Close
Faqja 49 prej 75 FillimFillim ... 39474849505159 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 481 deri 490 prej 741
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    120
    Te nderuar forumiste dhe moderatore te ketij forumi ,ju pershendes dhe ju falenderoj te gjitheve pa perjashtim .Pershendes ata me te cilet pajtohem por edhe ata me te cilet nuk pajtohem nese edhe ata e duan kombin dhe dheun e shqipeve.
    Pershendes edhe ata qe me kane fyer ne menyren me vulgare pa asnje shkas nese eshte edhe shoqi i fisit tim A. Doci.
    Une ketu ne asnje rast nuk kam fyer forumistet as personat privat. Jam marre me kritiken e politikave dhe politikajve si e drejte e secilit qytetar dhe si rrisk qe kane pranuar vete ne momentin kur kane hy ne politike per te garuar per funksione politike e publike. Po perseris edhe njehere secili qe merr bendim te hyje ne dallget e politikes me pretendim per te marre pushtetin bashke me privilegjite dhe famen pranon te ti nenshtrohet opinionit publik sa eshte gjalle por edhe pasi te vdes ,per mire apo per keq, me te drejte apo pate drejte. Ne nje menyre opinion publik jemi edhe ne nofkat anonime te forumit ,ku secili ka te drejte te mbroje mendimet dhe qendrimet e veta por pa e fyer dhe denigruar dinjitetin njerzore te tjetrit. Fundja njerze jemi ,prej mishit dhe gjakut ,prinde ,familjare,femije te nenave .
    Une falenderoj dy forumistet qe reaguan lidhur me fyerjen qe mu be sipas meje pa te drejte dhe jam plotsisht i sigurte se nuk ekam fyer me shkrimet e mia asnje forumist. As politikanet qe i kam kritikuar apo lavderuar per veprimet apo mosveprimet e tyre nuk i kam ulur as ngritur per asnje mm,sepse shkrimet e forumeve nuk qojne shum peshe atyre qe kane fuqine e mediat eparate ne dispozicion.
    Ju siguroj se jam vetem nje shqiptar qe i don te miren kombit dhe vendit te vete ,ne takatin tim kuptohet. Nuk jam as Enverist as zogist,as i majt e as i djathte me nje fjale nuk jam antar i asnje partie politike.

Kerkoj falje se u zgjata e ndoshta ju fare nuk ju intersojne keto qe po shkruaj,por duke jupershendetur edhe njehere dhe duke ju uruar shgendet dhe
    suksese ju te gjitheve dhe shqiptareve kudo qe jane. po ju njoftoj se ky eshte shkrimi im i fundit ne kete forum.Te ju them te drejten kam pritur debat konstruktiv te nxehte pajtime e mospajtime por jo edhe fyerje vullgare personale,jam njeri ne moshe dhe nuk pranoj te shahem ne kete menyre pa asnje shkas.
    Po largohem si kam hyer pa me ftuar askush dhe pa me perzene askush me te vetmin apel per forumistet e nderuar te ketij forumi qe te debatojne ,te kritikojne me argumente e pa argumente sepse eshte demokraci dhe nuk guxojme te lejojme te fitoje njemendesia ,por mos te shahen ,mos te fyejne dinjitetin dhe familjet e tjetrit ,sepse vllezer jemi dhe kemi armiqe mjaft madje edhe me teper se duhet per te lejuar te armiqesohemi mes veti.

LAMTUMIRE ME RESPEK PER FORUMISTET DHE MODERATORET E KETIJ FORUMI
    nga hasjani 51

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga hasjani 51 Lexo Postimin
    Te nderuar forumiste dhe moderatore te ketij forumi ,ju pershendes dhe ju falenderoj te gjitheve pa perjashtim .Pershendes ata me te cilet pajtohem por edhe ata me te cilet nuk pajtohem nese edhe ata e duan kombin dhe dheun e shqipeve.
    Pershendes edhe ata qe me kane fyer ne menyren me vulgare pa asnje shkas nese eshte edhe shoqi i fisit tim A. Doci.
    Une ketu ne asnje rast nuk kam fyer forumistet as personat privat. Jam marre me kritiken e politikave dhe politikajve si e drejte e secilit qytetar dhe si rrisk qe kane pranuar vete ne momentin kur kane hy ne politike per te garuar per funksione politike e publike. Po perseris edhe njehere secili qe merr bendim te hyje ne dallget e politikes me pretendim per te marre pushtetin bashke me privilegjite dhe famen pranon te ti nenshtrohet opinionit publik sa eshte gjalle por edhe pasi te vdes ,per mire apo per keq, me te drejte apo pate drejte. Ne nje menyre opinion publik jemi edhe ne nofkat anonime te forumit ,ku secili ka te drejte te mbroje mendimet dhe qendrimet e veta por pa e fyer dhe denigruar dinjitetin njerzore te tjetrit. Fundja njerze jemi ,prej mishit dhe gjakut ,prinde ,familjare,femije te nenave .
    Une falenderoj dy forumistet qe reaguan lidhur me fyerjen qe mu be sipas meje pa te drejte dhe jam plotsisht i sigurte se nuk ekam fyer me shkrimet e mia asnje forumist. As politikanet qe i kam kritikuar apo lavderuar per veprimet apo mosveprimet e tyre nuk i kam ulur as ngritur per asnje mm,sepse shkrimet e forumeve nuk qojne shum peshe atyre qe kane fuqine e mediat eparate ne dispozicion.
    Ju siguroj se jam vetem nje shqiptar qe i don te miren kombit dhe vendit te vete ,ne takatin tim kuptohet. Nuk jam as Enverist as zogist,as i majt e as i djathte me nje fjale nuk jam antar i asnje partie politike.

Kerkoj falje se u zgjata e ndoshta ju fare nuk ju intersojne keto qe po shkruaj,por duke jupershendetur edhe njehere dhe duke ju uruar shgendet dhe
    suksese ju te gjitheve dhe shqiptareve kudo qe jane. po ju njoftoj se ky eshte shkrimi im i fundit ne kete forum.Te ju them te drejten kam pritur debat konstruktiv te nxehte pajtime e mospajtime por jo edhe fyerje vullgare personale,jam njeri ne moshe dhe nuk pranoj te shahem ne kete menyre pa asnje shkas.
    Po largohem si kam hyer pa me ftuar askush dhe pa me perzene askush me te vetmin apel per forumistet e nderuar te ketij forumi qe te debatojne ,te kritikojne me argumente e pa argumente sepse eshte demokraci dhe nuk guxojme te lejojme te fitoje njemendesia ,por mos te shahen ,mos te fyejne dinjitetin dhe familjet e tjetrit ,sepse vllezer jemi dhe kemi armiqe mjaft madje edhe me teper se duhet per te lejuar te armiqesohemi mes veti.

LAMTUMIRE ME RESPEK PER FORUMISTET DHE MODERATORET E KETIJ FORUMI
    nga hasjani 51

hasjan shum gabim e ke

ktu ne forum ka shum antar qe te dun te miren e shkrimet e tuja i lexojn me deshir te madhe sepse je tamam per tu lexu

nuk ke pse largohesh ti prej forumit se te shau ni dobic, ni servil, ni sigurims, ni spiun, ni bejtexhi.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anėtarėsuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Citim Postuar mė parė nga tomaras Lexo Postimin

Tungjatjeta!
    Tomaras,qeveria e sotme me mandatin e sajė tė tretė nė Kosovė,duhet me u kthjellė.

Pacollin nė pushtet do t'a bjen mospuna e qeverive tė deritashme nė Kosovė,duke fillu prej Thaēit,Rexhepit,Haradinaj,(Kosumi,Ēeku)dhe pėrsėri Thaēi!

K'ta janė ata djemt e UĒK-sė tė para 10 viteve,por,poashtu k'ta djem janė tė cilėt qeverisėn me Kosovėn k'ta 10 vjetė e fundit.

Ata 60-70 pėr qind tė tė papunėve,janė produkt i k'tyre qeverisjeve,jo i Pacollit dhe kushdo qė i bind k'ta tė papunė qė tė rreshtohen pas partive tė k'tyre kryeministrave do tė thotė tė pajtohen me gjendjen e sotme tė mjerueshmne!

Ata banorė tė Kosovė,45-50 pėr qind tė tė varfėrve,prej tė cilėve 24 pėr qind tė varfėr ekstrem janė rezultaet e k'tyre qeverive jo e Pacollit.

Nė vitin 1999,Kosova kishte 12 pėr qind tė varfėr ekstrem,sot kjo pėrqindje ėshtė rritur nė 24 pėr qind.Ky ėshtė rezultati i k'tyre qeverive pėr 10 vjet.

...etj

Preng,nė njėrėn anė e akuzon Pacollin se ,pse s'ka investu kapitalin e tij para lufte nė Kosovė (kupto nė Srbi),kurse tashti pas lufte kur ai don tė investon nė Kosovė (kupto Kosovė) pėrsėri e akuzon!
    Kurse shembujt krahasues mes Pacollit dhe morinės e shukriut dhe ne fund me karaxhiqin s'kanė kurgjė tė pėrbashkėt,jo vetėm qė kanė dallim nė kohė,por edhe nė pėrmbajtje!
    Pijetoret janė vendet ku ēmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    I nderuari hasjani51,
    Ajo qė bė Gimi i doēėve nuk bė me tė lėkundur ngaqė deliriumi i tij flet dhe jo vet Ay. Njė ditė mė tha njėri qė e kishte parė, Gimin duke vrapuar i veshur me pizhama lara - lara, para palaltit tė oPERĖS DUKE marrė drejtim kah rruga e " Ali Demit"!
    Njė tjetėr mė tha qė e kishte parė duke urinuar nga kati i 15-t i Hotel Tiranės e qė pikat binin mbi Hotel Minorin!
    Tashti, kur atė tė shkretė e duron gruaja e tij, qė i ka ra pėr taksirat - ta durojm dhe ne njė ēik se s'bahet nami; pastaj edhe s'po kemi se si tė argėtohemi pa Agimin!
    Kur po vie e turr me brinat etij Qoses; pastaj kthehet dhe i bė turr vetės: e nė fund fillon ato brira t'i kruej pėr ku po mundet!
    Miku im hasjani51,
    Unė tė thėrras tė jesh serish aktiv tė mos largohesh ngaqė ne nga pak duhet tė kemi mirėkuptim pėr Agimin: nėse Llambi gegėprifti ka pas durim me tė pėrse tė mos kemi ne!
    Nėse Gimi ka durim tė jet nė shėrbim tė ministrit qė vizitoj kasapin e ballkanit - pse tė mos kemi edhe ne mirėkuptim pėr tė!
    Agimi e ka njė t'mirė qė po ta pyesėsh tė tregon drejt!
    Unė dua ta pyesė: Agim na trego pak ( mos na shaj - se tomel abrie ke pi, a) pėr sherbimin tėndė tek Llambi gegėprifti!
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!

Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    [QUOTE=drifilon;2480412]
    Po ashtu pikerisht kjo esht ajo zotri PRENG.

Behgjet pacolli eshte perzen nga russia pikerisht nga VLADIMIR PUTINI
    Behgjet pACOLLI NUK ĖSHTĖ PĖRZĖNĖ NGA PUTINI sepse Putini ėshtė si rezulltat i Jellcinit por Ai s'ka mė punė nė Rusi ngaqė vet rusėt nga radhėt e tyre u bėnė magnat ndėrsa nė vitet e para tė 90-tes ata akoma silleshin nė mes Leninii dhe Stalinit!
    pastaj pacolli edhe mė tutje ka mardhenje shumė t'mira me vėllain e Millosheviqit i cili ka mbetur nė Rusi dhe me bashkėshorten e tij qė kėrkohet nga "drejtesia" serbe.

Puna e Salbatringut ėshtė fare tjetėr: kjo firmė ndihmonte Kosovėn ehde para lufte sikur qė ishin ato parat qė u dhanė pėr shtypjen e disa librave universitare pėr nevojat e Universitetit- Shtėpi siē ishte i organizuar arsimi mė herėt!
    Unė s'dua ta bėjė fare si Atdhetar kėtė hETEM Ramadanin ngaqė pėr mua ka dy dallime esenciale nė mes: Atdhetarit dhe Bisnismenit: Atdhetari kurrė nuk bėhet bisnismen - dhe bisnismeni nuk bėhet atdhetarė!
    Edhe njėri edhe tjetri s'kanė kohė pėr kėto gjėra!
    Tashti, sa pėr bashkėpunimin e firmave me firma Ruse ato punojn me ato qė duan tė punojn!
    Problemi ėshtė qė, ramadani asnjė herė nuk kontaktoj me armiqtė e shqiptarėve siē ishte Millosheviqi nė kohėn kur Kosova lėngonte por hapi pak qesen ) jo shumė dhe nė Stankovec me ndihma materiale dhe ushqimore ishte edhe kjo Firmė; pastaj shtypin e Kosovės e ndihmoj nė njė mėnyrė dhe saherė qė u intervistua e tha qartė qė e pėrkrah Kosoven e lirė dhe sovrane pa Serbi!
    Pastaj ky Ramadani s'po kėrkon tė bėhet siē thotė Hasjani oligark i Kosovės sikurse qė nuk na kujtohet qė familjarė tė tij kishin dalė nė TV Beograd pėr tė deklaruar qė "+ Pushteti i Millosheviqit na jep gjithė tė drejtat, shikoni shtepin time mbrapa dhe kush ėshtė kundra Millosheviqit e gjat ēka e lyptė" siē thoshte babai i pacollit Behgjet!
    Familjarė tė HETEM Ramadanit ishin edhe nė burgjet JUgosllave!
    Megjithatė edhe ky pėr vitet e 90-ta e sidomos ato tė Luftės nuk bėri sa ka mundur tė bėnte!

i/e regjistruar Maska e XH.GASHI
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    1,123
    Hasjani me vie keq qe une isha duke diskutuar me ju dhe ashtu eshte ajo nderhyrja e atij diskutuesit ishte pa lidhje po ta them si vllaut si mikut per ofendime te tilla nuk largohet njeri nga bashkdiskutuesit jeni nje diskutues i matur qe analizoni gjerat edhe psenganjeher nuk pelqej me te tjere, ketu jemi per te diskutuar une gjithnji i kame lexuar me deshire postimet tuaja .
    Preng une qellimisht thashe ne disa postime me pare se tema nuk eshte per te thurre vargje sepse ju kam frigue kesaj sepse disa kur nuk dine te thurrin vargje nuk dine te diskutojne pa ofendime .Jemi njerez dhe te gjithe gabojm pra Agim Doqi
    KERKOJ FALJE BASHKDISKUTUESIT PER OFENDIM.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga XH.GASHI : 11-11-2009 mė 17:00

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Marjan Demen e kam pasur shok ne fakulltet dhe cimer dhome nje vit
    Me habit ky ne ēfare pozite e paska prue veten te koroptohet nga Behxheti!Eshte i afte e njoh mire dhe ato vite kur ja vrane disa antar udbashat!
    Por sidoqofte e pershendesi se kurr me te nukkemi pas zenka,pos keshilla njeri tjetrit!

Eh more Marjan po ta dini kush jam ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga arberi_fr : 11-11-2009 mė 17:02 Arsyeja: o

Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar mė parė nga Harudi Lexo Postimin
    Preng,nė njėrėn anė e akuzon Pacollin se ,pse s'ka investu kapitalin e tij para lufte nė Kosovė (kupto nė Srbi),kurse tashti pas lufte kur ai don tė investon nė Kosovė (kupto Kosovė) pėrsėri e akuzon!
    Kurse shembujt krahasues mes Pacollit dhe morinės e shukriut dhe ne fund me karaxhiqin s'kanė kurgjė tė pėrbashkėt,jo vetėm qė kanė dallim nė kohė,por edhe nė pėrmbajtje!
    Shembujt kanė tė bėjnė qė ēke me tė! Tashti investimet varet se si e kupton apo se si i kuptojnė por po t'i cekė ato mė tė voglat:
    Ti thua " kapitalin e tij para lufte nė Kosovė dhe e fut nė kllapa ( Kutpo serbi) ndėrsa unė tė them " Kupto nėn okupimin serbė"!
    Tashti, Pacolli personalisht nė Kosovėn e paraluftės ndėrtoj njė shtėpi alamet tė madhe Personale nė fshatin Hajvali, ku qėndronte Njėsia Speciale e Serbisė, dhe pėr " befasin time" ( unė s'jam i befsur por e shkrova figurativisht) megjithėse u dogjėn gjithė ato shtėpia nė Kosovė, qerdhe fėmijėsh, xhamija, simbole tė tjera tė kultit - shtepia e tij nė hajvali mbeti po e ruajtur dhe ashtu siē ishte edhe vet shtepia e Millosheviqit nė Beograd!
    S'paku ta kishte ofruar pėr njė pjesė tė nxėnėsve tė mėsonin nė shtėpin -shkollė!
    ky para lufte ka qenė njė investim kapital mė i madh se tė ndertohej cili do Hotel i madh!

Pra, serbėt e dinin se kush ishte pronari i saj! Po nė atė shtėpi ku i kishte ftuar pasi qė erdhi nga beogradi Aganin bakallin por edhe Rugovėn por qė ky nuk i kishte shkuar!
    Investim zotėri para lufte ka qenė edhe njė:
    Fletore pėr nxėnėsin e shkollės fillore
    Njė bilet autobusi pėr mėsuesin
    Njė paket me fasha pėr ambulanten e fshatit
    Njė pako makarona pėr pensionistin
    NJė ndihmė shtypit tė kOSOVĖS QĖ ISHTE PĖRZĖNĖ PO NGA AJO NDERTES TĖ CILĖN AI PO E RESTAURON ME PARAT E buxhetit tė Kosovės
    Njė ndihmė nė botimin e disa librave Historike
    NJė Film dokumentar me t'cilin do tė tregonim t'vėrteten e Kosovės
    ka shumė - shumė ore zotėri

Pas Lufte askush nuk po e akuzon se ai nuk po investon por pikrishtė po e akuzoj sepse ai nuk po Investon!
    Ai po kėrkon qė me parat e Buxhetit tė Kosovės tė bėjė Investimet e kjo ėshtė pak ma ndryshe: Mi jepni kam thėnė edhe mė herėt parat e buxhetit tė Kosovės sepse edhe unė do tė ndertoj sa tė dua dhe si tė dua: kosova arkitekt dhe ndėrtues ka sa tė doni!
    Ne po i themi Behgjet Pacollit: Urdhero dhe me parat e Tua Investo, nderto e maro ēfarė tė duash!
    Nderto fabrikė po deshe dhe punėsoj kėtu nė Kosovė ata qė po i dėrgon nė Kazakistan e tė cilėt bėjnė punė skllavi!
    Bėre njė Hotel po deshe nė Bokė apo edhe nė Brezovic apo edhe nė Sharr; urdhero dhe nderto!
    Por mos kerko qė tė bėsh restarime tė objekteve qė ne veq i kemi ndertuar duke u dhėnė njė fasad tė jashtme apo edhe njė tė mbrendshme!
    Tė mos merremi tash me manipulimin qė i bėri Xhamis sė llapit dhe restarimit tė saj; ajo ėshtė njė xhami e vogėl dhe para tre vitesh e filloj dhe ne menduam qė do ta bėjė tė re: ai s'beeri asgjė pėrpos qė i dha njė fasad tė jashtme dhe ajo zgjati mė shumė se tre vite!

Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar mė parė nga arberi_fr Lexo Postimin
    Marjan Demen e kam pasur shok ne fakulltet dhe cimer dhome nje vit
    Me habit ky ne ēfare pozite e paska prue veten te koroptohet nga Behxheti!Eshte i afte e njoh mire dhe ato vite kur ja vrane disa antar udbashat!
    Por sidoqofte e pershendesi se kurr me te nukkemi pas zenka,pos keshilla njeri tjetrit!

Eh more Marjan po ta dini kush jam ?
    Ke tė drejtė teksa unė e kisha profesor tė matematikės!
    njeri i mirė dhe atdhetar!

Faqja 49 prej 75 FillimFillim ... 39474849505159 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •