Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 1
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-10-2009
    Postime
    3

Pervec therapive a mundesh te behesh operacion per ze?

Ne rradh te par ju pershendes te gjithve.

Jam i interesuar te dij dicka qe me ka shqetesu gjith jeten, dhe nese dikush do te me jape ndonje informacion sado i vogel qe te jet, per mua do jet shum i nderu.
    Une kam problem me zerin, e kam disi te prishur dhe me ndryshon sipas gjendjes time, nese une ndjehem mir dhe me shendet to fort zeri me vjen pak a shum, nese nuk ndjehem mir kam nje ze shum te dobet dhe sidomos veres me dobesohet me shum zeri dhe e kam me te marrur.
    Babai me ka then se jam bere operim ne fyt njeher kur kam qen dy vjec sepse kam pas problem me ushqimin dhe me thot qe nuk je bere operacion per zerin por per ushqimin, dhe dij se me kan qepur perbrenda gojes dhe une mendoj se ndoshta doktoret ma kan prish kutine e zerit (nuk e dij se si quhet).
    A mundet ndonjeri prej jush te me thoje nese me operacion apo me dicka tjeter mund ta permisoj zerin? Dhe nese Po te me jepni ndonje adres apo kontakt? Kam qen ne disa vende por thjesht me kan par keshtu me pa mjete vec me kan degju dhe me kan pa lart tek qielli i gojes dhe me kan then se nuk ke asgje, por ne fakt un kam por cfar kam nuk e dij sepse e shikoj qe ehde vet e kam zerin shum ndrryshe nga te tjeret.

Gjithmon mendoj se po te kisha zerin tamam sdo me vinte turp te flisja, dhe do te isha dikush tjeter (ndoshta goja e tepert nganjeher e prish por nganjeher goja ka dhe fuqi (power) )

Faleminderit dhe nje here.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga adriatiku2 : 26-10-2009 mė 13:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •