Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 54
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408

Çfarë domethënie ka për femrën bukuria (pamja) e saj?

Nje gje qe e bene Femren mjaft komplekse, inferiore, te fort, te paarritshme, miss, te famshme, te gezuar, te hidheruar, te deshpruar, pesimiste , optimiste etj etj... eshte pamja e jashtme e saj.

Aq e varur eshte femra pas pamjes se saj, sa qe e konsideron si piken kryesore te e gjithe identitetit te saj personal, duke lene anash edhe vlerat e tjera qe ka.
    Ndoshta ka ndikuar qe duke u marrur si primare Bukuria apo pamja e jashtme e nje femre nga bota mashkullore, ateher femra kesaj pike i japin kujdesin maksimal dhe keshtu tani preokupohen me shume ndaj kesaj pike.

Eshte interesante qe nese vendos qe te ecesh per ca kohe neper qytet,perreth dyqaneve qe kan Xhama ne formë pasqyresh, ateher eshte e pamundur te shofesh ndonje femer qe ec ne ate rruge dhe qe te mos e shikoj veten ne ate paqyre.

Kam ndegjuar qe nese nje Femer e cila nuk eshte e kenaqur me pamjen (fytyren) e saj, ateher ka mundesi qe te jem femra me e deshpruar ne jete.

Me interesoj kjo qeshtje dhe per kete arsye e hapa temen tek ky nenforum, pasi qe mund ta trajtojm si teme qe me shume ka lidhje me anen psikologjike te nje femre se si e percepton ajo bukurin dhe pamjen e saj te jashtme dhe qfar rendesie i jep ajo kesaj pike.

Dhe per ta bere temen me domethenese, ateher do ishte mire qe femrat te japin mendimet e tyre rreth kesaj qeshtjeje dhe te na japin idet e tyre se pse e perceptojn keshtu kete qeshtje.

Mirëmbetëshi
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 27-10-2009 më 17:58
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Disa kohe me pare po rrija e po shifja ne tv reklamen e nje salloni bukurie , ku Ami thoshte ' te lindesh e bukur eshte fat te behesh Frontera '.
    Nje femer qe niset nga bukuria jashtme eshte thjesht vetem nje bukuri boshe , rendesi ka njeriu se cvlera ka jo bukuria e saj .E bukur tani mund te behesh kollaj por kur sje ne shpirt i bukur , ,zere se je nje 0 me xhufk.
    Bukuria iken e vjen , njeriu ngel ....
    Just Perfect

i/e regjistruar Maska e Cuccador
    Anëtarësuar
    08-10-2009
    Vendndodhja
    Everywhere
    Postime
    203
    Citim Postuar më parë nga Miss Sixty Lexo Postimin
    Nje femer qe niset nga bukuria jashtme eshte thjesht vetem nje bukuri boshe , rendesi ka njeriu se cvlera ka jo bukuria e saj .E bukur tani mund te behesh kollaj por kur sje ne shpirt i bukur , ,zere se je nje 0 me xhufk.
    Bukuria iken e vjen , njeriu ngel ....
    Kto fjale i thone femrat e shemtuta...

Citim Postuar më parë nga Cuccador Lexo Postimin
    Kto fjale i thone femrat e shemtuta...

Me mir e shemtuar me bukuri shpirterore , sesa e bukur ne siperfaqje dhe bosh perbrenda .
    Just Perfect

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Aq e varur eshte femra pas pamjes se saj, sa qe e konsideron si piken kryesore te e gjithe identitetit te saj personal, duke lene anash edhe vlerat e tjera qe ka
    ca ishte ky budallek i shkruajtur para syve te mi! Dicka qe vjen vetem nga goja e nje mashkulli.

Bukuria e jashtme eshte aq e rendesishme per femrat sa eshte dhe per meshkujt. Pse ven ne gym meshkujt, rregullojn floket, mjekren, vishen bukur kur dalin? Qe te duken mire. Ashtu si bejn dhe femrat. Nje njeri duhet kujdesur per pamjen aq sa kujdeset dhe per cdo gje tjeter.

Kto muhabete qe femrat vetem i intereson pamja e jashtme jan llafe te njerezve me komplekse. Aq kompleksik jan ca meshkuj (dhe ca femra per ate pune..)sa kur shikojn nje femer te bukur automatikisht mendojn se ajo nuk eshte inteligjente.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Me mir e shemtuar me bukuri shpirterore , sesa e bukur ne siperfaqje dhe bosh perbrenda .
    crap....lol

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    crap....lol
    You think so ?
    Epo dhe arre fucke asnje sdo te jete ...
    Just Perfect

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    You think so ?
    Epo dhe arre fucke asnje sdo te jete ...
    I know so.

c'a eshte arre fucke ? Lol

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    per mua bukuria e jashtme e femres eshte gjithcka, ska rendesi se ca ka brenda, sot njerezit te pyesin, si je, jo , si ishe.

Miss sixty, kam pershtypjen qe je shum e pashme.

m

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    I know so.

c'a eshte arre fucke ? Lol
    Lucky you ..

Arre fucke , eshte arra e bukur jasht bosh mrena ..
    Just Perfect

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •