Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-01-2003
    Vendndodhja
    Massachus...USA
    Postime
    27

Post Enveri ne Drilon

Shoku Enver teper i lodhur nga lufta kundra armiqeve te ēdo lloji me propozim te Birose Politike vendosi qe per te miren e Partise te shkoje ca dite ne Drilon per pushime.Shoku Sillo me te marre informacionin e Birose shkoje atje me perpara per te marre masat.Me pas Sillua u kthye ne Tirane dhe raportoi se gjithshka ishte konforme ligjit.Pasi Enveri u nis per ne Drilon ate e shoqeruan Sillua dhe kalecet besnik te tij si Nanithi,Zgurithi,Qatipi,Qakua,Cukithi,, etj etj etj.Nje dite mengjezi Enveri hapi syte dhe thirri nga krevati:-Ku je mo Sillooo.......Hajde mo ketu te thaē.Sillua ishte prapa deres duke pergjuar kur Enveri do te zgjohej nga gjumi.Me te degjuar hapi menjehere deren dhe i tha:-Ketu jam,ne krie te detires.Enveri ia ktheu:-Po aty te jeē,ku tjeter??!!Me pas Enveri vijoi:-Sillo sot kam nderruar mendim nuk do te vemi tek pilli i derrave per gjueti.Sillo u pre ne fytyre sepse gjithe naten kishte qene ne pyll per te marre masat per gjueti derrash dhe me gjysme zeri tha:-Po ku.... do te jemi sooot?!Enveri ia ktheu:-A thom u,do te vemi ne liqen per te kapur peshk.Sillua mori drejtqendrim dhe i tha:-Siurdheron Shoku Enver.Dhe Enveri ia ktheu me gjysme zeri:-Ashtu de me te lumte!I gjori Sillo doli me vrap nga dhoma e Enverit dhe si i marre filloi te therriste ne radio 23,45,34,21,........urgjent ne baze.
    Dhe me pas porositi helikopterin ne Tirane qe te sillte 15 kostume polumbaresh.Nderkohe qe kostumet ishin nisur Sillua vazhdonte me instruksionin e kaleceve:-Shikoni ketu sot nuk do te jemi ne pillin e derrave por ne liqen.Secili prej jush do te veshe nga nje kostum polumbari do te marre nga nje peshk te majme ne dore nga ato te vaskave qe une kam porositur dhe do te zhyteni dhe te shkoni drejt grepit te shokut Enver dhe me radhe secili nga ju kur ai te hedhe grepin te vendose nga nje peshk e me pas te dale ne breg per te marre peshkun tjeter tek vaskat ne breg te liqenit qe une kam porositur.Hapni syte mire sepse nese ndonje nga ju padashur ben qe ky plan te dekonspirohet do te perfundoje ne grope te halese.-Dakort? e mbylli Sillo.Kalecet me nje ze se bashku thane-Siurdheron,i sherbejme R.P.S.SH.Sillua ia ktheu:-Ashtu mo ju lumte!Erdhi koha qe Enveri doli nga shtepia dhe te gjitha masat ishin marre ne kohe rekord.Ata hipen ne nje skaf te madh te kufirit dhe u nisen per ne mesin e liqenit.Duke ecur ne liqen Enveri urdheroi:-Te mbahet skafi! Ketu ka peshk me shumice.Sillua tha:-Ndaloni skafin!Enveri pyeti Sillon:-A do te kapim gje mo Sillo? Sillo ia ktheu:-Ti shoku Enver po kap planet e armiqve te jashtem e jo me peshkun ne liqen.Enveri i kenaqur nga komplimenti vuri buzen ne gaz e i tha:-Ke te drejte mo Sillo u po u tredh ***** imperialisteve te ēdo ngjyre e jo me peshkun ketu.Ne kete moment sillua njoftoi polumbaret me radio qe te niseshin drejt grepit te shkut Enver me nga nje peshk ne dore.Ata menjehere u nisen ndersa Enveri hodhi grepin ne uje pa durim.Papritmas polumbari i pare qe arriti nje te pare grepin nen uje futi menjehere peshkun.Enveri thirri:-E zura nje zuzar me duket dhe terhoqi grepin lart kur ē'te shihte nje peshk i majme koran.Enveri i lumtur po kalonte vertet nje dite te gezuar gjuetie.Sa here hidhte grepin kapte peshk dhe po i mbushte kovat plot e perplot.Te shkretet polumbare ē'po hiqnin,gati po vdisnin nga lodhja lart e poshte.Enveri hodhi grepin e rradhes kur papritur po e terhiqte por ai nuk i bindej.Ne keto momente thirri fort:-Sillooooooo hajde ketu mo **** gomari e me ndihmo te terheqim kete peshk armik qe nuk bindet.Sillua vajti dhe e terhoqi fort grepin se bashku me shokun Enver.Mirepo grepi kete here kishte hyre thelle ne kostumin e llastikte te nje polumbari dhe papritur ai doli ne siperfaqe te ujit.Ne keto momente polumbari i gjore hoqi masken dhe tubin e oksigjenit dhe filloje te therrase sa kishte ne koke:-Parti-Enver jemi gati kurdoher,Parti-Enver jemi gati kurdohere,Parti enver Jemi gati kurdohere......................................... ...............!!!!!!!!!!!!:syze

kerkuesi
    Anėtarėsuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    edmko lol ishte shume e bukur, por ke gabuar diku dhe konkretisht:
    Si eshte " nuk do te vemi te PILLI i derave...."
    Si duhet " nuk do te vemi te PI_DHI i derrave"
    Gjirokastritet purro si puna e Enverit se thone asnjehere ll po dh
    PAUCA SED MATURA

i/e regjistruar Maska e CHAKALLI
    Anėtarėsuar
    18-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    35
    po mos u tregoni aq i eger .
    ishte pjesa me e mir qe kisha degjuar nga ENVERI DHE SILLOJA .
    duhet ta veni ne skene dhe do te keni suksesin me te madhe .
    pres te tjera .
    rofsh se na shkrive .
    koha eshte si nje shpat,po nuk e preve te pret.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-01-2003
    Vendndodhja
    Massachus...USA
    Postime
    27
    Mariglennora!
    Te faleminderit per verejtjen. Ajo qendron tek ajo fjale qe une nuk e them dot.Por une kam shqiptuar fjalen Pyll ne Pill sepse jugu ne Shqiperi germen y e perdor I.Po te ishte per fjalen tjeter me kuptim krejt te ndryshem veretja jote eshte e drejte.
    Edmko

kerkuesi
    Anėtarėsuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    looooooool
    une jam nga gjirokastra me origjine dhe gjirokastritet (ata qe jane 100% gjirokastrit dhe Dulla ishte i tille) ne vend te y-i, rr-r, ll-dh e ndonje tjeter mbase.
    Megjithate ajo cka ke shkruajt me larte ishte shume e bukur.
    Te mira vella!
    PAUCA SED MATURA

Tema tė Ngjashme

1. Shokėt e kėsaj kohe (Enveri ėshtė i gjallė)
    Nga Nice_Boy nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-04-2009, 05:22
  2. Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 23:58
  3. Ish-besnikėt rrėfejnė ...
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 17-10-2005, 20:23
  4. Kujtime te nje Gjykatesi
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-10-2004, 17:11
  5. Kujtime nga koha e ppsh-se
    Pėrgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 22-02-2003, 07:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •