Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 54
    i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Bukuria eshte gjithcka per femren , nje femer e bukur ka sukses te garantuar kudo ne jete .
    Kush eshte ajo femer qe sdo te jete e bukur ?
    Po thuaj jo te gjitha zoti i ben te bukura
    Tek disa femra punon ne dit jave , tek disa te tjera ne fundjave , thuaj lum ata qe marrin femra te bukura , po ishalla ja din kimetin pa
    Love to be beautíful ...lol

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Eshte paksa misterioze ne fakt,nuk ka nje spjegim te sakte,femrat e bukura jane dhe ca naive nga trutedhe akoma me cudi,shtihen ne dore shume me lehte se kto normalet/inteligjentet.

"Zoti"/natyra te nuk te jep cdogje,te jep bukurine dhe te le mangut nga trute,dhe vice versa.te jep trute dhe te ben normale pra jo te bukur.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 28-10-2009 më 08:29
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e noel*
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    120
    Nje femer e bukur, nuk e sheh veten si te tille. Ne pergjithesi jane te shemtuarat, te cilave ju duket vetja e bukur...e cuditshme ne fakt, por ja qe keshtu ndodh.

Ubi solitudinem faciunt, pacem apellant

P-51 Maska e heimat
    Anëtarësuar
    14-10-2009
    Vendndodhja
    Wir schützen die Heimat
    Postime
    29
    Citim Postuar më parë nga valeqirja
    Bukuria eshte gjithcka per femren , nje femer e bukur ka sukses te garantuar kudo ne jete .
    Kush eshte ajo femer qe sdo te jete e bukur ?
    Po thuaj jo te gjitha zoti i ben te bukura
    Tek disa femra punon ne dit jave , tek disa te tjera ne fundjave , thuaj lum ata qe marrin femra te bukura , po ishalla ja din kimetin pa
    Love to be beautíful ...lol
    Citim Postuar më parë nga noel*
    Nje femer e bukur, nuk e sheh veten si te tille. Ne pergjithesi jane te shemtuarat, te cilave ju duket vetja e bukur...e cuditshme ne fakt, por ja qe keshtu ndodh.
    lol
    osht ironike qysh femnat e bukra e lojn vetin mu retardu me qëllim
    n'gadi

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Bukuria per femren eshte bezdi.Duke qene e bukur gjithmone je ne dilem ne lidhje me meshkujt.Gjithmone di te pershkohesh nga pyetja .Pse me do??? mos vall pse jam e bukur???Asnje femer s'do donte qe i dashuri i saj ta donte vetem per ta perdorur si nje kukull per te kenaqur veten e tij.Gjithashtu edhe gjat karieres ke shume frike t'ju afrohesh meshkujve .Mos valle po na afrojne kete vend pune per te ............

Nje bukuri femerore pa tru do ishte katastrof per ate femer.Bukuria ka shkateruar shume femra.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Nuk besoj se varet nga bukuria, por nga rregullsia, veshja, menyra e te sjellurit ne shoqeri etj me rradhe. Jo te gjitha femrat jane te bukura, por kane lezetin e vet sepse zgjedhin ne menyren e duhur ato gjerat qe permenda aty siper.
    Bukuria ndihmon gjate jetes e sidomos neper ambjente pune, por nuk eshte gjithcka. Cdo njeri, apo ne kete rast cdo femer enderron te jete yll, te jete si ato vajzat 20 vjecare te reklamave, por nqs nuk je, nuk eshte se do vrasesh veten nga deshperimi e prandaj perqendrohesh ne gjera me me rendesi se kjo (qe per mendimin tim eshte vetem siperfaqesore e fundja sot e ke, neser jo me... ).
    La vita è bella...

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Citim Postuar më parë nga BANISHED_ Lexo Postimin
    Eshte paksa misterioze ne fakt,nuk ka nje spjegim te sakte,femrat e bukura jane dhe ca naive nga trutedhe akoma me cudi,shtihen ne dore shume me lehte se kto normalet/inteligjentet.

"Zoti"/natyra te nuk te jep cdogje,te jep bukurine dhe te le mangut nga trute,dhe vice versa.te jep trute dhe te ben normale pra jo te bukur.
    Kush e ka konstatuar kete?Me siguri ndonje i shemtuar per te ngushelluar te ngjashmit e vet. Nuk ka te bej fare pamja e jashtme me inteligjencen ,ka goca qe jane te bukura dhe inteligjente njekohsisht dhe ka te tjera te shemtuara dhe debile ne te njejten kohe .Mos harro Banished zoti ka te perkedhelurit e tij qe ja u jep cilesite e mira me bollik,ka dhe nga ata me te cilet tregohet kurnac (shpresoj ti te mos besh pjese ne kete kategori).

Megjithate pamja e jashtme eshte nje pasaporte qe te hap shume dyer,,,dhe i ben njerzit me kurioz per te njofur boten tone te brendshme.
    Por sigurisht nuk mjafton ,inteligjenca,personaliteti,miresia na bejne me te kompletuar,c'do vlere tek njeriu ka vendin e vet .

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga klara2009 Lexo Postimin
    Kush e ka konstatuar kete?Me siguri ndonje i shemtuar per te ngushelluar te ngjashmit e vet. Nuk ka te bej fare pamja e jashtme me inteligjencen ,ka goca qe jane te bukura dhe inteligjente njekohsisht dhe ka te tjera te shemtuara dhe debile ne te njejten kohe .Mos harro Banished zoti ka te perkedhelurit e tij qe ja u jep cilesite e mira me bollik,ka dhe nga ata me te cilet tregohet kurnac (shpresoj ti te mos besh pjese ne kete kategori).

Megjithate pamja e jashtme eshte nje pasaporte qe te hap shume dyer,,,dhe i ben njerzit me kurioz per te njofur boten tone te brendshme.
    Por sigurisht nuk mjafton ,inteligjenca,personaliteti,miresia na bejne me te kompletuar,c'do vlere tek njeriu ka vendin e vet .
    Une e kam konstatuar,nje opinion imi subjektiv bazuar tek eksperienca e femrave qe kam njohur,fakt,kto qe e hedhin perpjete ta japin me shpejt lol.

Ps.Jam dakord me ty pamja te hap shume dyer,por fakti qe nuk ke tru ne koke(jo ti se nuk te njoh,mbase dhe ke,nuk e di)nuk ndryshon

Lol lexoje nje forumist me siper c'thote,te shemtuarave ju duket vetja e bukur...ty si te duket vetja

nese je ti ajo ne avatar,sorry por le belle sono deversever gjysem kile truk,non serve niente.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 28-10-2009 më 13:06
    UNE JAM TI-TI JE UNE

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660

Po te bukurave si ju duket vetja ??? te shemtuara???
    Une nuk i bej vleresime vetes !!! me pelqen te me vleresojne te tjeret !
    Ty si te duket vetja shume inteligjent ,ma merr menja ?

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Shko klara shko,shum ta vara te ktheva pergjigje thjesht per miresjellje meqe me kishe cituar.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •