me 6 !!
PSeee ??!!
me 6 !!
PSeee ??!!
Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!
Hahahahhahah, jo vetem per shaka e pata se mu paswordin e msn tim ma dijne te gjith - sekret !!
Hahahahhaha !!!
Te duket interesant !!??
Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!
Mos u lodh se Jozefina nuk ta jep pasvortin po timin ta jap me gjith qef.hahahaha
Por nuk eshte interesant e pastaj cfar te duhet?????????
Mua me duhet,me duhet te flas me vajzat qe i ke te regjistruara.
Po ty pse te interesonse cfare na duhet ne?
Me siguri do te thuash eshte MSN-JA ime por prape se prape le te vazhdojme lojen tani.
MOTOJA IME:Shkel e shiko nga shkel
Ih shih shih kjo,hihi,Po si jo kane shkuar.E di se edhe une zog jam,Tani kam arritur ne visin e nxehte qe nuk ia di emrin dhe qe nuk e di si quhet.Ja ktu me llaptop jam me disa shoke.Kem tu kriju nje Windows me emrin:ZBPSHT:zogjte e bashkuar per sherbim te teknologjise,hahahah.Shaka ore ate e pyete ti s'me pyete mua.Meqe ra fjala kur behet ketu nje pyetje,a caktohet se kujt i parashtohet
Jo do te thot ti pergjigjesh pyetjes se radhes,keshtu.
Sa koh rrini pran pc?
[QUOTE=meganoi;2485350]Ih shih shih kjo,hihi,Po si jo kane shkuar.E di se edhe une zog jam,Tani kam arritur ne visin e nxehte qe nuk ia di emrin dhe qe nuk e di si quhet.Ja ktu me llaptop jam me disa shoke.Kem tu kriju nje Windows me emrin:ZBPSHT:zogjte e bashkuar per sherbim te teknologjise,hahahah.Shaka ore ate e pyete ti s'me pyete mua.Meqe ra fjala kur behet ketu nje pyetje,a caktohet se kujt i parashtohet[/QUOTE]
jo nuk caktohet , secili antar-e mundet mu pergjegj...
a ka bor atje kah ju ?
Busavata: JO seshte koha e bores ende!
ndersa per midjen: rri 4-5 ore ne ditje.
A punoni dikund dhe ku punoni?
Krijoni Kontakt