Pershendes beratasit.Ka ktu???
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Postuar më parë nga Midja Pershendetje per te gjithhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... uuuuuuuueeeeeeeejjjjjjjj midja ..mrama !! edhe un te pershendes per te gjithhhhhhhhhhhhhhhhh
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Postuar më parë nga Elonaa Pershendes beratasit.Ka ktu??? pranohen ata qe jan vetem 30 km larg ???
Era te pershendes e flm qe me kujton gjithmone ..
Postuar më parë nga tutankamon uuuuuuuueeeeeeeejjjjjjjj midja ..mrama !! edhe un te pershendes per te gjithhhhhhhhhhhhhhhhh ojjjjjjj tuteeee a gjalll je aaaa hhahahaha mirmbrema,pershendes shokin e mua tuten
Postuar më parë nga WALCHIRIA Era te pershendes e flm qe me kujton gjithmone .. pershendes ket gocen sexi ktu nalt!! ahhh harrova te persh angelinen para se te me fshij te gjitha postimet. angelina nuk po te puth tani se qenka plot forumi dhe na shofin te gjith ...ma von po vij ..
Postuar më parë nga Midja ojjjjjjj tuteeee a gjalll je aaaa hhahahaha mirmbrema,pershendes shokin e mua tuten po kshu thon qe jam akoma gjall ... oj mide a te puth pak apo ke burrin aty tani ??? nqse po po kthehem ma von vene ne gjum mir a ?? hahaha
Postuar më parë nga drague qyqja mi goc si nuk je lodh.flm. me jete te gjate bebi Te lutem! Cili bebe mer aman, se s'kemi kohe per beba: shkolla the first of all!
La vita è bella...
Postuar më parë nga tutankamon pranohen ata qe jan vetem 30 km larg ??? Po si edhe ata na e nxjerin mallin e qytetit dhe duhet te kemi te njejtat veti te trasheguara se jemi fare afer.Te kam pershendet.
Postuar më parë nga tutankamon po kshu thon qe jam akoma gjall ... oj mide a te puth pak apo ke burrin aty tani ??? nqse po po kthehem ma von vene ne gjum mir a ?? hahaha more tute qyqaa qysh stu lodhen gishtat tu puth krejt me rend hahahahaha te kam tha mua ska puqa
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt