Bariste Po ti???
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar mė parė nga Linda5 hahahahahahha te doli arka e birres mrom ,dhe te shijun ato te dyja ...urime per fitoren e djeshme Nuk po te tregoj sa kam ,por po te jap karten dhe shko shikoje vet ku me dolen te le xhuxhumaku i mori te dyja biles vetem arken bosh me la se dhe birat mi mori
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
C&C Dreher A paguhesh mire
Postuar mė parė nga ^_BIM_BUM_BAM_^ ku me dolen te le xhuxhumaku i mori te dyja biles vetem arken bosh me la se dhe birat mi mori hahahaahahah e mir se te jap prap ne ndeshjen e rradhes ,pse mer kaq i rrezikshem qeka patrioti ..kujdes heren tjeter ,kujdes karten e bankes E pe sa ishin ne bank???
Postuar mė parė nga Linda5 hahahaahahah e mir se te jap prap ne ndeshjen e rradhes ,pse mer kaq i rrezikshem qeka patrioti ..kujdes heren tjeter ,kujdes karten e bankes E pe sa ishin ne bank??? jo me se kam par e mori dhe ate ai ku tle gje ai me
Postuar mė parė nga ^_BIM_BUM_BAM_^ jo me se kam par e mori dhe ate ai ku tle gje ai me edhe kte e boni patrioti....e mir se te jap karten tjeter A i hani Omelsinat???? dhe ēfar hani me teper???
me teper teramisun ju pelqejn lulet? dhe cilat me shum ?
Postuar mė parė nga Jozefina84 me teper teramisun ju pelqejn lulet? dhe cilat me shum ? po me pelqen ti dhuroj.. orcchidea mi piace regalare alle ragazze. si ndiheni ne kete momente?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni007 : 26-11-2009 mė 18:11
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Postuar mė parė nga toni007 un ralle lutem, dhe spara me pelqejne si ndiheni ne kete momente? O toniiii, ta merrka me miza loooool. Te pyeti nese te pelqejne lulet e jo lutjet
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar mė parė nga suadabolzano O toniiii, ta merrka me miza loooool. Te pyeti nese te pelqejne lulet e jo lutjet me miza ta mere ty hapi syte mire
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt