as icik Luajtet loto sot ???
Jeto sot se neser nuk i dihet
Shpi ee !! Po ju a pite sot ndonje wiskey !?!?
Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!
Postuar mė parė nga suadabolzano Per jet note mi Ku e kam shemtiren? loooooooooooooool Ka ik per pazar shemtira... Po ca bone per darke?
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Postuar mė parė nga suadabolzano Per jet note mi Ku e kam shemtiren? loooooooooooooool se di burri jot ti pyt komshijt me ke siper e kish ky mi
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu sur tout quand elle a le Diable au corps... ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Postuar mė parė nga Daniel Maker e ka me mu ti siper mos mrri siper se ste fal un ahahah suada te kam mungu? Me ke mungu shume. Kam qare pernate Postuar mė parė nga Izadora as icik Luajtet loto sot ??? Nuk luaj loto ic fare. Ngaqe me vjen inat se nuk fitoj loooool. Sheh endrra naten kur fle?
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar mė parė nga suadabolzano Per jet note mi Ku e kam shemtiren? loooooooooooooool ca do ti mi kom leshe ?
Bot Intrigash
Postuar mė parė nga Albela se di burri jot ti pyt komshijt me ke siper e kish ky mi U bome si komt e dhise ketu Se di me ke e kishte se siper ishin te dyja Ja ta pyesim prape; Daniel me cin e kishe loool
Postuar mė parė nga ANTONIO1 ca do ti mi kom leshe ? Qyqaaaaaa erdhi ky Albelaaaa moj, e ke lidhur me zinxhir kete ti moj qe sa vjen ti vjen dhe ky
Postuar mė parė nga suadabolzano Qyqaaaaaa erdhi ky Albelaaaa moj, e ke lidhur me zinxhir kete ti moj qe sa vjen ti vjen dhe ky ku ka zinxhir qe me mban mu lidh mi un ktu isha kam 2 ore ca Albela thua gjydyryme
Postuar mė parė nga suadabolzano Qyqaaaaaa erdhi ky Albelaaaa moj, e ke lidhur me zinxhir kete ti moj qe sa vjen ti vjen dhe ky moj dhi ēdu me burrin ta un mi un spo lidh dot burrin tim po te harbon ai po shif ēa do besh ?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt