Me presidentin kroat
![]()
Pacolli ne afganistan me te sapo liruaren kosovare nga terroristet talibane pasi ofroij 2 milion$ ..
![]()
Haa babaij im esht ne zvicerr aq kohe kur behgjet pacolli nuk e ka ditur qe ka zvicerr
Un jam po ashtu aq kohe ne zvicerr kur ti nuk e ke ditur se ka zvicerr
Po ashtu une kam mbi 300 antare te familjes shume te ngushte ketu ne zvicerr ku te gjithe kemi krijuar kapital me dekada keshtu qe statusin finanziare e kemi ne super nivele
Por nga deshira qe kosova te heci perpare dhe te zhvillohet ekonomikisht une shofe se ne horizonte eshte vetem nje njeri i cili mund ta arrije kete e aij esht behgjet pacolli
Po ashtu une jam per ta mbyllur kete tem por deri sa nuk mbyllet do jete keshtu dhe njeherish ty zotrate nuk te detyrone askushe te vizitoshe kete faqe .....
Por ka edhe nje arsye tjeter personale por nuk ka apsolut asnje interes finanziar per faktin se kete pune e kame te rregulluar qyshe motiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
HOTELET TE CILAT MBAIJN FIRMEN (Swiss Diamond) hotel JENE NE PRONESI TE BEHGJET PACOLLIT
Hotelet me 5 yje te ndertuar nga Mabetex
Spitalet e ndertuara nga Mabetex E BEHGJET PACOLLIT
MABETEX e Behgjet Pacollit ka vendosur kurthemelet e kryeqytetit te kazakistanit ASATNA te cilin e ka ber nje nder kryeqytetet me moderne te botes ...
Behgjet Pacolli-Pjesa 1 ASTANA
E ter kjo pjesa qe po shifet ketu ne foto eshte prone e behgjet pacollit edhe ato tri ndertesat/bllokat qe po shifen aty ...
![]()
Krijoni Kontakt