Close
Faqja 79 prej 89 FillimFillim ... 29697778798081 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 781 deri 790 prej 886
    ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    Pershendetje per te gjith online
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Ju pershendes te gjitheve, Sidomos:

Suadabolzano ( me te vertete te kishte zene goja lesh???? ), Gloreta ( yllo te peshendes fort tyja) Unejsa ( i kam mbushur 18 vjecet me kohe une, me lejohet te rri zgjuar deri vone ) Himitsu ( ... sa kohe kisha pa ia lexu emrin...) zogun e vogel, Rreja ( te pershndes balerine ) [era] ( u be kohe e gjate pa e pare ne forum) Linda5 ( te faleminderit per per pershendetjen)
    Bombonen ( Gezuar Ditelindjen, edhe 100 vjec )

Gjithashtu pershendes:
    Aikido, Homer, fisnikustudent, busavata, Midja, lisa12, BlooD_VenoM, Uarda-1, Mjeksia, Milanistja_el, a _-^VLoNjate^-_, isabella, Izadora, Roi etj.............................................
    Faleminderit dhe une te pershendes shume....dhe listen e pershendes gjithashtu

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Unesa dhe une te pershendes kalofsh nje mbremje te kendshme

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    pershendes Izabellen qe ka pershendetur ne pergjithesi, dhe une ju uroj nje mbermje te kendshme te gjitheve pa perjashtim.

Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,780
    Citim Postuar më parë nga lisa12 Lexo Postimin
    pershendes Izabellen qe ka pershendetur ne pergjithesi, dhe une ju uroj nje mbermje te kendshme te gjitheve pa perjashtim.
    Faleminderit ylli ja nje pershendetje ekstra per ty

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034

Smile

Pershendes albela,drague, bombona, era, gloreta, Linda5, suadabalzano, Iasbella, e panjohura,lisa12, Vlonjaten, Midja, zogun dukagjinas, Roi, Mau Kiko, MaDaBeR, Xhamia, L3nD1, Apollony, Izadora, SystemA, Midja, Saura, Ekonomisti, Apollyon, Zogu kosovar, alem de, Milanistja-el, Mjeksia, Perla ,goldian,Mario e te tjereve qe sme kujtohen tani
    Naten e mire befshi
    ah harove dhe xhuxhumakun
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Ju pershendes te gjitheve, Sidomos:

Suadabolzano ( me te vertete te kishte zene goja lesh???? ), Gloreta ( yllo te peshendes fort tyja) Unejsa ( i kam mbushur 18 vjecet me kohe une, me lejohet te rri zgjuar deri vone ) Himitsu ( ... sa kohe kisha pa ia lexu emrin...) zogun e vogel, Rreja ( te pershndes balerine ) [era] ( u be kohe e gjate pa e pare ne forum) Linda5 ( te faleminderit per per pershendetjen)
    Bombonen ( Gezuar Ditelindjen, edhe 100 vjec )

Gjithashtu pershendes:
    Aikido, Homer, fisnikustudent, busavata, Midja, lisa12, BlooD_VenoM, Uarda-1, Mjeksia, Milanistja_el, a _-^VLoNjate^-_, isabella, Izadora, Roi etj.............................................
    Hahahahahhahahah, o te rafte nje e mire ishalla! Push me kish zene
    Te pershendes dhe une dhe te fala Bexhetit ne vecanti lol.

Gjithashtu pershendes: Saura, Linda, Izabella, Albela, Era, Vlonjaten, Gloreta, Stern (flm per pershendetjen), Unejsa, Bonbonken, Miden, E panjohura, Izadora, Apollyon, Roi,Goldian, Aikido, Zogu dukagjinas (flm per pershendetjen) Sensuali_Tr, Busavata, Drague dhe Homza seksin e forumit!

Ps: Mos me kopjoni listen se u lodha duke shkruajtur
    Ndryshuar për herë të fundit nga *suada* : 16-11-2009 më 17:22

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga stern Lexo Postimin
    Pershendes albela,drague, bombona, era, gloreta, Linda5, suadabalzano, Iasbella, e panjohura,lisa12, Vlonjaten, Midja, zogun dukagjinas, Roi, Mau Kiko, MaDaBeR, Xhamia, L3nD1, Apollony, Izadora, SystemA, Midja, Saura, Ekonomisti, Apollyon, Zogu kosovar, alem de, Milanistja-el, Mjeksia, Perla ,goldian,Mario e te tjereve qe sme kujtohen tani
    Naten e mire befshi
    Schatzi Dankeschön ....te pershendes ,dhe te uroj nje dit te bukur neser

Citim Postuar më parë nga suadabolzano Lexo Postimin
    Hahahahahhahahah, o te rafte nje e mire ishalla! Push me kish zene
    Te pershendes dhe une dhe te fala Bexhetit ne vecanti lol.

Gjithashtu pershendes: Saura, Linda, Izabella, Albela, Era, Vlonjaten, Gloreta, Stern (flm per pershendetjen), Unejsa, Bonbonken, Miden, E panjohura, Izadora, Apollyon, Roi,Goldian, Aikido, Zogu dukagjinas (flm per pershendetjen) Sensuali_Tr, Busavata, Drague dhe Homza seksin e forumit!

Ps: Mos me kopjoni listen se u lodha duke shkruajtur
    Erdhe mi e prune kaptinen

Pse mi kur ka dal Homza me seksi i forumit ,se tani e mora vesh un

Faleminderit per pershendetjen zemra ...listen nuk po ta kopjoj ,por i pershendes dhe kto qe ke ne liste...kalofshit nje dit te kendshme neser
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745

pershendetje nga gjermania

Citim Postuar më parë nga stern Lexo Postimin
    Naten e mire befshi
    Nje liste e mbrekullueshme me njerze te mbrekullueshem: Ju pershendes te gjitheve dhe ata qe nuk jane ne kete liste.
    Kalofshi mire e gjitha te mirat.

Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,780
    Nje pershendetje per keto tre yjet siper meje Linen,Suaden dhe Stern.....

Listat nuk po i kopjoj por po e bej dhe une si Linda po i pershendes ato te listave

Ju puuuuuuc

Faqja 79 prej 89 FillimFillim ... 29697778798081 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •