Close
Faqja 19 prej 89 FillimFillim ... 917181920212969 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 886
    Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Nje pershendetje speciale per te panjohuren dhe bombonen !!!
    Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga zogu dukagjinas Lexo Postimin
    Nje pershendetje speciale per te panjohuren dhe bombonen !!!
    Flm.Edhe une Ju pershendes Ty dhe bombonen shum!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    A jeni gjall a jo ore miqq !! ?!?!
    Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Pershendetje per zogun e dukagjinit

Pastaj per saura, suada, tutankamon, mau kiko, aikido, infinity, walchiria, enii, dea, pink, xhuxhumaku, apollyon, bombona, klara, ujnesa, izadora, izabella, linda5, drague, skender76, milanistja_el, perla e te gjithe miqte qe kam harruar t'i vendos ne liste.
    erushe pershendetje zemra ...kalofsh kendshem kte fund jave

Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Pershendetje per gjithe antaret qe vizitojne forumin po edhe ata qe na kan harru qe nje kohe

E pershendes llokumin, linden, klaren , era , xhujen , tute , metin, apollyon, zogun, goldin etj etj

Nga je more xhamia ,se ke hup fare ...te pershendes ty dhe memetin (megjithse ka emer tjeter ,por me pelqen ti them kshtu me emrin e par),qe ka hup edhe ai ...kalofsh bukur xhamia

Citim Postuar më parë nga unejsa Lexo Postimin
    Pershendes te gjith antaret e fsh si bombonen, Linda5, era, lisa12, gloreten MaDaBeR, Mau Kiko,
    Xhamin, Njoni ch, The Boy, Mjeksin, dijetarin, Altruistin ek e shume antar te tjer musliman qe per momentin nuk ua kam fiksuar dot emrat i pershendes te gjith

Gjithashtu pershendes dhe te gjith antaret e rinje qe jan regjistruar ne fsh kalofshit mire

Patriote te pershendes dhe te pucccc fort ...pershendetje dhe per riduanen

Citim Postuar më parë nga klara2009 Lexo Postimin
    Pershendetje per Skifter bjeshke, XHamia,Madaber,Linda 5 ,bombona,Era,Apollyon ,zogu ,milaniste el, tute ...
    Faleminderit klara2009 ..edhe un te pershendes ,dhe te uroj nje mbremje te bukur sot
    Citim Postuar më parë nga izabella Lexo Postimin
    Pershendetje per te gjithe.....
    Ne vecanti pershendes Linda5,Izadora,Lisa12,Suadabolzano,Era,Bonbona,Gloreta,E lsaa,Saura,Tutankamon(ta shkruj emrin tamam se fillon e na shan pastaj e thote iza brutta hahaha),Xhuxhumaku,MaDaBer(qe thote se pershendesim najhere hahaha)Njoni_ch,busavata,Milanstja,Jesy,Unejsa,Dea 07,Mau_kiko,Vlonjatja...... e te gjithe ato qe jane online tani

Ju uroj te gjitheve nje dite sa me te bukur

Nje pershendetje dhe per ty sonnenschein
    ...gjithashtu pershendes dhe te gjith qe ke permendur ke lista ...kalofshit kendshem kte fund jave

Citim Postuar më parë nga suadabolzano Lexo Postimin
    Te pershendes dhe une ylli. Une kam qene pak e zene dhe skam pasur kohe te hyja ne forum. Te uroj nje dite te kendeshme

Gjithashtu pershendes Mau_kiko (natyrisht dhe lagjen tende lol) Saura dhe Linda.
    Ps: Per Saura dhe Linda keni humbur spo kapemi me
    LOL po çte bojm mi ...arbeiten neve knej ..hahah..te pershendes dhe te uroj nje mbremje te bukur sot yllo..ke ndonji menje per sot ne darke ..hahahahahah

Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Pershendes:
    suadabolzano (ke te fala nga lagja ),Aikido, gloreta, walchiria, enii, dea07, ate gaxhijen e lagjes , izadora, linda5, milanistja_el, busavata...

Pershendes ne menyre te vecante fare Unejsa, [era], dhe izabella

si dhe te gjithe ata qe me duan dhe i dua...... lol
    d(^_^)b
    Faleminderit Mau_kiko te uroj nje mbasdite te bukur sot

Nje pershendetjedhe per dy binjaket elsaa dhe milanistja ,SystemA,busavata,Enii,Caushi,tutankamon,Daniel_Ma ker ,Bim Bum Bamin (ishalla humte Bayerni sot)e panjohura, izadora,BlooD_VenoM,maryp ,saura,naqeta,bije,arjeta03, billigoa L3nD1,Omelsinen. ,Tironcja_BLN,stern,angelina02 ,Njoni_ch,Vlonjatja,toni007 ,MaDaBer ,Jesy ,gloreta..e shum te tjer ..nuk po me kujtohen tani

Pershendetje dhe per te gjith patriotet e mi ...kalofshit nje fund jave te bukur
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Pershendetje edhe per tyy yllo . Edhe per gjithe ata qe ke pershendet .

i/e regjistruar Maska e samuel69
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    afer teje mi tu bofte lali jot
    Postime
    25
    Pershnes o popull

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Linda5 Lexo Postimin
    erushe pershendetje zemra ...kalofsh kendshem kte fund jave

Nga je more xhamia ,se ke hup fare ...te pershendes ty dhe memetin (megjithse ka emer tjeter ,por me pelqen ti them kshtu me emrin e par),qe ka hup edhe ai ...kalofsh bukur xhamia

Patriote te pershendes dhe te pucccc fort ...pershendetje dhe per riduanen

Faleminderit klara2009 ..edhe un te pershendes ,dhe te uroj nje mbremje te bukur sot

Nje pershendetje dhe per ty sonnenschein
    ...gjithashtu pershendes dhe te gjith qe ke permendur ke lista ...kalofshit kendshem kte fund jave

LOL po çte bojm mi ...arbeiten neve knej ..hahah..te pershendes dhe te uroj nje mbremje te bukur sot yllo..ke ndonji menje per sot ne darke ..hahahahahah

Faleminderit Mau_kiko te uroj nje mbasdite te bukur sot

Nje pershendetjedhe per dy binjaket elsaa dhe milanistja ,SystemA,busavata,Enii,Caushi,tutankamon,Daniel_Ma ker ,Bim Bum Bamin (ishalla humte Bayerni sot)e panjohura, izadora,BlooD_VenoM,maryp ,saura,naqeta,bije,arjeta03, billigoa L3nD1,Omelsinen. ,Tironcja_BLN,stern,angelina02 ,Njoni_ch,Vlonjatja,toni007 ,MaDaBer ,Jesy ,gloreta..e shum te tjer ..nuk po me kujtohen tani

Pershendetje dhe per te gjith patriotet e mi ...kalofshit nje fund jave te bukur
    Danke sehr,Bayerni....kjo eshte Buli....
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Pershendetje dhe vikend te kendeshem ju deshiroj:
    Flutura, Midja, Bombona,Dy Zogjeve, Di ANA, Rizai , Televizori, Beso, Agim Metbala, E panjohura, Island, Ylleza*, saura, suada, tutankamon, mau kiko, aikido, infinity, walchiria, enii, dea, pink, xhuxhumaku, apollyon, klara, ujnesa, izadora, izabella, linda5, drague, skender76, milanistja_el, perla izadora,BlooD_VenoM,maryp ,saura,naqeta,bije,arjeta03, billigoa L3nD1,Omelsinen. ,Tironcja_BLN,stern,angelina02 ,Njoni_ch,Vlonjatja,toni007 ,MaDaBer ,Jesy ,gloreta..e shum e shume te tjer
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Flm.Edhe nga Kosova nje pershendetje e madhe per Ty!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Pershendetje te gjitheve, ne veçanti atyre qe me kane pershendetur, Linda5, Izabella, Izadora, Unejsa, Klara2009, suadabolzano, Romantejshen, L3nDushja, zogjte e forumit, Roi, Angelina qe eshte moderatorja me yll e forumit

Pershendetje pershendetje pershendetje
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Faqja 19 prej 89 FillimFillim ... 917181920212969 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •