Close
Faqja 59 prej 89 FillimFillim ... 949575859606169 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 581 deri 590 prej 886
    maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    hej pershendetje te gjithe...........
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar Maska e Agim Metbala
    Anëtarësuar
    12-01-2008
    Vendndodhja
    Rahovec,Kosovë
    Postime
    13,529
    Citim Postuar më parë nga klara2009 Lexo Postimin
    Pershendetje! Per.Skifterin,Era,Apollo,Linda5,Vlonjate,Milaniste el,Madaber,Dj Gabriel,Zogu&Boni ,Agim Metbala,Pranvera ,Roi,Alem de, saura e gjithe antaret e forumit qe nuk kam permendur!
    Z. Klara, sinqerisht Ju falenderohem për përshëndetje, Ju përshëndes edhe unë përzemërsisht e njëherit, përshëndetjet e Juaja, më shtrëngojnë të jem vizitor i temës që unë e preferoj - s'ka më mirë se kur njerëzit përshëndeten...
    Mirë mbetshit...

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Ju pershendes te gjithve pa dallim !! Mbrama miiiq shqiptaaaaaar !!!!
    Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Pershendetje o burra e qupa e gra. po deri kure do vedijsohemi ne si kombe. Grekun po thrasim serbin po e thrasi me mekatet tona ndaj njeri tjetrit po a ka mbet naj SHqiptar moreeeeeeeeee hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjje po pse shqiptaret te mesojn greqishte po perse u flijua P.kNegovani e Luarasi pse ,pse, pseMallkuar qofshi Tradhtaret Dhe une poqese jom sa do pak i till Rafsha ne zjarre e kurre mose u fikte .

Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    3,741
    Hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj more shqiptar, po a jeni gjalle more ju a jooooooooooo ?!?!?!?!?!?

Me te vertet ka te drejte ganimet, mallkuar qofte njej bir shqiptari, qe gjuhen qe ia la i pari, as qe e flet, por e len pas dore, e me te tjerat kenaqet proreee !!!

Ngjalluni ore ju shqiptar, ore ju popull, ore ju milet, ngjalluni ti tregojme botes se edhe ne jemi njerez, edhe ne dime te krijojme, edhe ne dime te duame, edhe ne dime te shkruajme e te lezxojme, ngjalluni ore, ngjalluniii !!!!

faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Pershendetje Vlonjate !!
    Mbremje te kendshme : ))))))

linda5 listen e kishe be per merak, era salute , milanistja-el, elsaa , tute te njis icik gripin :-D, system A mos ki merak se i gjejne vaksinat, saura nuk bohem xhelose lol, ujnesa,drague amanet vjerren , liza12 ,izabella, madaber me latte machiato sonte ; ), midja, angelinao2 staubsauger :-D , stern , perla , ekonomisti brezi i ri :-D , Il santo , Roi, dugagjinasi, goldi ne kerkim te nüsseve :-D, Bustavata+ RockStar, gloreta, enni, chino, daniel maker , apollony, walchira, pranvera, Xfiles tani te mora vesh lol pagan ; ) ,blood venom mausi, .........
    pershendetje pa perjashtim !!!!!!!!

Ju uroje nje mmbremje te qete !!!!!
    hahahaha qyqa ca o kjo puthje kshu mi ???po mos u be merak ti jo se nuk bije rrufeja ne hale ....ti po pate deshire mund te vazhdosh edhe me teje dhe jo vetem me puthje hahahahahaha

pershendetje te vecante per vipat se skam pershendet hic kto dite , LINDA, IZA TROPPO BELLA,IZA YLL, SAURA, VLONJATEN E KEQE , MILANISTJA, GLORETA, ERA, MIDJA,BOMBONA , KLARA, ANGELINA, DY ZOGJT, DANIL MARKER QE O BO PER TE CHI L HA VISTO , DHE TE GJITH TE TJERET PA PERJASHTIM !!
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    3,741
    Pershendetje bombona dhe tutankamon !!!

faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    zogu se mos harron ndonjeher bombonen aa////???hahahaha

bombona , te pershendes edhe une nga ana e zogut ..
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    3,741
    Hahahahhahaha, flm qe e pershendetje bombonen ne emer timin !!
    Hhahahhahaha po ku ta harroj more une bombonen e forumit, hehehe, hahahahahhahhahahaha !!!!!

Ju dua te gjithvveee !!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914

Post zogu dukagjinasss<3

zogu dukagjinas Hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj more shqiptar, po a jeni gjalle more ju a jooooooooooo ?
    Me te vertet ka te drejte ganimet, mallkuar qofte njej bir shqiptari, qe gjuhen qe ia la i pari, as qe e flet, por e len pas dore, e me te tjerat kenaqet proreee !!!

Ngjalluni ore ju shqiptar, ore ju popull, ore ju milet, ngjalluni ti tregojme botes se edhe ne jemi njerez, edhe ne dime te krijojme, edhe ne dime te duame, edhe ne dime te shkruajme e te lexojme, ngjalluni ore, ngjalluniii !!!!?
    O zogu flm per kto fjal te bukura.Se shqiptari kure flet bukur degjo bukur e puno bukur hasmerit plasin.Ne Shqiptaret vetem pria te mire te kishim do i rrinim botes karshi Ishalla po vie ne pushtet Ramushi im e ti tregojm se jemi ilra e dardana e grekut e shkaut ka me ju dek nana haaaaheee . tung je i mire gjum te e embel.

Faqja 59 prej 89 FillimFillim ... 949575859606169 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •