Postuar mė parė nga toni007 po me pelqen ti dhuroj.. orcchidea mi piace regalare alle ragazze. si ndiheni ne kete momente? Un mire Po ti ose sauada mir ndiheni ????
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar mė parė nga Linda5 Un mire Po ti ose sauada mir ndiheni ???? top fare, ēdo gje ve vijen e duhur ... pse nuk e thua qe jami partiote ?
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Jemi ,pse kush e tha qe nuk jemi Nga cili vend i ēameris je toni??? Un jam nga Margėlliēi
Postuar mė parė nga Linda5 Jemi ,pse kush e tha qe nuk jemi Nga cili vend i ēameris je toni??? Un jam nga Margėlliēi nga vrrohonai jam, dhe e kam per nderre!!!!
Postuar mė parė nga toni007 me miza ta mere ty hapi syte mire Po po. Po kete kush e ndryshoi keshtu bab myslymi re Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni007 : 26-11-2009 mė 23:11. Postuar mė parė nga Linda5 Un mire Po ti ose sauada mir ndiheni ???? Une mire jam po ky qenka tape. Toni te kam thene; mos pi uje me gaz se te ben dem
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar mė parė nga toni007 nga vrrohonai jam, dhe e kam per nderre!!!! Edhe un toni se mohoj Origjinen time ,dhe jam krenare qe jam ēame Ku do e kaloni festen e vitit te ri???
Postuar mė parė nga Linda5 Edhe un toni se mohoj Origjinen time ,dhe jam krenare qe jam ēame Ku do e kaloni festen e vitit te ri??? Ne hardhishte Ka rene bore ke ty?
Postuar mė parė nga suadabolzano Po po. Po kete kush e ndryshoi keshtu bab myslymi re Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni007 : 26-11-2009 mė 23:11. Une mire jam po ky qenka tape. Toni te kam thene; mos pi uje me gaz se te ben dem hahahahahahah me duket se e ke andej nga lagja jote ,se rrugen e kam un Hast Du verstanden???? Jo akoma nuk ka rene Andej nga ty????
Postuar mė parė nga Linda5 hahahahahahah me duket se e ke andej nga lagja jote ,se rrugen e kam un Hast Du verstanden???? Jo akoma nuk ka rene Andej nga ty???? edhe mase ku i dihet ...
Postuar mė parė nga Linda5 hahahahahahah me duket se e ke andej nga lagja jote ,se rrugen e kam un Hast Du verstanden???? Jo akoma nuk ka rene Andej nga ty???? Ja Schatz. Ich habe verstanden. Duke filluar eshte ke une. Ngrehesh heret ne mengjes?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt