Close
Faqja 72 prej 75 FillimFillim ... 22627071727374 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 711 deri 720 prej 741
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Turp Turp Turp Turp Rusi Kryetar,sot Thaqi e ka poshteru veten.

Te lumte Kupa ti je ma i forti,qashtu mos ja rras Rusit

Turp per ata te cilet e bojkotojn parlamentin e ngritur mbi lumenj te gjakut

Turp per ata si ti te cilet i urojn kosoves president te pa afte e sharlatan

Turp per ata te cileti i deshirojn kosoves president Analfabet e te Izoluar brenda zyreve te prishtines .

Turp per ata te cilet per interesa personale e partiake i deshirojn kosoves nje President kukull e pa vlera

Rrespekt per ata te cilet i ofruan kosoves nje president te permasave botrore

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Turpi bie mbi opoziten ne kete rast!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Turp Turp Turp Turp Rusi Kryetar,sot Thaqi e ka poshteru veten.

Te lumte Kupa ti je ma i forti,qashtu mos ja rras Rusit
    Deri para disa ditesh e shanin Jakupin,per mbajtje te fotografis se Enver Hoxhes,e tani u be i mire!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

O vec shnosh,.. njonji e mban Enver Hoxhen, tjetri Titon,.. tjetri Che Guevaren, tjetri Fidel Kastron, tjetri Sllobon etjetri Papen !

Kjo dmth, qe kosova ende eshte naive dhe qesharake para botes.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Kosovė e Shqiperi nje Maska e aska_peja
    Anėtarėsuar
    30-01-2006
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    362
    eh more koleg, ti e shum e shum tjer e enderoni jetene tij me pas, barem ni qerek, se sa ka arit aj njeri, ty nuk te jepet shanca as onder me pa o dud, nuk duhet me ja u pas inati shqiptarve qe arin diqka, po duhet te ju thojm bravo i qoft, se ti as nuk din taman ku i bjen iraki, ose tybe as byleten per irak nuk din me ble per me udhtu, e aj u shku pi teroristave e ka nxir pejonen o dud, po kekra skoke ti hiq

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Limaj: AKR-sė nuk i ka takuar posti i Presidentit

Fatmir Limaj, nėnkryetar aktual i PDK-sė dhe ministėr i deritashėm nė largim i Transportit ka thėnė se AKR-sė nuk i ka takuar nė asnjė mėnyrė posti i Presidentit, duke u shprehur haptazi kundėr koalicionit tė arritur nga partia e tij me AKR-nė e Behgjet Pacollit.

E marte 22 Shkurt 2011 9:28

Nė emisionin Zona e Debatit, nė Klan Kosova, Limaj ka theksuar se PDK-ja ėshtė dashur ta ketė kėtė post, PDK-ja ka mundur ta ketė kėtė post, madje PDK-ja ka luftuar pėr te. Ndėrsa Behgjet Pacolli, sipas tij, as qė ėshtė dashur, bile as tė guxojė tė pretendojė dhe tė kėrkojė kėtė post me vetėm 2 pėr qind tė votave.

Sipas Limajt, nė kėtė moment nė tė cilin po kalon Kosova, pėr shkak tė imazhit tė saj dhe pėr shumė arsye tė tjera Pacolli nuk ėshtė dashur madje as tė kandidohet. Pacolli, tha Limaj, ende nuk ėshtė dėshmuar se e do vėrtet Kosovėn, nuk e ka treguar veten pėr Kosovėn. Ka pasur rastin nė Qeveri, ku iu ka ofruar shumė mė shumė se sa i ka takuar, por ai e ka dashur postin e presidentit.

“Unė e respektoj vullnetin e partisė, por unė kam mendimin ndryshe”, ka thėnė Limaj nė Klan Kosova, transmeton Koha. Ai ka thėnė se Jakup Krasniqi ėshtė dashur tė jetė president. “I kemi thėnė Pacollit qė posti i presidentit ėshtė politik dhe nuk zbatohet programi i juaj ekonomik. Kemi qenė fleksibil, i kemi ofruar ministri, tre, katėr, deri nė gjashtė”, ka thėnė ai.

Limaj ka thėnė se Muhamet Mustafa ka tė drejtė qė ka thėnė sot se nuk ka hapėsirė nė kėtė qeveri. PDK sipas tij ka mundur ta ketė presidentin dhe njė koalicion mė tė qėndrueshėm. Tėrė pėrgjegjėsinė e qėndrueshmėrisė sė qeverisė, Limaj ia lė Thaēit.
    Fatmir Limaj le ti shet pallavra Avdi Ages!

Fatmir Lima me Thaqin e kan pergadite Pacollin me ja lene kembet e arushes ne qafe!

E din Lima se nje dite do zbatohet rezuluta 1244 qe vete Thaqi e ka nenshkrue ne rambuje qe nje dite serbia duhet me bere qyvesh me limen e thaqin dhe qosen e rugovicet.

Lima po na meson kush ka dashur me ken presiden apo presednik.Ju jeni kopuka tradhetar te shqiptareve se as ti as pacolli nuk e doni shqiptarin e kosoven me shfrytezue po e doni siq e ke bere prone private me Blerimin duke shite token shoqerore e parat ne amerike tek djali sabri fejzullahut !

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Limaj ka dashur vet te jet president, dhe ndoshta pikerisht per ket ka mbetur pa asnje post.

Pacolli eshte duke u sulmuar padrejtesisht.
    Se po, e meriton me qen President.
    Asgje nuk kan dallim Lima nga Pacolli;Njeri i ka que Milloshit dollar te rusise e tjetri ka burgos patriota qe donin ta luftonin shkaun!
    Lima personalisht mua mu ka kercnue qe mos ti lajmrohem ne shtab se pi dokna i zi !, Me thonte se me ka que ja Rugova ja Milloshi me shpiunue per shpiunin.Shpiuni dine edhe me fole p sh thote po ti ksha edhe 100 shpirtera do ja fali kosoves,a nuk thote do ja kisha fale popullit shqiptar,sepse prej kosoves ka leverdi sepse po shet me mijera hektar qe i ka bere prona te tija private vreshterat e malet;dhe parat duke i que tek djali i Sabri fejzullaut ne amerike .

Sa here kam shkue ne shtabin e tij ne deberdelan e gjeja duke ndejte ne tavoline .Kurse xij shala me do nipa shkonin e i sulmonin serbet e ky u krenonte thonte kqyre qfare trima kam e vete duke pire soka e kafe.
    Nuk ka luftue ju betohem ku te doni.
    Si Fatmir Lima ashtu edhe pacolli anti shqiptar a per kosove jan tugjar qe kan me shkatrrue shqiptarin.A din Lima rastin e suharekes kur deshten ta sulmoin stacionin e policese e pastaj serbet te bejne masakra ne popull.Ate nate me erdhen fqinjet M.K.,N.Sh.,E .G. dhe me thane baca .H.a ske ik ?Jo,pse ?Po a ste kan tregue se gjithe suhareka kan ik se kan thene te uēk qe sonte dojna me sulmue stacionin e policise e pastaj serbet kan me na pre neper shtepia !
    Qysh more *** ja bana ku guxon uēk me ba ket poshtersi ?
    Pasha zotin qeshtu e ti merr femit e therrja ka te mundesh .

Jo thash une siku do rri ketu e le te vinin serbet se ua ndreqi samarin e rroten e nanes serbeve dhe uēkes.

Tere neten pa gjum fqinjet vinin me pergjonin dhe me thonin e dim qe je i armatosur e na shpeton edhe neve .Nuk beja ze ne shoke e kisha revolen,automatikun dhe kater bomba dore ne gjepa dhe i mesova femit qe nese vinin kendej serbet ju neper oborre me fqinje e une gjere sa mundem te luftoi qe mos tju nxen juve .

