Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga ganimet Lexo Postimin
    Feja nuke eshte leck me ndrru sa her ti teket dikuj .Ata qe e ndrrojn fen si ai shoku nga afganistani si duket e trajtojn fen si kostum. mua sme pengo feja e tjetrit po sa e vlerso fen time nese ai e urren fen time edhe une nuke rri duar kryq po gjithnji duke sjell argumente qe i mohon veq ai qe ska deshir me u besu dhe eshte i pa fe thjeshte se do as fene qe thirret ne te . Te gjith te gerguarit na kan para lajmru se duhet ti besojm profetit Muhamed a.s dhe thjesht njerzit te zotet e mendjeve te tyre i besojn. Njeriu qe don nji hasem te kombite te tij nuke eshte as fetare as komtare,ai eshte turpi kombite .Shqiptaret shkuan me pshtu koken se serbet i shfarosnin ,kurse turku i strehonte pra ai qe thote per kto gjera diq duhet gjykuar nga nji kande me sy real . Ne as nji her si kemi akuzu shqiptaret ortodokse se serbet na vran e dogjen . A mose po kerkojn qe falje tu kerkojm serbve pse iken ne turqi e si knaqen duke na djeg edhe femijet .Miqsia juaj esht e shkurt ajo duhet te jet e sinqert .Serbi as qe na ka kerku nji her te falure per te zezat qe na i ben.Kushdo qe derdhe gjak foshnjash ase seshte fetare as m...t . Sa me irito sjellja e disaveqe rrehen fetare e as qe e dine qa eshte feja . Njerzit e dijes e shkences nga te krishter po behen musliman . Kjoesht fe qe zoti do ta perhap
    Per Ganimetin- Te gjithe ne mesojme nga me te diturit. Kam sjelle ne forum nje teme te intelektualit Gjon keka. E gjen dhe ne kete rubrike, me titull Nje relike qe ja vlen ta shijosh. E ka mquajtur relike ate shkrim pasi eshte i rralle per nga cilesia , pastertia, vertetesia , eshte i guximshem , por dhe nje mesazh kaq i nevojshem per te gjithe ne qe i jemi larguar identitetit te vertete.Thashe ne pas dhe une qe jam i krishtere vetem si trashegimni ( natyrisht dhe i pagezuar), pas i nuk shkoje ne kishe , pasi diktatura na ka ftohur me te.Lexoje kete shkrim.Shume vete e lexojne ate por nuk marrin guximin te replikojne , por dhe as ta miratojne.Pra ndjehen keq , por dhe frikacake.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Dhe ti me ke thene sa here , por dhe ke per te me thene perseri, shikoi shkrimet e mija dhe ke per te pare se sa te verteta jane ato qe them une.Dhe ne provokimin qe berea ne nje teme (kombesia greke ) ishin te shumte ato qe thoshnin -hikni nje dite e me pare nga shqiperia.
    Kur mbron grekun nermal qe po . Po une askujte si kam thene je shka apo grek apo arab , pa sha Shqiperin dhe shqiptaret .

Nese te pasna then ty ,me siguri qe ke ofendu shqiptaret

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Kur mbron grekun nermal qe po . Po une askujte si kam thene je shka apo grek apo arab , pa sha Shqiperin dhe shqiptaret .

Nese te pasna then ty ,me siguri qe ke ofendu shqiptaret
    Ne nuk shajme ne kritikojme, veme ne dukje te metat fenomenet negative , porblematiken aktuale, analizojme realitetin ne menyre objektive dhe kerkojme nga gjithe secili te reagoje.Une nuk marr persiper te mbroj greket, as serbet, pasi problem per mua eshte populi im ,me te cilin kam mardhenie ne cdo moment.Kur une bej verejte per standartet e dobeta te shoqerise sone , nuk kam perjashtuar veten nga kjo shoqeri dhe nga proceset apo reformat ne perputhje me standartet europiane.Ne jemi te gjithe bashke , me te miret e te keqijte e ketij vendi dhe te gjithe sebashku do te bejme ndryshimet.Me thane te drejten dhe tek ty shoh ndryshim, tashme nicku yt "Xhamija" me diskutimet e tua, shoh qe nuk kane lidhje,e ke vene ashtu kot, per te qene ngacmues.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •