Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 46 prej 46
    Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Anesti 55,Me intereson nje gje te ti dhe dua pergjigje,pse xhdo gje ne teme e ke fillu me shqiptaret musliman,pse xhdo hap tendin e lidhen me shqiptaret musliman,pse xhdo gje ua vendon se kinse fajin e paskan shqiptaret musliman.

Ja ti e fillon me nje musliman,ja une jam shqiptar musliman dhe te them keshtu,besimi jot nuk me intereson mua aspak,mua me intereson te jesh shqiptar.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

cmitizuese Maska e zerbina
    Anėtarėsuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    S`e di me thane
    Postime
    129
    Ore djale, duhet te kerkosh nje here kartat e omogjenit dhe pastaj nenshtetesine. Shko deklarohu verio-epiriot te omonia ose ambasada greke dhe interesohu per kete qe te thashe.

Pacim
    Ich bin Chef
    Ich habe immer recht
    Du tust was ich sage

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga zerbina Lexo Postimin
    Ore djale, duhet te kerkosh nje here kartat e omogjenit dhe pastaj nenshtetesine. Shko deklarohu verio-epiriot te omonia ose ambasada greke dhe interesohu per kete qe te thashe.

Pacim
    A ke ndonje dijeni konkret tiapo o me me bo telef neper zyra, e me me bo telef nga paret.Si duket ju do ta coni deri ne fund misionin perca e sundo!Interesant qendron ne te njetin llogore me te paret e tu dhe se ketu je ne nje forum shqipetare dhe per meteper viktime e politikes osmane.Une di qe njerzitndryshojne , duke korigjuar te kaluaren dhe jo duke u bashkengjite asaj per ta amplifikuar.

Per te gjithe ju te tjeret........!!!!!!!!!!!!!
    Tema ime ka per qellim goditjen e frymes nacionaliste dhe te krijimit te njeriut te ri me standarte te njerezore te nje bote pa kufi, e ketu ndryshojme une , ti, dhe ato qe shtrngohen pas islamizmit.Une nuk do te merraesha kurre me ilamizmin po qe se, do te bazohesha ne parimet e mija pacifiste, por duke pare se kjo fe eshte bere problem jo vetem ne boten e qyeteruar por dhe ne rajon , si dhe ne rritjen e nje fryme nacionaliste rraciste ne kombin shqipetare une nuk mund te rrije ne heshtje, pa dhene kontributin tim, ne eliminimin perfundimtare te kesaj feje qe fundja nuk na takon, pasi rreth saj qendron morali i humbur , nderi i humbur , percarja mes kombit , percarja mes rajonit, shkaku i genocideve dhe urrejtjeve historike, histroia me e turpeshme e popullit tone nder shekuj, ku nen sherbim te pushtuesit, u treguam aq pasionante per dhunimin e lirive te popujve nen Perandori.Pa u zgjate shume po te permend kete figura te urryera te cilet krijuan kete fizionomi te erret per kombin shqipetare.Ali Tepelen-Nje injorant pa arsim , as shkrim e kendim , mizor i pa bese dhe pederast.Mehmet Aliu, i pa shkolle as shkrim e kendim, mizor , i pa bese , dhunoi ne pabesi mamluket.Ibrahimi I biri i Mehmetit, thyu revolten greke per liri kunder turqise, Balshajt dhe me specufikun e tyre i pa shkolle injorant pa shkrim e kendim , mizore i pa shpirt qe e mbushi kalane e Shkoders me koka njerzish te cilet i sulmonte per ti grabite.Ne kemi sunduar me injorancen dhe prandaj kurre bota nuk na harron . Per me teper muslimanet shqipetare ndjehen krenare ne kete histori dhe per me keq akoma nuk kane ndjesi per ndryshim, bejne te shurdhin ndaj zerave te nderkombetareve ,bejne te paditurin ne gjykimin e realitetit te vizionit politik ,per nje bashkjetese me kombet e civilizuara , produkt i pa mohueshem i religionit kristian.Shqipetaret po kerkojne ti bashkangjiten kesaj bashkesie si nje si nje tumor kancerogjen, e kjo eshte e pa pranueshme.Kush eshte kunder ketij me mendimi eshte me pak shqipetare.Asgje nuk sjellin derr derret per priftin janullatus , asgje nuk sjellin ckombetrizimi qe ju i bene shqipetareve ortoikes, asgje nuk perfitoni ne vizionin nderkombetare pervese urrejtjes se tyre.

Po ju tregoj dhe nje ndodhi te shkurten qe sapo u informova neprmjet nje mesazhi nga mbesa ime ne SHBA.Ajo ka qene fillimisht ne Canada dhe me pas u martua me nje shaipetaro amerikan dhe u transferua ne SHBA.Keto dite kishtemarre shtesesine amerikane.Dhenja e kesaj shtetesie behej neprmjet nje ceremonie ku me rradhe thirreshin dhe emrat e e scili perfituae dhe natyrisht nisja fillontesipas rendit alfabetik.From Albania thote administratori dhe fillon me rraemrat, cuditerisht emri i saj nuk u permend.Kur erdhi ne fund administratori therret canada, dhe permend emrin e saj.Mbesa ime u befasua dhe u mbyt ne lot, kjo u beri pershtypje te gjitheve dhe u pyet se perse i ndodhi nje gje e tille. Ajo i shpjegoi se ndjehu nje dhimbje te madhe pasi ndjehu se cuditerisht kishte humbur identitetin saj shqipetare.E pra vellezerit e mi muslimane , beni kujdes me urrejtjen tuaj per komunitetet e besimeve jo muslimane pasi dhe ato jane shqipetare 24 karat dhe cdo cenimi qe ju beni ndaj tyre eshte nje mekat ne vazhdim ,i asaj urrejtje, i asaj politike te ndyre qe feja e pushtuesit na futi ne shpirt per te na percare e sunduar me lehte.Ju shesh kerkoni pergjigje nga une dhe une ne menyren me te sinqerte e jap ate, ndersa nga ju kurre nuk kam pare te vetegjykoheni ,ashtu sic bej une, kurre ju nuk ju pergjigjet pyetjeve te mija kurre ju nuk u pozicionuat per te gjykuar realitetin e ri dhe detyrat qe na dalin per teardhmen, ju vetemkuderpegjigjni me fyerje me egoizem me ndjenje superiorittit te nje shumeive ndonese mbartese te ne turpi historik.Nga ju kerkohen sot ndryshime thelbesore dhe jo nga une apo te kishteret.Ne jemi ato qe kemi qene qe ne kohe te e Muzakes , Kastriotit apo dhe te perandorit Anastats.Ju jeni te perzier ne turq dhe te konvertuar .Sot eshtemomenti kur ju duhet tdini tendaheni.Kush merr guximin dhe rikthehet ne identitetin e te pareve eshte shqipetare kush mbetet eshte turk.Kjo nuk do te thote se me komunitetin turk do te kemi problememe, ato jane pjese e pa ndare e historise sone kombetare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 27-10-2009 mė 07:55

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Pershendetje! Kam vene re se ne forumete gjithe shqipetaret ortodokese i konsiderojne per greke ose arumun cobane.Duke qene se antaret qe sjellin kete opinjon (urrejtje), sjellin zerin e magiorances islamike shqipetare.Atehere me shkoj mendja se keto si shumice, mund dhe te kene te drejte dhe keshtu kane po aq te drejte te me urrejne.Une po u bie ne qafe kot.Pra mendja po me thote se do te kisha bere nje jete me cilesore duke ju larguar nje populli qe me urren.Pra besoj se dhe ju jeni dakord qe une dhe perse jo dhe te tjere shqipetare ortodoks te largohen per ne greqi e tju lene rehat.Pra si mund te fitohet kombesia e me vone dhe shtetesia GREKE?Kesaj nuk i thone "genocid"se genocid i thuhet asaj qe i behet muslimaneve shqipetare. Kjo besoj se mund te jete ne linje me fjalen "transferim".Por po me shkon mendja dhe me nje trem me modern "kembim"si kembim roberish lufte.Nese njihni ndonje cam ose arvanitas, qe jane shqipetare puro dhe patriote dhe qe kane deshire me jetue ne shqiperi pasi u lodhen duke ju prite ju per ti cliruar,ju lutem , jam gati te nderrohem me to duke u bazuar ne barazvleren e pasurive qe do ti lem njeri tjetrit.Faleminderit per mirekuptimin,Efkaristo poli.

Une di qe vetem Pirro Dhima ka marr nenshtetesi Greke dhe kjo me vendim te parlamentit ( votuan ne parlament)

Nuk njoh tjeter shtet ne bote te veproj kesi, SHTET DINAK,,,,,,,,, interesohet vetem per Greqizimin e ortodoksve te shqiperis dhe jo per SHPERNGULJEN e tyre ne Greqi

Por une besoj se natyra do baj te veten,,,,,,,,,,,,me hyrjen ne BE te Shqiperise do pastrohet edhe jugu nga voroiepirotet,,,,,,,,PERGJITHMONE , brezi qe rritet sot ne Greqi nga ky komunitet nuk din gjuhen shqipe dhe natyrisht do ngeli pergjithmone ne kyt vend

......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540

get a life pleqte rrine me niperinjte dhe mbesat arsyeja ? sepse kane nje mendje, dhe kjo pasqyrohet shume qarte ne shkrimet tuaja
    ju jeni nje i pasukseshem, barkthate qe mundohesh te luash me fjale me adoleshentet ketu ne forum qe te fitosh pak vemendje qe jeta jote te kete pak kuptim.

shendet a para
    BB

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Mos hapni tema palidhje ju lutem. Secili ka tė drejten e shprehjes dhe tė kundėrvėnies ndaj njė mendimi qė quhet kritikė, nuk duhet tė meren gjėrat afer zemrės. Ata qė i marin fjalėt ashtu afėr zemres do tė ishte e preferueshme tė mos vizitojnė fare nėnforumet veēanėrisht atė tė besimeve fetare.

Gjithė tė mirat.

Tema mbyllet!
    Sui generis

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •