Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4

Tema: Pershendetje

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-04-2009
    Postime
    5

Pershendetje

Se pari shfrytezoj rastin te pershendes gjith stafis realizues te keti foumi kaq te qelluar, gjithashtu pershendes dhe gjith antearet tjer te ketij forumi

Qellimi i hapjes se kesaj teme eshte se kam nevoj per ndihmen e juaj. Kam per detyr ti shkruaj disa ese, por per fat te keq un nuk kam shum njohuri nuk di edhe aq mir a po me mir nuk di fare te shkruaj ese " pasi qe nuk n kan mesuar ne shk fillore po as ne ate te mesme". Kurse tash ne fakultet po ne nevoiten , dhe desha te kerkoj ndihm nga ju qe mund te me ihmoni ne qoftese mundeni te mi gjeni keto ese te cilat me nevoiten :

1.) 2 paragraf tregues
    2.) 2 paragraf pershkrues ( per qytetin tim ne) ne kete rast per Prishtinen
    3.) Dallimi mes nxenesit dhe studentit
    4.) Kjo duhet ti ket keto :
    a.) Titull
    b.) Teze
    c.) Hyrjen
    d.) 3 paragraf
    e.) Perfundimin

Pra keto ishin titujt apo detyrat te cilat me nevoiten, e nuk kam tjeter zgjedhje veq se te kerkoja ndihm nga ju .
    Per pun me te leht per ju paragraf tregues un e kam bere kete mirepo nuk e pranoi se tha qe eshte shum shkurt nuk dita un se si ta bej me mir :

titulli: takimi me shokun tim

Kodi:
     Takimet jane pjese e jetes te cilat ne shumicen e rasteve jane shum te mira dhe te pa pritura. Sikurse takimi me shokun tim me te mire qe ishte gjeja me e bukur qe me ka ndodhur ndonjehere. Ne vitin 2000 Ai emigroi ne kroaci. Dhe qe prej keti viti ne nuk kishim kontakte deri ne shtator te vitit 2009, kur erdhi per here te pare ne kosove pasi qe kishte emigruar. Me befasoi kur erdhi per vizit ne shtepine time. Megjithese nuk kishim kontaktuar nje kohe te gjate Ai ishte aq i afert ne bisede sa qe bisedonim per gjithqka. Kjo ishte diqka qe me beri shume pershtypje ne jeten time
    Kjo pra ishte ese-ja te ciln e kam shkruar un si paragraf shpjegues por nuk ma pranoi.

Ateher pres ndihm nga ana juaj...

Me ResPeCt: Dr. PsY.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-04-2009
    Postime
    5

Pershendetje

Se pari shfrytezoj rastin te pershendes gjith stafis realizues te keti foumi kaq te qelluar, gjithashtu pershendes dhe gjith antearet tjer te ketij forumi

Qellimi i hapjes se kesaj teme eshte se kam nevoj per ndihmen e juaj. Kam per detyr ti shkruaj disa ese, por per fat te keq un nuk kam shum njohuri nuk di edhe aq mir a po me mir nuk di fare te shkruaj ese " pasi qe nuk n kan mesuar ne shk fillore po as ne ate te mesme". Kurse tash ne fakultet po ne nevoiten , dhe desha te kerkoj ndihm nga ju qe mund te me ihmoni ne qoftese mundeni te mi gjeni keto ese te cilat me nevoiten :

1.) 2 paragraf tregues
    2.) 2 paragraf pershkrues ( per qytetin tim ne) ne kete rast per Prishtinen
    3.) Dallimi mes nxenesit dhe studentit
    4.) Kjo duhet ti ket keto :
    a.) Titull
    b.) Teze
    c.) Hyrjen
    d.) 3 paragraf
    e.) Perfundimin

Pra keto ishin titujt apo detyrat te cilat me nevoiten, e nuk kam tjeter zgjedhje veq se te kerkoja ndihm nga ju .
    Per pun me te leht per ju paragraf tregues un e kam bere kete mirepo nuk e pranoi se tha qe eshte shum shkurt nuk dita un se si ta bej me mir :

titulli: takimi me shokun tim

Takimet jane pjese e jetes te cilat ne shumicen e rasteve jane shum te mira dhe te pa pritura. Sikurse takimi me shokun tim me te mire qe ishte gjeja me e bukur qe me ka ndodhur ndonjehere. Ne vitin 2000 Ai emigroi ne kroaci. Dhe qe prej keti viti ne nuk kishim kontakte deri ne shtator te vitit 2009, kur erdhi per here te pare ne kosove pasi qe kishte emigruar. Me befasoi kur erdhi per vizit ne shtepine time. Megjithese nuk kishim kontaktuar nje kohe te gjate Ai ishte aq i afert ne bisede sa qe bisedonim per gjithqka. Kjo ishte diqka qe me beri shume pershtypje ne jeten time
    Kjo pra ishte ese-ja te ciln e kam shkruar un si paragraf shpjegues por nuk ma pranoi.

Ateher pres ndihm nga ana juaj...

Me ResPeCt: Dr. PsY.

i/e regjistruar Maska e diita
    Anėtarėsuar
    16-10-2007
    Vendndodhja
    De
    Postime
    283
    Nuk besoj qe dikush ketu do e mar mundi te te shkruaj ese per ty.
    Po futu ne google edhe aty ke shum informata se si te shkruash nje ese.
    Heimat ist Heimat!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-05-2005
    Postime
    288
    dr PSY paske prit nje jav me ta shkru dikush esen se vet sdin.Pse o djal pritshe se per nje jave e kishe msu super e jo nje po 10 i kishe shkru vet pa problem po bahni parazite veq per se gatshmi me ju gjet dikush material ,puno PSY puno se tu prit kurr nuk arrin asgje

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •