Close
Faqja 6 prej 75 FillimFillim ... 456781656 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 741
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Me presidentin kroat

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Pacolli ne afganistan me te sapo liruaren kosovare nga terroristet talibane pasi ofroij 2 milion$ ..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    drifilon, sa te paguan ky Pacolli per te na care koken neve ketu? I ke nxjerre nja 20 here keto foto dhe artikuj te tema e atij tjetrit, prandaj boll ngarkove forumin me keto.

Haa babaij im esht ne zvicerr aq kohe kur behgjet pacolli nuk e ka ditur qe ka zvicerr

Un jam po ashtu aq kohe ne zvicerr kur ti nuk e ke ditur se ka zvicerr

Po ashtu une kam mbi 300 antare te familjes shume te ngushte ketu ne zvicerr ku te gjithe kemi krijuar kapital me dekada keshtu qe statusin finanziare e kemi ne super nivele

Por nga deshira qe kosova te heci perpare dhe te zhvillohet ekonomikisht une shofe se ne horizonte eshte vetem nje njeri i cili mund ta arrije kete e aij esht behgjet pacolli

Po ashtu une jam per ta mbyllur kete tem por deri sa nuk mbyllet do jete keshtu dhe njeherish ty zotrate nuk te detyrone askushe te vizitoshe kete faqe .....

Por ka edhe nje arsye tjeter personale por nuk ka apsolut asnje interes finanziar per faktin se kete pune e kame te rregulluar qyshe motiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin

Te jesh nje punonjes ne nje institucion, nuk te jep ty kurrfare te drejte te vesh emrin e atij institucioni nen emrin tend, pervec se kur ti po flet ne emer te atij institucioni!
    Pse besove qe eshte kuader intelektual ne ate universitet?
    Me ate nivel intelektual qe ka me e shumta mund te jete pastrues ,keshtuqe universitetit te Torontos si behet vone pse perdore emrin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    HOTELET TE CILAT MBAIJN FIRMEN (Swiss Diamond) hotel JENE NE PRONESI TE BEHGJET PACOLLIT

Hotelet me 5 yje te ndertuar nga Mabetex

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Spitalet e ndertuara nga Mabetex E BEHGJET PACOLLIT

Citim Postuar mė parė nga MIRIAM Lexo Postimin
    Pse besove qe eshte kuader intelektual ne ate universitet?
    Me ate nivel intelektual qe ka me e shumta mund te jete pastrues ,keshtuqe universitetit te Torontos si behet vone pse perdore emrin.
    Ku ne postimin tim lexon qe une thashe se ai mund te jete intelektual dhe jo pastrues ne ate universitet?

Sa per ate komentin e dyte, te garantoj qe Universitetit te Torontos i behet shume vone perdorimi i emrit per arsye te tilla.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    MABETEX e Behgjet Pacollit ka vendosur kurthemelet e kryeqytetit te kazakistanit ASATNA te cilin e ka ber nje nder kryeqytetet me moderne te botes ...

Behgjet Pacolli-Pjesa 1 ASTANA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    E ter kjo pjesa qe po shifet ketu ne foto eshte prone e behgjet pacollit edhe ato tri ndertesat/bllokat qe po shifen aty ...

Faqja 6 prej 75 FillimFillim ... 456781656 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •