drifilon.. a per liban a libi.. eshte fjala..
elz..
me shku me punue shqiptaret diku legalisht nuk eshte as turp as tradhti..
Pacolli eshte atdhetar i mire sepse ato cka i fiton.. po i derdh ne gojet e barqet e unshme te Kosoves..
..
Kur ti vjen reni qenit me fol per zoterine keshtu eshte.
E quan Begjetin tradhtar kurse ky vetem sivjet ndertoj mbi 10 shpija per te varferit ekstrem dhe familjaret e UCK-se gje qe qeveria e Kosoves per 10 vjet se ka be , sepse duhet me ja ndertu shkive niher.
Ka ndertu pjesen mbi fakulltetin filologjik te Universitetit te Prishtines falas, plus puneson me mijera e mijera qytetar te Kosoves me shum se qdo kush tjeter.
Ka shpetu vajzen qe eshte rremby ne Afganistan , ka pagu per lirimin e saj.
...... etj etj
A po se djemt e kosoves jan duke jetuar nder pallma
Ore mos ja fute kote ti se njerzit doijn lek e buke
Sa per rusine skam koment jan shpekullime te atyre te cilet harxhuan paret mbas kurvave te rusis dhe si arsytim para familjes dhe grave ju mbeti vetem shpekullimi se nuk i paska paguar pacolli ..
Pasiqe ishin njerz te pa pregaditur per ta perballuar nje metropol te seksit siq esht rusia ..
Per kete arsye begjeti nuk i paguan ma ne vendet ku punoijn por vetem kur te kthehen ne kosove ..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drifilon : 26-10-2009 mė 19:36
U shtofshin dhe me shume shqiptaret e sukseshem si Pacolli ,kur kapeshin gazetare e te tjere nga talebanet ,te gjithe sherbimet inteligjenc te shteteve perkatesi me miliona shkonin atje per te bere pazare per te shpetuar shtetesit e tyre ..
Per Kosovaren shkoi Pacolli ,nuk eshte kollaj te rrezikosh e te shkosh neper keto vende ,shume kane lene koken ....
Nuk e di pse jane kaq budallenj shqiptaret ,ēfare shkrimesh ....
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Behgjet Pacollin ma mire se une nuk e njeh askush. Asht njeri gjenial dhe atdhetar. Ka vlera qe per mua gjynah mos me qene kryeminister i Kosoves. rrenat dhe shpifjet qe adresohen ndaj tij jane vetem produkt i stalinistave dhe serbve. Pacolli asht personalitet i Kombit dhe mos u merrni me bahtir hamzen se ate ndonse e njoh, mbetet nje njeri qe jeton nje delirium te pa pare. Behgjet Pacollin e kane shume veta lakmi, por ai asht Mjeshter i Madh i Punes dhe njekohesisht asht fat te punosh prane tij, se asnjeher nuk e degjova te shaj dikend, apo te shperfille dikend.
Une kam mbi 9 qind faqe kujtime dhe kam mbyllur nje liber per te me titul SHQIPTARI QE TRONDITI KREMLININ DHE CARLA DEL PONTEN.
Mos lejoni te nderuar moderatore te forumit te peshtyhet keshtu per personalitete kombetare.
respekt ,mendimit te lire dhe kombetar.
Krijoni Kontakt