hej pershendetje te gjithe...........
hej pershendetje te gjithe...........
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Ju pershendes te gjithve pa dallim !! Mbrama miiiq shqiptaaaaaar !!!!
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
Pershendetje o burra e qupa e gra. po deri kure do vedijsohemi ne si kombe. Grekun po thrasim serbin po e thrasi me mekatet tona ndaj njeri tjetrit po a ka mbet naj SHqiptar moreeeeeeeeee hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjje po pse shqiptaret te mesojn greqishte po perse u flijua P.kNegovani e Luarasi pse ,pse, pseMallkuar qofshi Tradhtaret Dhe une poqese jom sa do pak i till Rafsha ne zjarre e kurre mose u fikte .
Hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj more shqiptar, po a jeni gjalle more ju a jooooooooooo ?!?!?!?!?!?
Me te vertet ka te drejte ganimet, mallkuar qofte njej bir shqiptari, qe gjuhen qe ia la i pari, as qe e flet, por e len pas dore, e me te tjerat kenaqet proreee !!!
Ngjalluni ore ju shqiptar, ore ju popull, ore ju milet, ngjalluni ti tregojme botes se edhe ne jemi njerez, edhe ne dime te krijojme, edhe ne dime te duame, edhe ne dime te shkruajme e te lezxojme, ngjalluni ore, ngjalluniii !!!!
hahahaha qyqa ca o kjo puthje kshu mi ???po mos u be merak ti jo se nuk bije rrufeja ne hale ....ti po pate deshire mund te vazhdosh edhe me teje dhe jo vetem me puthje hahahahahaha
pershendetje te vecante per vipat se skam pershendet hic kto dite , LINDA, IZA TROPPO BELLA,IZA YLL, SAURA, VLONJATEN E KEQE , MILANISTJA, GLORETA, ERA, MIDJA,BOMBONA , KLARA, ANGELINA, DY ZOGJT, DANIL MARKER QE O BO PER TE CHI L HA VISTO , DHE TE GJITH TE TJERET PA PERJASHTIM !!
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Pershendetje bombona dhe tutankamon !!!
zogu se mos harron ndonjeher bombonen aa////???hahahaha
bombona , te pershendes edhe une nga ana e zogut ..
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Hahahahhahaha, flm qe e pershendetje bombonen ne emer timin !!
Hhahahhahaha po ku ta harroj more une bombonen e forumit, hehehe, hahahahahhahhahahaha !!!!!
Ju dua te gjithvveee !!!!
zogu dukagjinas Hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj more shqiptar, po a jeni gjalle more ju a jooooooooooo ?
Me te vertet ka te drejte ganimet, mallkuar qofte njej bir shqiptari, qe gjuhen qe ia la i pari, as qe e flet, por e len pas dore, e me te tjerat kenaqet proreee !!!
Ngjalluni ore ju shqiptar, ore ju popull, ore ju milet, ngjalluni ti tregojme botes se edhe ne jemi njerez, edhe ne dime te krijojme, edhe ne dime te duame, edhe ne dime te shkruajme e te lexojme, ngjalluni ore, ngjalluniii !!!!?
O zogu flm per kto fjal te bukura.Se shqiptari kure flet bukur degjo bukur e puno bukur hasmerit plasin.Ne Shqiptaret vetem pria te mire te kishim do i rrinim botes karshi Ishalla po vie ne pushtet Ramushi im e ti tregojm se jemi ilra e dardana e grekut e shkaut ka me ju dek nana haaaaheee . tung je i mire gjum te e embel.
Krijoni Kontakt