohe me pare), po them vetem dicka: Luku eshte domosdoshmeri jo vetem e femrave por dhe e meshkujve. Higjena eshte pjese e lukut. Imagjinoje nje femer te bukur por qe nuk di te mbaje veten, e aq me teper ta pastroje. Cfare imazhi le ajo tek ju meshkujt? Sigurisht cdo gje ka dimensionet e veta te zhvillimit.
Duke iu rikthyer titullit te temes se cfare domosdoshmerie ka luku tek une, mund te them se ka perparesine kryesore, jo per te treguar apo terhequr vemendjen e te tjereve por per te mirembajtur veten ashtu si cdokush miremban shtepine, familjen apo vendin e punes. Te gjitha jane domosdoshmeri jetese e jo paragjykime...
-
-
i/e regjistruar
Pash nje mendim se mashkujt i kushtojne bukurise njesoj si femrat , por kjo nuk eshte e vertete po ta marrim me perqindje besoj se mashkkujt 30 % i kushtojne kurse femrat besoj se 70 % . une e shoh ne klas time , cdo femer patjeter ta ket nga nje pasqyre para vetes dhe ne cdo ore do ta shikoj veten se di duket , po ka edhe meshkuj qe jane shume te perkushtuar pas kesaj .
Me se shumti kjo ndodh te femrat qe jane mesatarisht te bukura dhe te disa femra qe jane shum te bukura kurse te femrat e shemtuara kjo ndodh shume pak , dhe cdo her jane me te mbyllura ne shoqeri dhe e ndjejn veten se askush nuk i perfill por edhe ashtu eshte .
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund të hapni tema të reja.
- Ju nuk mund të postoni në tema.
- Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
- Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt