Mire ateher... se key psedonim perdori me disa shoke te mi prej atyre disa nuke dine te shkruajn mire ne Gjuhen Shqipe.
E gjitha qfare ka pas deshire te thot eshte se :
Behgjet Pacolli eshte nje Shqiptare nga Kosova , puntore dhe i ndershem.
Shqiptaret te keqija as nje her nuk kan pasur nga Pacolli.
E vereta qendron tek qdo persone.
Per ta kuptuar nje person duhet dhen hapesir per te merituar nje status: A eshte i afte per detyren qe kerkon (
ne funde puna vet tregon).
Shelbull per Behgjet Pacollin duhet ditur disa gjera themelore:
Kush eshte Behgjet Pacolli, djali i kujt eshte. Ku ka lindur ku ja jetuar, qfare ka punuar, qfare ka ber per Shqiptaret, ndihmuar njerzit apo i ka shkatrruar njerzit.
Me duket si ne ODE te burrave disa Kosovare Marrin Qiftelin dhe fillojne me Kendu nese ju jeni aty prezent ta mush mendjen se Ruaia dhe Serbia ja kan friken Kosoves... ( qe do te thot fjale te te knaqin ), por e keqja eshte se kur te raliteti egziston. pasi qe te ka perfunduar muzika del nga oda dhe jeton ne ralitet dhe shikojn ralitetin.
Per te kuptuar ne me mire se kush eshte Behgjet Pacolli dhe qfare kotributi mund te ofroje Kosoves duhet dhen Mundesin ne Zgjedhje Komunale dhe ato Presidencjale.
Me vjen shume keq per Forumin Shqiptare dhe pse shof shume antare te sjellshem dhe te kujdeshem ne foruminshqiptare.. nder kohe shof shume malore me perardhje Kosovare ata ne te veret nuk dine asgje ( as ku gjendet prishtina e as tirana me kqyre holl e holl gjysa e familjes kan emra turqisht apo serbisht keta ).
Po te ofendoj Hashimin apo dikend qe eshte ne politik dhe ka vlersu punen e ti ateher pranoje. Jo pse jam kunder Hashim Thaqit por jam Kunder punes se ti kunder mundesive te ti ( sepse eshte i pa afte per to), ateher une kuptoje.
[B]Po per Behgjet Pacollin skeni mundesi te ofendoni sepse ateher do meritoni nje emer te bukur te quajtur
njerz mali apo me mire te them
QOBAN KAFSHESH.
SI TE VJEN NGA MALI MA KAFESH HYN NE FORUM SHQIPTARE DHE FILLON TE KRITIKOSH NJERIUN E NDERSHEM TE KOSOVES HUMANISTIN NJERIN E PASUR ZOTI NUK JU JEP PASURI GJITHVE SEPSE SHPIRTIN NUK KAN TE PASTER ANDEJ BEHGJET PACOLLI KA NJE SHPIRT SHQIPTARE TE PASTER DHE TE NDERSHEM ANDEJ GJITHA KETO QE I KA I MERITON. MERITA BEHEN ME PUNE.
Dua te ju tregoj nje shprehje Budalla Brina nuk ka?
Per te Treguar per nje shije duhet te shijosh.
Ata qe ngushen dhe tregojne per nje shije qe nuk kan shijuar ende ateher sigurisht ngatrrojn dhe folin per nje shije .....
KETA SHQIPTARE TONE JAN TE KENAQUR ME POLITIKEN E ATYRE QE VIN NGA MALI DHE ME FUQI HYN NE PARLAMET,BEJN VJEDHJE TE PASURIS SHTETORE.
VLLEZRIT TUAJ MBYTEN NE LUMEJ PER NJE JET ME TE MIRE. E JU I DONI ATA I VOTONI ATA. Po Sigurisht ty qe voton ket politik dhe ty munde te ndodhe kjo mos harro, andej mesohu te vlersosht me mire.
Une per ata te cilet jan te pa vler dhe pse i ofendon apo i kritikon une jam me ty.
Po per Dikende qe nuk njef dhe nuk din ate mos ofendon dhe mos fole per ate sepse shume gabone, per ata qe nguten shume her dhe ngulesh...
Meso pak per Behgjet Pacollin dhe mandej eja dhe fole ketu.
Gjitha keto i ka BEHGJET PACOLLI.
1) .SHQIPTARE DARDAN (kosovare)
2). I SHKOLLUAR
3). PUNTOR
4). HUMANIST
5). I MENQUR
6).I DASHUR DHE I SJELLSHEM.
7) PASURI TE NDERSHME ( me pune, karakter njerzor).
8) I INTERGRUAR ne Shoqerit Botrore.
9) NJOHES I SHUME GJUHVE
10). I MIRE PER VETE PER FAMILJEN E TI PER RRETHIN DHE VENDIN QE I TAKON.
Ju nuk dini se ka shume njerz kur bien per te fjetur LUTEN ZOTIT PER BEHGJET PACOLLIT. kjo vjen per arsyje se ka ndihmuar njerz, kjo vie per arsyje te punes dhe kontributit te mire.
SHIKO VIDEON TE NDERUAR DHE MANDEJ FOLE, KE ENDE SHUME SHUME TE TJERA:
http://www.youtube.com/watch?v=FIvKVuJfTvk
Skuptoj cila nga keto karakteristika te Behgjet Pacollit i mungojne?
Krijoni Kontakt