Te nesermen shkova te Lima ne deberdelan dhe i thash si more nuk keni turp me be ate poshtersi qe na keni tranue tan suhareken.Ma priti ;ti po bene propagande kundra uēkes !
    Jo ore shok por si mendon ti ta sulmoni stacionin e polices e pastaj policia me na masakrue me femi.Po genjen me tha!
    Jo ore shok nuk po genjej por eja shkojna ne lagjen time dhe per veshi i kapi ata qe me kan thene keto fjale.Ju ma se pari duhet ta armatosni popullin qe mos tju bjen ne dore si gjaja serbeve e ju nese doni me sulmue duhet populli te armatoset e jo me ua lene shkive me na masakrue.Po genjen me beri !

O jaran nuk po te genjej eja dhe nese po genjeje ke pune me mua e nese jo e shofim.Njeri foli po po ka qen e vertete se njeri nga komandantet ka pire raki dhe ka thene qeshtu!A e ndegjove o Fatmir a po genjeje tani ?A po propagandoi diē kundra uēk ?Pos ta thash ate ēka e perjetova mbreme.Kush eshte ai qe ka thene ia bera pyetje ,Kush je ti me dite ?Pse kush jam a ti kesi komandanta mbane me luftue me raki a ?E njeoh se kush mundet me qen ia prita !Kush eshte jo spe them !Ai qe tha se ka qen nje i pire me raki,me tha kusheri e ke,po po i thash e dita dhe pe di dhe shume mire i pasket punet !

Kam me vagona me shkrue per Limen se ky shkaku i Avdi Ibrahimit nuk me ka marr ne lufte .E mbasi ika nga kosova ,Avdiun e beren komandant ne zonen e pashtrikut .E,e zoti ju vrafte ishalla,por spaska as zot as drejtesi ne kete token e poshter qe i mbane njerezit spiuna.
    Spiuni ne mesin e shqiptareve ka vendin ne krye te vendit e patrioti eshte mute per keta.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga arberi_fr : 22-02-2011 mė 19:55

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Qe Nga Perfundimi I Luftes Sot Ka Qen Dita Me E Zez E Shqiptareve Te Kosoves Me Zgjedhjen E Pacovit Si President
    Shqiptaret Nuk Dote Mund Ta Durojn Ket Turp Duhet Te Organizojn Nje Protest Gjith Popullore Kunder Kti Njeri Dhe Ta Shkarkojn Pra Sovrani Esht Populli Masa E Gjer Per Ket Duhet Qe Partit Ne Opozit Te Organizojn Nje Gje Te Till E Kan Me Kushtetut Te Lejuar Ndoshta Edhe Jo Por Duhet Mbi 70% E Shqiptarve Dota Perkrahin Ne Protest Kunder Pacovit Jan Shum I Sigurt Pakanaesit I Pash Sot Ne Qytet Kishte Plot Mllef Dhe Sharje Kunder Kti Vendimi Anti Kushtetues Dhe Anti Kombetar

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Arberi_fr

Citim Postuar mė parė nga arberi_fr Lexo Postimin
    Asgje nuk kan dallim Lima nga Pacolli;Njeri i ka que Milloshit dollar te rusise e tjetri ka burgos patriota qe donin ta luftonin shkaun!
    Lima personalisht mua mu ka kercnue qe mos ti lajmrohem ne shtab, se me ka que ja Rugova ja Milloshi me shpiunue per shpiunin.Shpiuni dine edhe me fole p sh thote po ti ksha edhe 100 shpirtera do ja fali kosoves,a pisi nuk thote do ja kisha fale popullit shqiptar,sepse prej kosoves ka leverdi sepse po shet me mijera hektar qe i ka bere prona te tija private dhe parat duke i que tek djali sabri fejzullaut ne amerike .

Sa here kam shkue ne shtabin e tij ne deberdelan e gjija duke ndejte ne tavoline dhe xij shala me do nipa shkonin e i sulmonin serbet e ky u krenonte thonte kqyre qfare trima kam e vete duke pire soka e kafe.
    Nuk ka luftue ju betohem ku te doni.
    Si Fatmir Lima ashtu edhe pacolli anti shqiptar a per kosove jan tugjar qe kan me shkatrrue shqiptarin.A din Lima rastin e suharekes kur deshten ta sulmoin stacionin e policese e pastaj serbet te bejne masakra ne popull.Ate nate me erdhen fqinjet M.K.,N.Sh.,E .G. dhe me thane baca .H.a ske ik ?Jo,pse ?Po a ste kan tregue se gjithe suhareka kan ik se kan thene te uēk qe sonte dojna me sulmue stacionin e policise e pastaj serbet kan me na pre neper shtepia !
    Qysh more *** ja bana ku guxon uēk me ba ket poshtersi ?
    Psha zotin qeshtu e ti merr femit e therrja ka te mundesh .

Jo thash une siku do rri ketu e le te vinin serbet se ua ndreqi samarin e rroten e nanes serbeve dhe uēkes.

Tere neten pa gjum fqinjet vinin me pergjonin dhe me thonin e dim qe je i armatosur e na shpeton edhe neve .Nuk ebja ze ne shoke e kisha revolen,automatikun mrenda ne dhome dhe kater bomba dore ne gjepa dhe i mesiva femit qe nese vinin kendej serbet ju neper oborre me fqinje e une gjere sa mundem te luftoi qe mos tju nxen juve therrnja ka te mundeni neper fshatra tjere.

Te nesermen shkova te Lima ne deberdelan dhe i thash si more nuk keni turp me be ate poshtersi qe na keni tranue tan suhareken.Ma priti ti po bene propagande kundra uēkes !
    Jo ore shok por si mendon ti ta sulmon stacionin e polices e pastaj policia me na masakrue me femi.Po genjen me tha!
    Jo ore shok nuk po genjej por eja shkojna ne lagjen time dhe per veshi i kapi ata qe me kan thene keto fjale.Ju ma se pari duhet ta armatosni popullin qe mos tju bjen ne dore si gjaja serbeve e ju nese doni me sulmue duhet populli te armatoset e jo me ua lene shkive me na masakrue.Po genjen me beri !

O jaran nuk po te genjej eja dhe nese po genjeje ke pune me mua e nese jo e shofim.Njeri foli po po ka qen e vertete se njeri nga komandantet ka pire raki dhe ka thene qeshtu!A e ndegjove o Fatmir a po genjeje tani ?A po propagandoi diē kundra uēk ?Pos ta thash ate ēka e perjetova mbreme.

Kam me vagona me shkrue per Limen se ky shkaku i Avdi Ibrahimit nuk me ka marr ne lufte e mbasi ika nga kosova ,Avdiun e beren komandant ne zonen e pashtrikut e zoti ju vraft ishalla,por spaska as zot as drejtesi ne kete token e poshter qe i mane njerezit spiuna.
    Spiuni ne mesin e shqiptareve ka vendin ne krye te vendit e patrioti eshte mute per keta.
    ZOTRI.. nuk e di sa jan te verteta kto qe ju i thuani por nje gje jam i sigurt qe kur te hysh ne luft duhet di lesh ansh pingameret e partis i=un deri ne vitin 95 kam qen pro rugova por kur kam kuptuar se me demagogji nuk luftohet kam heq dor nga partia rugoviane dhe me kurr skam pas ndonje simpati per ket dhe
    kurr sjam penduar per ket
    ju duhet ta pranoni se ne LDK kishte udbasha ket te siguroj aty gjenin streh nje numer i madh i spihuneve te shtetit serb
    dhe shiteshin shum patriota

Faqja 72 prej 75 FillimFillim ... 22627071727374 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •