Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 38
    i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Bandat e hajdutėve shkaktojnė incident diplomatik nė Tiranė. Si pasojė e plaēkitjes, ambasada daneze mbyll zyrėn nė Tiranė pa njė afat tė pėrcaktuar, ndėrsa mbyllet automatikisht edhe ambasada suedeze, pasi kjo e fundit prej vitesh funksionon brenda pėrfaqėsisė diplomatike daneze nė Tiranė. Lajmi konfirmohet nga ambasada suedeze, zyra e tė cilės ndodhet pikėrisht nė ambasadėn daneze. “Pėr shkak tė njė grabitjeje qė ka ndodhur brenda ambasadės daneze nė Tiranė, duam t’ju informojmė qė ambasada daneze do tė jetė e mbyllur deri nė njė njoftim tjetėr”, - thuhet nė njė deklaratė qė mban titullin: “Informacion i Rėndėsishėm” dhe i bėrė publik nga zyra e ambasadės suedeze nė Tiranė. E ndėrsa pėr hetimin e rastit janė ngarkuar oficerėt e Antiterrorit e SHISH-it, burime tė Gazetės pranė Drejtorisė sė Policisė sė Tiranės, konfirmuan lajmin duke u shprehur se dėmi diplomatik ka qenė mė i rėndė se ai material, pasi sipas tyre nė zyra ėshtė vjedhur vetėm njė kompjuter. Burime tė besueshme tė Gazetės bėjnė tė ditur se krahas kompjuterėve qė janė vjedhur nė zyra, hajdutėt kanė shqyer dhe vjedhur edhe kamera dhe plazma qė kanė gjetur. Ngjarja, ndonėse e konsideruar si ordinere, ka vėnė nė dyshim sigurinė e pėrfaqėsive diplomatike nė Tiranės. Policia e kryeqytetit ka rritur masat nė ruajtjen e pėrfaqėsive tė huaja diplomatike, duke shtuar shėrbimet.

Ngjarja
    Ngjarja ėshtė konstatuar mėngjesin e djeshėm, kur punonjėsit e ambasadės daneze kanė shkuar nė punė, nė zyrat qė ndodhen nė apartamentin numėr 4 tė katit tė katėrt tė pallatit numėr 1, nė rrugėn ‘Nikolla Tupe’, nė zonėn e Bllokut nė Tiranė. Kėta tė fundit kanė sinjalizuar policinė dhe nė vendin e ngjarjes, veē oficerėve tė Komisariatit numėr 2 kanė shkuar edhe oficerė tė lartė te Hetimit tė Krimit nė policinė e kryeqytetit. Hetimet mėsohet se janė duke u kryer nga skuadra e Antiterrorit nė bashkėpunim me strukturat e zbulimit tė vjedhjeve. Ekspertė tė kriminalistikės kanė qėndruar pėr orė tė tėra nė zyra pėr tė fiksuar gjurmė tė mundshme tė autorėve, por deri nė orėt e vona tė mbrėmjes sė djeshme policia nuk kishte identifikuar apo shoqėruar asnjė tė dyshuar konkret.

http://www.balkanweb.com/gazetav5/artikull.php?id=67775
    Suedezve ju mbaron mandati,per qorrat.
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Saura, si ka faj shteti Ambasadeve. Kanė mė shumė se dy vjet qė i ruajn shoqėri private sigurimi. Kėto shoqėrit "Ro Gat", "Pelicani", "Security PL" etj kanė fituar tenderin dhe janė kėto ato qė duhet tė mbajn pėrgjegjėsi pėr sigurin e institucioneve diplomatike. Policia e rendit ka njė zonė tė caktuar pėr tė kryer shėrbime nėpėr Ambasada. Zyrat e Ambasadės Daneze dhe Suedeze janė tek TVSH, njė vilė dykatėshe me dy porta hyrje, si mos tė bėhet objekt vjedhje kur ato kanė akoma dritare druri, dhe nga pjesa e pasme njė murė qė po rrėnohet prej vitesh. Ēfarė duhet tė bėj shteti?

Nuk e kam idene se ēfare behet tani kam 10 vjet qe kam ikur ,kur kam qene une aty ruej nga Policia e ruajtjes se objekteve ,qe sapo ishte krijuar .
    Nuk e kam idene se si eshte kjo ambasade ,se ne pergjithsi ato investojne goxha brenda ....
    Mos eshte ambasade e re ,dmth kane pak qe jane futur aty ?
    Pastaj e dyta rruga NIkolla Tupe eshte tek tirana e re ,jo tek televizioni....
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

EPIROT Maska e EDLIN
    Anėtarėsuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bėhen qinglat
    Postime
    1,527
    Na gjeni ndonje burim tjeter per kete lajm se me ballkanweb as ne h.... nuk shkoj une (mender jush)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Nuk e kam idene se ēfare behet tani kam 10 vjet qe kam ikur ,kur kam qene une aty ruej nga Policia e ruajtjes se objekteve ,qe sapo ishte krijuar .
    Nuk e kam idene se si eshte kjo ambasade ,se ne pergjithsi ato investojne goxha brenda ....
    Mos eshte ambasade e re ,dmth kane pak qe jane futur aty ?
    Pastaj e dyta rruga NIkolla Tupe eshte tek tirana e re ,jo tek televizioni....
    Ka ca qė ka lėvizur nga Nikolla Tupe, tek rruga e Kompleksit Dinamo, dhe ka vajtur ngjitur me Ambasadėn Belge - Hollandeze. Pėr investimin e Ambasadės dhe e ruajtjes sė objektit, gjithmon kanė qėnė prioritet i vendit qė krijon lidhje diplomatike. Si p.sh nė Milano Piazza D'uomo qė kemi ne Ambasadėn Shqiptare, nė katin e dytė. Atė kishim mundėsi tė merrnim, aq ishte buxheti jonė. Tė shikojm Ambasadėn Amerikane? Angleze, Gjermane, Franceze, Italiane? Pse nuk ndodhin? Sepse kanė forcat e tyre, dhe ruhen me fanatizėm.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Te shkelesh ne nje ambasade te huaj eshte njesoj sikur je ne nje toke te huaj ,neper ambasada ka materiale sekrete ,mbase per dike nga jasht mund te duket nje krim ordiner ,por truri i dipllomateve mendon ēdo gje ....
    Hajdut amator !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Ka ca qė ka lėvizur nga Nikolla Tupe, tek rruga e Kompleksit Dinamo, dhe ka vajtur ngjitur me Ambasadėn Belge - Hollandeze. Pėr investimin e Ambasadės dhe e ruajtjes sė objektit, gjithmon kanė qėnė prioritet i vendit qė krijon lidhje diplomatike. Si p.sh nė Milano Piazza D'uomo qė kemi ne Ambasadėn Shqiptare, nė katin e dytė. Atė kishim mundėsi tė merrnim, aq ishte buxheti jonė. Tė shikojm Ambasadėn Amerikane? Angleze, Gjermane, Franceze, Italiane? Pse nuk ndodhin? Sepse kanė forcat e tyre, dhe ruhen me fanatizėm.

Po e di kete doja te thoja qe investojne ato qe futen ,jo shteti yne ,po kur jane ambasada te vogla dhe sapo futen ,nuk i kushtojne shume rendesi ne (mbase nuk i shkon mendja qe mund te vidhen )fillim ,prandaj thash kur kane levizur ...
    sidoqoft eshte turp ,nuk po vjedh ne nje dyqan .
    Siguria eshte zero ,nuk po them se ne bote nuk ndodhin ,po aty po nuk njofte se zgjith dot hallin .
    Kur isha para dy vjetesh me femijet ,djali i vogel andej nga ora 18 po shkonte tek gjysherit pe te fjetur nje ēante prej letre kishte futur bizhamet per te fjetur dhe celularin ,ne vesh kishte mp3 ..
    Me dolen nja tre ēuna mami tha nuk e di se ēfare me folen ,une hoqa nga veshi Mp3 i thash rdhero ?
    Ato a qenka dhe i huaj ,pse urdhero nuk eshte shqip i kishte thene djali
    dy ishin te bardhe ,nje i zi tha ...
    Leni ,leni muhabetet po mi jep ato qe ke ne vesh ,i kishin marre dhe ēanten ku kishte celularin ..
    Djali i kishte thene te pakten me jep numrin e telefonit se nuk ka ē'ju duhet ,ja kishin thene .
    Nuk kisha ēfare ti beja ishin tre ja dhash ,mire bere o ma i thash ,jo po ti kishin futur ndonje thike djalit per nje celular .
    Ky i shkreti i merzit kishte shku tek babi im ,e mire ne kemi nje te njohur ne polici e kishte marre babi ne telefon ,kishin shku ato tek shpija e kishin marre me fugon duke e shetitur aty afer ku kishte ndodhur ngjarja ,dhe e dinin pak e shume se kush mund te ishin qe vidhnin ne ate zone ,ēa me i be than ,dilni neser te tregu se mos i shifni se i shesin aty ....
    e thash kete me te njohur dhe dilni ke tregu se mos i shifni duke i shitur ...po ai qe nuk njef njeri
    a sja vlente me harxhu kohen me u bo police.... duhet me seriozitet ,jemi te ndergjegjshem te gjith se si funksionon aty ...
    Me gjith shpirt dua qe vendi im te futet sa me shpejt ne Europe ,qe te kene te pakten gjerat me elementare dhe te kulturohen ..
    E di qe ne fillim do na e nxijne fytyren ketej si Rumenet dhe Bullgaret kur dolen ne Europe tufa -tufa ,por dhe ekonomia zgjidh shume gjera .
    Nuk vjell njeri me tani Pras e spinaq si vidhnin dikur ne diktatur eshte rritur standarti ....shpresojme me rritjen ekonomike te rregullohen shume gjera.
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Eh, realiteti ėshtė hidhur, por fatkeqėsisht mbetet realitet. Djeg besa.
    zotri ademgashi...nuk jetoni vetem ju ketej nga skandinavia, ka dhe te tjere qe jetojne...dhe po te ndodhte ajo gje qe thua ti ("Shqiptarė, mos vidhni" ose "Kujdes, kėtej pari ka shqiptarė!")
    , do behej skandal e do shkruanin gazetat per ate lloje diskreminimit.

kerkoj falje per ate shprehje me larte...por thjesht u ndieva i irrtuar per ate dezinformat qe dhe.

shendet andeja !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga POKO : 25-10-2009 mė 10:10

i/e regjistruar Maska e RinorZ
    Anėtarėsuar
    08-06-2008
    Postime
    325
    Muslimanet kishin qene ata qe i kishin grabitur keto ambasada...

Per cudi kjo shprehje po n'a mungon ne kete forum!!!

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    ape sheh po thojn sali berisha ska bo kurgjo .

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    epo te vjedhesh dhe ambasada a e dini cfare do te thote?

qe ti harrojme vizat e anetaresimin ne BE.

Po cjane keta hajdute injorante mer.

Pse sgjeten vend tjeter por ambasadat?

Eh pike e zeze cna gjeten me keta rob te trashe.

Vend koti dhe ne , pa pike ndergjegjshmerie.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •