Sipas Brari-t, une jam enveriste dhe edviniste.
Sipas Infinity-t nuk perkrah dhe nuk jam pjese e ndonje partie politike sepse te gjithe jane mashtrues dhe asnje nuk eshte ne ate post per te ndihmuar popullin.
Daniel00 kam frike se ti po ngatrron cfar mendimi kam une per politiken dhe politikanet me ideologjine.
ps. te te bej nje pyetje tjeter une ty
Ti po te behesh politikan ku ke qef me shume te jesh ne Europe apo ne SHBA?
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Une dua me teper Shqiperine se sa Evrope me ShBA bashke , pra ēeshtjet teorike dhe specifike te demokracive me te suksesshme i le per ate qe ka interes teorite dhe filozofite boshe , politika eshte zbatim ne praktike siē do ta tregoj me poshte . Sidoqoft une ne Evrope kam qene , Ameriken nuk e kam jetuar .
Programet e partive te ndryshme ne nje vend evropian jane te gjitha ne interes kombetar dhe ne mireqenie te vendasve , nga qasja e vendosur apo liberale , kjo eshte ē'eshte ndjeshmerie dhe e nje bindjeje te nje individi.
Politikani behet si nje njeri i shtepise per bashkekombasit e vet , duke qene i gjendshem per ēdo ēeshtje deri ne detajet pertej asaj qe i kerkohet , sjell sigurine dhe drejtesine si dhe pergjigjen me masa te menjehershme ligjore financiare apo njerezore ndaj shqetesimeve , problemeve , sado te vogla , ate e gjen jo vetem neper media po edhe pa asnje shpure ne rruget e qytetit .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 26-10-2009 mė 22:47
Ndersa une mendoj qe kjo eshte e vertete vetem ne teori pasi praktikisht pas pothuajse cdo politikani te suksesshesm fshihet nje mal me interesa qe bejne te mundur qe ai te jete aty ku eshte.
Boten e leviz interesi,engjejt jane ne qiell jo ne politike
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Pėr hir tė familjes. Unė si i ri skam pas koh pėr politik por meqe prinderit e mi jan marr me politik e mė kan fol shum e tani mė ka hy nė qef mua vet.
Mirė politika nuk ėshtė e keqe , asnjėher ste len pa fjal gjithmon ka lloj lloj gjona me diskutu kush din.
Krijoni Kontakt