Stilin klasik!
Stilin klasik!
Preferoj nje stil tejet te vecante,te ekzagjeruar ekstravagant,nje stil,qe shumica e njerezve kur tju kaloj prane te skermisin dhembet,apo te psheretine gjithe habi,qe te bej konservatoret qe merren me veshjet e te tjereve,t'ju vije inat,qe jetojne...![]()
Me pelqen edhe stili ekstravagant edhe serioz. Sado qe e pelqej ekstravaganten me shkon me teper ai klasik. Shumicen e rrobave i kam serioze.
If you ReAlLy LoVe SoMeThInG sEt iT fReE, iF iT cOmEs BaCk iT's YoUrS, iF iT dOeSn'T iT wAs NeVeR MeAnT tO Be
Une kam problem/veshtiresi me definicionin e seriozes (per stilin alla Amish e keni fjalen?), extravagantes (punk?) dhe asaj klasikes. Pas disa seancash me psikoanalistin ku do mundohem te cliroj demonet qe me privojne nga arti-i-perkufizimit, do rikthehem e do jap dhe une mendimin tim.
Deri atehere qofshi mire!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ChuChu : 01-08-2002 mė 19:16
Kuqalashe, alla Amishin nuk e njof, do interesohem dhe do te kthej pergjigje ne qofte se behet fjale per ate lloj stili.
If you ReAlLy LoVe SoMeThInG sEt iT fReE, iF iT cOmEs BaCk iT's YoUrS, iF iT dOeSn'T iT wAs NeVeR MeAnT tO Be
U sa kom qesh, ky ishte ai stili e?
Nice qeka. O kuqe, un nuk jom e jotja mi, te pakten jo akoma..lol..
Kacak ka shume konservatore te edukuar qe nuk ckermisin dhembet.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Une thashe per ata,qe merren me te tjeret,por do te doja te pyes:
Pse te djeg miza ty me konservatoret qe skermisin dhembet?!![]()
Vishem klas shumicen e kohes, kur sjam ne terezi, nuk para i kushtoj shume vemendje..
Conclusion: Vishem ashtu si ndihem.
Our greatest glory, is not in never failing but in rising in each time we fall!
Krijoni Kontakt