Close
Faqja 10 prej 75 FillimFillim ... 891011122060 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 741
    i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    edhe perse dikur kan pas thane se;
    shkruaj pa frike dhe me shkronja te medha,une nuk dua te marr guximin qe te paragjykoj asnjerin nga tre personazhet e ketij debati pasi nuk i njof nga afer!!
    persa i njof nepermjet mediave,si per Pacollin ashtu dhe per Docin une kam nje konsidert te mire!ndersa per z zotrin Bahtir hamza per deri sa nuk e njof nuk dua as nuk kam te drejten te
    prononcohem per te pozitivisht por as negativisht pamvarsisht njyres apo madhesise shkronjave qe shkruan!!!!
    Ta thotė Prenga Ty ama vetėm pėr religjion t'mos flasim kėtė punėn e kėtyre dyve, ė!

Ai ka tė drejtė ta thotė tė vėrtetėn e tij( hamza), ne kemi tė drejtė tė lexojm o tė mos lexojm shkrimet e tija!
    Tashti, mė kujtohet njė ngjarje nė njė odė Kosove. ishte Aksioni pėr pajtimin e Gjaqeve. Ata dorėbardhėt, falnin nga njė, dy e gjerė nė pesė gjaqe, jo dorasit por ata i falnin Kosovės! Por nė njė nga familjet e armiqėsuara, ku nuk kishte pas vrasje por vetėm rrahje, I rrahuri ( vėllai i tij) gjendej jashtė shtetit, vėllai i tij, briste dhe piskaste sa munde:
    " Kurrė s'do ta fali se ma ka rreh vėllain pa kurrgjo".
    Tė tjerėt i thonin:
    " orė zotėri, po tė tjerėt po falin edhe nga pesė gjaqe ndėrsa ti nuk e falė dhe s'pajton pėr njė rrahje"?

Ai nuk Pranonte me arsyetimin se " rasti i vėllait tė tij ėshtė i rėndė".
    Nė Fund Profesori SAMi PEJA i nervozuar iu drejtua atij qė se falte faljen:
    " Or burrė, i poshtėr paska qenė ai qė e paska pas rrah vėllain tėndė veq edhe Ai vėllai ytė,hiq ma pak s'pake qenė I Poshtėr, se po t'shohim Ty"!

Desha t'them qė ky hamza me kėtė Agimin e Doēėve
    ( besoj qė po e kuptoni domethėnjėn qė mos ta them tė tėrėn?).
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!

Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar mė parė nga drifilon Lexo Postimin
    Te lumte Agim
    Esht e vertet se ti`e njeh shum mire dhe je mik i mire dhe i vjeter i behgjet pacollit

Por edhe une i njofe shume mire te gjithe pacollet se i kame katundare dhe jam rritur me ta behgjeti esht e vertet se esht shum patriot dhe atdhetare por edhe vllezrit dhe familjaret e tij ...
    A, ēka je ti, ė?
    A makoll, a canoll, A haxholl, A pacoll?
    lėre ore Agimin e Doēėve se ai pėr PARA i bė t'gjitha se mos tė ishin ato s'kishte me e kthyer kokėn nga begjeti ( me" xh" t'fortė duhet por demek ai e shkruan me " gj")

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Citim Postuar mė parė nga drifilon Lexo Postimin
    HOTELI: A mundesh te jesh pak me konkret dhe na trego neve ketu se RAMUSH HARADINAJ me ter kapacitetin e tij qe ka kon tjeter e njef Ramushi perveq do Biznesmenave lokal te kosoves ..

Na jep ketu vetem nje emer te nje sipermarrsi te fuqishem evropiane a botror te cilin e njef RAMUSHI dhe ku ne mund te shpresoijm se do e bjer ne kosove per te investuar ... AS NJO

Mu ketu qendrone fuqia e BEHGJET PACOLLIT jo te miliardat qe ka aij veht por tek lidhjet dhe miqesit e fuqishme qe ka aij ne ter boten ..
    BEHGJET PACOLLI ka miqe shoke
    PRESIDENTE NE TER BOTEN
    KRYEMINISTRA NE TER BOTEN
    MBRETER NE TER BOTEN
    BIZNESMENET ME TE MEDHENJE QE KA SOTE BOTA SHUMICA PREIJ TYRE JANE MIQE SHOKE TE PACOLLIT ..

Ketu pra esht fuqia e pacollit sepse aij mund ti sjelle shumicen preij ketyre te investoijn ne kosove ....
    Kohenat kane tregue,se kapitali i huej muke ashte i mire,e dyta ramushi njef,dhe kakeshilltare,qe njohin shume njerez te botes,e dyta pasunia duhet mbetur nen hije te politikes,dhe se fundit ma shume i due 10 milion te popullit tone ne pej,te cilet investojne,dhe vete punesohen,se sa dirigenta te pasur,investimet munde te bahen edhe ne forma te ndryshme te diaspores,mirepo populli lype nji sigurim,ku do te investon dhe te puneoj vehten,dhe ata qe jane ne kriza per pune,bujqesia ashte aduti kryesore,une nuke ndieva qe Pacolli ose AKR,qe diskutuen per ushqime,vetem per banka ndertesa te medhaja do univerzitete do shkolla,spitalet na duhen fabrika ushqimi na duhen mose te importojme ushqim prej serbise dhe vendeve te ballkanit,importimi i kafes dhe i cajit dhe disa artikujve mediteran i kemi ne afersi,pore anije skemi,dhe tasheparamendo pse RAMUSHI,sepse mendon per katundare,katundi i ka votat,se qyteti ashte mbushur me te PAPUNE kurse ne FSHATRA sa te DUASH pune,bile fshatrat jane qprazur,kane ikur ne qytete,rruga,jo vetem rruga pore rryma,shkolla ne fshatra,e jo shkolla ne qytete,PACOLLI ashte shume i ZOTI,respekt duhet pasur per te mu nuke me brengose qka shkruen dikushi,mirepo si BEHGJET PACOLLI une gjithmone kame KRITIKUE KESHILLTAREt dhe afersine e tina,sepse GABON ne media gabon ne te folur,gabone ne shume gjana,mirepo gjithmone ne kufi,dhe ashte i drejt,kurse ne ate drejtesi i gjuhen ANMIQET,te cilet presin sikurse femija e indise per ti ja u gjuejt do rupia,si thoshte nana terez,Akr,ashte shume e lire ne dalje ne politke,pse,sepse kure BEHGJETI nuke do ti LARGOJE,vetem neqofse ata anetare ikin,te cilet si materijalizohen ikin,ka raste ne parti te akr,prape po them ZOTNi dhe DIAMANT per BIZNIS,mirepo afersia e tije nuke ka kurgja vetem presin prej tina,une si HOTELI po te ishin ZGJEDHJET Zotni BEHGJET PACOLLIn per KRYETARE KOSOVE,kurse per partin e tina ska kurgja,po te ishin ZGJEDHJET PER KRYETARE,ai do te fitonte BINDESHEM,dhe ne te ardhmen do te jet KRYETAR KOSOVE,sepse ashte shkrue ashtu para shume shume vjete,populli i KOSOVEs e DINE PSE>

......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Se kisha pare kete emision ,shume gjera te bukura paska bere ,ishalla dhe Shqiperia dhe Kosova te ndertohet keshtu ,flm Drifilon per keto informacione qe po sjell.

Bexheti eshte nje njeri i shkolluar Enginner kur te gjithe kosovaret dhe pak ne shqiptaret e shqiperise merreshim me pune te zeza ai qendroi i paster por na ishte i dashuruar me gruan e nje miliarderi zviceria i cili vdiq dhe gjithe pasurine e trashegoi dashnorja e shqiptarit simpatik Bexhetit e cila u martua me te por dhe ajo pesoi nje aksident automobilistik fatal dhe llotarija i ra Bexhetit
    per mua personalisht edhe pse nuk e njof nga shume afer me behet qefi qe leket rane ne duart e tij se vetem te mira ka bere(mua me ka dhene 200 franga mireseardhe ne zvicer) bile ka ndihmuar shume construction contractor shqiptare duke ju dhene nga 1 milion deri ne 9 milion dollare biznes (por dihet si jemi ne shqiptaret po nuk vodhem pak nuk bejme rehat) por ai nuk i ka ndjekur penalisht vetem se jane shqiptare

shume shqiptare ne zvicer me gjithe maskarelleqet qe bejne do kishin perfunduar shume keq por vetem emri i Bexhetit shume shqiptare kane mare perfitime qe nuk ju takojne

une nuk respectoj njeri pervec vetes sime por Bexhetit nuk mund te mos ja jap ate qe meriton RESPECTIN TIM.

ps po te mos isha daulle i pire nuk do shkruaja
    shendet e para
    BB
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pogradecari : 28-10-2009 mė 23:36

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    Po ju hedh nė kėtė temė, hyrjen e librit tem pėr fenomenin Pacolli. Jam nisur nga deshira atdhetare, jo pėr ta mbrojtur Pacollin, se at ditė qė dikush mund tė mendoj se Agim Doēi po mbron Pacollin, bash qat ditė atij ju thafshin dy krahėt.

KUSH ĖSHTĖ ZOTI PACOLLI!?

„Rreziku mė i madh qė kėrcėnon njerėzimin, lind kur njerėzit
    e ligj, dinakė e tė pabesė shtiren si engjėj dhe pandehin se
    kanė nė dorė tė kushtėzojnė tė ardhmen e tė tjerėve!”
    Faik Konica

Kishim dėgjuar qė diku nė Evropė midis dhjetra biznesmenėve,
    ishte njė njeri i aftė, i pasur dhe qė drejtonte njė kompani tė
    fuqishme ndėrtimi. Rreth emrit tė kėtij njeriu, flitej, fantazohej bile
    pėr ēudi nganjėherė tregoheshin ngjarje qė mė fort u ngjanin legjendave.
    Sa herė qė pėrmendej emri i tij, njė mister e rrethonte atė
    si person. Askush nuk e dinte ku flinte, ku hante, nga shkonte, me
    kė takohej, kur pushonte, kė kishte mik dhe kė kishte shok. Bile
    shumica edhe emrin ia thonin gabim.
    Nė 16 vende evropiane, lėvrinin disa autovetura, kamionė,
    betoniera, vinēa, pajisje e makineri tė futura nėpėr arka tė mėdha
    tė ngarkuara mbi transportierė tė mėdhenj qė mbanin anash apo
    pėrpara njė emėr sa modern aq dhe klasik „Mabetex“. Tė gjitha
    kėto qė kishin lidhje me kėtė firmė lėviznin me njė shpejtėsi tė
    ēuditshme. Shfaqeshin pėr pak kohė, rrethonin njė fushė, ngritnin
    njė objekt tė madh dhe pastaj zhdukeshin sikur i pėrpinte dheu.
    Mbetej objekti, qė bėhej fabrikė, spital, institucion apo uzinė
    teknologjike. Kėta njerėz djersinin edhe kur ngrica dhe bora bėnte
    qė temperaturat tė zbrisnin deri nė 40 gradė nėn zero dhe tė mos
    mateshin dot me termometrat e zakonshėm. Punonin pa fjalė e pa
    zhurmė edhe kur dielli binte si saē mbi kokat e njerėzve. Ishin tė
    ēuditshėm. Ngjanin si tė ardhur nga njė planet tjetėr. Punonin tė
    rrethuar nga plot sehirxhinj dhe befas vinte njė ditė dhe ata
    zhdukeshin. Merrej vesh se e kishin kryer punėn. Kush i drejtonte
    ata? Thuhej se ishte njė shqiptar. Dikush thoshte se ishte zviceran.
    Plot tė tjerė thoshin se ishte kosovar me origjinė nga Mirdita, disa
    tė tjerė qė nuk e kishin parė kurrė thoshin se ishte njė princ apo
    njė sheik, e dikush bile se ka prejardhje nga Sulltanėt e Turqisė me
    origjinė shqiptare. Njė gjė ishte e sigurtė, ai fluturonte gjatė tėrė
    kohės, nga njėri skaj nė skajin tjetėr tė globit. Ditėn dhe natėn pėrshkonte qiejt anė e mbanė. Nė njė bisedė midis shqiptarėsh, dikush
    ka thėnė se „ai ka vdekur njėherė, por e kanė ngjallur amerikanėt me rreze laser!”.
    Nė fakt ai ėshtė njeri si gjithė tė tjerėt dhe quhet Behgjet Isa Pacolli. Kullat e kontrollit tė aeroporteve tė shumė kryeqyteteteve, sapo
    dėgjonin siglėn „November 600. Bravo Papa!“ detyroheshin orė e pa orė, t’i jepnin korridor ajror njė „Challenger 600“ prej nga zbriste njė burrė
    i sjellshėm, tip sportiv, gjithmonė i qeshur dhe gjithmonė i shoqėruar me njė ekuipazh qė e adhuronte. Ekuipazhi e shikonte nė sy, dhe mjaftonte
    vetėm njė gjest apo njė vėshtrim i tij, qė tė tjerėt tė hidheshin nė veprim.
    „November 600 BP“, nuk ishte gjė tjetėr veēse kodi qė: „po zbret nga qielli Behgjet Pacolli!”.
    Nė tė vėrtetė ky shqiptar i lindur nė Marec tė Kosovės, nuk
    „zbriste nga qielli“ siē mund tė mendojė ndonjėri. Ai „ngjitej edhe
    nė qiell“, kur duhej tė mbante afatin e kontratės, pėr tė pėrfunduar
    punėt qė ai dhe kompania e themeluar prej tij „MaBeTex“ merrte
    pėrsipėr punime aq tė mėdha. Por gjithmonė Behgjeti karakterizohet
    si njė njeri qė ecėn me kėmbėt mbėshtetur fort mbi tokė.
    Dikush thoshte se dinte tė gjitha gjuhėt e globit. Ekzagjerim,
    natyrisht. Behgjeti njeh, flet dhe komunikon pėrveē gjuhės shqipe
    edhe nė 12 gjuhė tė tjera. „Dikush gjuhėt e huaja i mėson pėr qejf,
    dikush i mėson nga halli, ndėrsa unė – thotė Behgjeti, - i kam
    mėsuar sepse i kam patur mundėsitė, kam patur dėshirė, bile kėtė
    dhunti m’a ka parashikuar edhe gjyshi Osman!“…

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Next PRESIDENT OF KOSOVA BEHGJET PACOLLI.mirepo pa partin akr,se krejt Zhelana jane ,kape njanit meshoje tjetrit,ata qe nuke munden te hyjne ne politike,krejte keta jane nji o e madhe,te ne nji fjale popullore thote,vetem te dekunit ,nu qofshin,munde ta udheheqin KOSOVEN ,ha,ha i LUMET BABALOKUT OSMAN,se NJERIU i MBRIN ka qenun,ne perkujtim,te OSMANIT te KRONI i MAREFCIT,KRONI i DIJUNIS,dhe MENQURIS SHQIPETARE.

Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar mė parė nga Agim Doēi Lexo Postimin
    Po ju hedh nė kėtė temė, hyrjen e librit tem pėr fenomenin Pacolli. Jam nisur nga deshira atdhetare, jo pėr ta mbrojtur Pacollin, se at ditė qė dikush mund tė mendoj se Agim Doēi po mbron Pacollin, bash qat ditė atij ju thafshin dy krahėt.

!“…
    Po pse bre po rren nga dėshira Atdhetare; Ti je nisur nga dėshira pėr PARE! Nuk e di mor burrė veē boll lluk-llukin po ta kojke e hė!
    Na i dhe do fjalė po ato fjalė s'na dolėn gjėkundi?!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    A po Shkruen edhe per mue takimi im i fundit me B.pacollin,trieste 1977 ndamja,ai shkoi ne austri zvicer une nalte ne europe,ateher ka pasur veshun pallton e gjate ,dhe ka qen ZOTNi,nuke ka ndryshue veshjen,krejte,keto qe ka i ka me merita une shume mire e di,sa per biznise ,12 gjuhe tregojne,NEXT PRESIDENT OF KOSOVA BEHGJET PACOLLI

Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Dikush e quan fenomeni pacolli teksa unė do ta quaja defenomeni pacolli!
    Tashti, njeriu gjatė fazės sė tij tė rritjes dhe zhvillimit kalon nėpėr disa faza tė jetės; nė ndryshime pėr t'mirė por edhe pėr t'keq!
    Behgjet ( me "xh" t'fortė por ay si " intelektual i " mdh" ka qejf me" gj" t'butė) Pacolli nuk ka lindur nė vitin 1999 por shumė mė herėt qė do tė thotė; ai nuk ėshtė tani mė 10 vjeēarė.
    Nė Kohėn Kur Kosova ishte e robėruar, e dėrmuar, e shkalmuar dhe kolektivisht e burgosur kishte Lindur Behgjet Pacolli nė fshatin Marec tė Malesis sė Gollakut!
    Gjyshi i tij mund tė ketė qenė Njeri i mirė por Ay qė e bėri tėrė Serbinė dhe Shkininė tė dridhej ishte trimi i madh i kėsaj ane SHYT MARECI!
    Nė faktė pėr aq sa kishte trima nga ky vendė qė ia kthenin pushkėt Pushtetit - po aqė kishte qė bashkėpunonin me pushtetin.
    Behgjet Pacolli, u rrit, u bė madhor por Ay as nė atė kohė me asgjė nuk u shqua dhe nuk u tregua qė e luftonte Pushtetin e Jugosllavis dhe tė sERBISĖ; pėrkundrazi shquheshin si miq jugoslalv dhe mbanin njė respekt tė jashtėzakonshėm pėr TITON dhe partin e tij.
    Iku Behgjeti nė Europė, bėri punė krahu, dore e kėmbe; bėri pak shkollė, tregti e bisnis dhe u bė kapitalist!
    Mirė shumė!
    Kosova, lėngonte, bėrtiste, kėrciste; vritej fėmija i saj, dhunohej nusja e Kosovės, rinia arratisej!
    Protesta e demonstrata kundra Pushtuesit!
    behgjet pacolli mongon!
    Viti 1990- dhe tėrė kjo dekadė pėr tė mbijetuar; britma nė dyer tė Europės, trokitje pėr ēėshtjen e Kosovės!
    Prapė behgjet Pacolli mungon!
    POr, nė Rusi ku ambasador ishte njė Millosheviq i zi ( vėllai i Millosheviqit) bėri tregti e pasuri - kur Kosova s'kishte asnjė mulli pėr t'bluar bukėn e zezė pėr fėmij!
    U bė luftė e ushtri por sėrish askund nuk gjendje ky behgjet Pacolli i Ri!
    Mungonte!
    PO supozojmė:
    Sikur nė vitin 1990 shqiptarėt e Kosovės nuk do tė organizoheshin pėr t'luftuar okupimin e ri - ēfarė do t'bėnte ky pacolli i zi?
    Prapė tregti me Rusi e serbi?!
    Po tė mos e bėnim Luftėn dhe sikur mos ta bėnim ushtrinė do t'mė interesonte pėr tė ditur; se ēfarė do tė bėnte ky pacolli pėr lirinė e Kosovės!
    Kėshtu qė: ATA QĖ SHKRUAJNĖ QĖ KEMI TĖ BĖJMĖ ME NJĖ ATDHETAR T'MADH E KANĖ GABIM PO NJĖSOJ SIKUR TĖ THONĖ QĖ XHORXH BUSHI DHE SADAM HUSEINI JANĖ DUKE PIRĖ KAFE BASHKĖ!
    A ka mundėsi kjo gjė? Ska!
    Po tė thuhet qė: Behgjet pacolli ėshtė njė bisnismen i madh i pėrmasave Europiane dhe botėrore - at'herė po; kanė tė drejtė!
    Por atdhetarė JO - kurrė tybe!
    E, pas Lufte janė bė " atdhetarė" tė gjithė; edhe Bali Katravella!

Behgjet Pacolli Pas Lufte

Pasi qė B.o.th.e.n se kishte lėvizė, pėr ēėshtjen shqiptare para Lufte, e sidomos gjatė lufte, ai vendosi qė prapanicen e tij ta lėvizte pas Lufte; dhe kėtė e lėvizi gogja mirė dhe shumė pozitivisht!
    Por gjatė Lufte, kur i shkonin pėr t'i kėrkuar ndihmė pėr ushtarėt nė front - ai s'luante vendit!
    pas Lufte u bė humanist dhe ndihmojė; nė punėsim, nė shėrim, nė ndertim, nė lobim! Por meqė pasuria e tij ishte krijuar me dyshime tė mėdha dhe duke e ditur qė u pasurua duke bashkėpunuar me armiqtė tanė!
    Gjatė kohės sė Luftės vet PACOLLI ishte takuar nja tre herė me Millosheviqin nė beograd dhe pėr kėtė gjė ka folur vet PACOLLI. Ai thotė se " ka shkuar me ndermjetsue pėr ēėshtjen e Kosovės".
    Shtrohet Pyetja; nė emėr tė kujt dhe kush e ka caktuar atė qė ta bėjė kėtė gjė?
    Pacolli na tha qė " ka bė pėrpjekje qė tė aranzhoj njė takim nė mes tij dhe Rugovės" por qė Rugova e paska refuzuar ndermjetsimin e tij!
    pse, a pacolli kaq i afert paska qenė me Millosheviqin qė aqė ndikim t'madh paska pas nė tė, ė?

tashti t'i kthehemi ndihmave t"tija dhe Fondacionit tė tij!
    Askush nuk mundet t'ja mohoj kontributet e tija tė pas Lufte!
    Por, ai asgjė s'po bė mė shumė se ta zėmė Ministria pėr PUnė dhe Ēėshtje Sociale!
    Po bėjmė pak matematikė:
    Ay ndėrtojė, njėzet shtėpia nė Kosovė pėr tė " varfėrit" dhe kjo gjė u transmetua nė TV-e pėrmes emisionit tė Teuta Krasniqit. Dorėn nė zemėr disa familje qė ishin pėrzgjedhur edhe nuk qėndronin " keq" nė krahasim me disa familje tjera qė po i shohim nė Emisionin: " Edhe unė jam Kosovė"!
    Por nėse Ay ndėrtoj 20 shtepi me nga tre dhoma sa ishin dhe nėse marrim koston ta zėmė 20.000 Euro ( s'bėjnė kaq por unė po i jap kosto marramendėse) bėjnė gjithsej 400.000 mijė Euro!

Matematika ime thotė kėshtu:
    Nė Kosovė asistencė Sociale marrin mbi 10.000 mijė familje nga 75 Euro! Qė do tė thotė gati 750.000 mijė euro nė muaj! Tani shumezoni kėtė numėr me 12 dhe na del shuma 9.000.000 miljon Euro!
    Pra, tė mos harrojmė qė sipas kėsaj na del qė megjithatė pacolli po bėka shumė zhurmė e po jepka shumė pak!
    Por, megjithatė duhet pėrshendetė edhe kėtė pak ngaqė ka tė tjerė qė s'japin as edhe atė pak!

Dhe krejt pėr fund:
    Behgjet pacolli kurrė s'ka qenė Atdhetar dhe as sot s'mund tė jetė!
    Ay ėshtė vetėm njė Bisnismen i sukseshėm!

Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar mė parė nga hoteli Lexo Postimin
    A po Shkruen edhe per mue takimi im i fundit me B.pacollin,trieste 1977 ndamja,ai shkoi ne austri zvicer une nalte ne europe,ateher ka pasur veshun pallton e gjate ,dhe ka qen ZOTNi,nuke ka ndryshue veshjen,krejte,keto qe ka i ka me merita une shume mire e di,sa per biznise ,12 gjuhe tregojne,NEXT PRESIDENT OF KOSOVA BEHGJET PACOLLI
    Pėr President tė kandidohet s'kam asgjė kundėr; Kur janė bėrė Sadami, katami, gadafi e tė tjerė pse tė mos bėhet edhe ky?
    vetėm se kjo puna e gjuhėve po mė duket pak delikate, ė?
    Gjithnjė kam pėrshtypjen qė Njeriu sa mė shumė gjuhė qė njehė aqė mė orator ėshtė; ka dijeni tė shumtė nė fusha tė ndryshme tė jetės e sidomos tė kulturės!
    Kur po e dėgjoj atė duke folur pėr Tema tė ndryshme dhe oratorin dhe dijen e tij tė tmerrshme po kam pėrshtypjen qė ay s'pari do tė duhej tė mėsonte mirė tė shprehet nė gjuhėn e nėnės e pastaj ----- Po e kuptoni ė?
    Sa pėr president mundet me konkurue sepse dihet botėrisht; pa qenė dallavergji dhe pa qenė me shumė fytyra nė politik s'mundesh me pas sukses!
    Politika i do njerzit qė brohorasin sipas kohės:
    Rroftė Komunizmi
    Poshtė Komunizmi!
    rroftė kapitalizmi
    poshtė kapitalizmi!
    Rroftė partia
    na e rroftė partia!

Faqja 10 prej 75 FillimFillim ... 891011122060 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •