Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 54
    Citim Postuar më parë nga padrilla Lexo Postimin
    per mua bukuria e jashtme e femres eshte gjithcka, ska rendesi se ca ka brenda, sot njerezit te pyesin, si je, jo , si ishe.

Miss sixty, kam pershtypjen qe je shum e pashme.

m
    Maybe , cfare kishe ne mendje ti ?
    Just Perfect

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    ajo maybe,,, ma mbushi menje qe je e pashme, ne fakt kshu thone femrat e pashme, nga experjenca kjo, plus qe ke edhe nje nick seksi.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Bukuria e jashtme e nje femre per nje mashkull zgjat deri ne ato momente sa ta zhvesh femren dhe mandej ajo bukuri shuhet ndaj mashkullit,ndersa bukuria e mbrendshme zgjat tan jeten.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    nese dikush vlereson bukurine e brendshme mire , nese vlereson te jashtmen atehere dhe ajo femer do ndjehet keq se do trajtohet si nje objekt superficial ...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Po pse o gra seriozisht tani, ca jemi ne meshkujt kshu? Mos jemi te gjith kirurge qe tju shohim nga brenda? T'ju shohim njeher nga jashte, pa per brenda ka kohe po he.

Mbani bycen e gjoksin ne forme ate beni, pa lerini fjalet "bukuria brendshme"!

lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Nje femer qe ka respekt per veten ne radhe te pare dhe per personin te cilin ka ne krah, do kujdeset gjithmone per veten, dhe nuk ka arsye pse mos ta bej kete. Kjo nuk ka te bej fare me bukurine e brendshme te nje femre. Nje femer qe eshte inteligjente, e tregon ate inteligjence dhe bukuri te brendshme dhe ne ate te jashtme.
    Ndryshuar për herë të fundit nga INFINITY© : 27-10-2009 më 23:10

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ti INFINITY, dukesh shume pashpirte kshu nga brenda (lol), kushedi duhet te jeshe e bukur nga jashte.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Ti INFINITY, dukesh shume pashpirte kshu nga brenda (lol), kushedi duhet te jeshe e bukur nga jashte.
    Berrnut jam, si nga brenda dhe nga jashte. lol Jo te gjitha femrat jane yje dhe ti te shkreten.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Damn.. mendoja se ishe e bukur nga jashte te pakten, se nga brenda je shejtani dora vete.

jk XD

Citim Postuar më parë nga padrilla Lexo Postimin
    ajo maybe,,, ma mbushi menje qe je e pashme, ne fakt kshu thone femrat e pashme, nga experjenca kjo, plus qe ke edhe nje nick seksi.

Mos i shif gjerat nga jasht , por nga brenda ...
    Pastaj cka te bej bukuria ketu ne vírtualitet , mund te them jam helena trojes po e beson ti ?
    Just Perfect

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •