Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408

Cfar ka ndodhur me femijen i cili komentonte Kur'anin?

Para disa viteve kishte nje femije i cili kishte lindur nga nje familje e krishtere, mirpo ne moshen 4 vjeqare e kishte mesuar Kuranin permendesh vetem pasi kishte fjet dhe pasi i kishte dal gjumi kishte fillu te recitoj Kuranin.

Ky djaloshi ka Prejardhje nga Tanzania, mirpo eshte spekuluar se eshte vrare nga dikush dhe do kisha lutur qe te di me shume rreth ketij femije, i cili kishte befasur te gjithe. Nese ka dikush qe di rreth ketij rasti le te kyqet ne teme dhe te sjell ndonje informacion, jo spekulime por lajme te verteta, qe thjesht kan baza ne argumente.

Ne kete video keni kete femijen dhe mund ta shikoni>

Pres info rreth kesaj qeshtje !

Kaloni mire
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Edhe un kam degjuar se e kan vrare.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Edhe un kam degjuar se e kan vrare.
    Edhe une e kam kete info, mirpo do ishte mire te kishim nje burim me te sakt se kjo qe do na spjegonte me shume dhe me kjart dhe poashtu te dijm rrethanat e kesaj vrasjeje.

Emri i tij qenka Sherefuddin el halifa, tash do ishte mire ta kerkonim ne internet mos po gjejm diqka rreth tij.

i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anėtarėsuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    Sa per info, edhe un kam degjuar se ky femi eshte vra ... po me sa duket keto jane t`thash e t`theme.
    Kete video a kam par qysh para 5 viteve, ne fillim kam qene i befasuar me kete ngjarje, mirpo me kalimin e kohes fillova me qene skeptik sepse kurr me nuk u shfaq ky femi, apo nuk u dha ndonje lajm per kete femi !
    Then ndryshe ky lajm dhe kjo vido dukes se eshte montazh dhe njefar lloj miti, kete qe po them un, e kane thene deshmitaret qe kane pas rastin te jene prezent ne disa tribuna ku ka qene ky femi ... Per me shum info ketu mund te lexoni
    http://www.wikiislam.com/wiki/Shariff_Idd
    Nese dine dikush me teper rreth keti femis, ju lutem sillni ketu, por ju lutem te paktem me ndonje referenc.
    p.sh un per veti jap skeptik per kete ngjarje.

i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anėtarėsuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    Ketu i keni edhe ne youtube disa comente te disave qe e kane par kete video, kjo video eshte shikuar afer 200.000(200 mije) her ne youtube ... Jan mbi 500 comente ne kater pjeset, ndoshta dikush mund te mesoj diqk me teper nga keto comente.
    http://www.youtube.com/comment_servl...%3DmLY9qAPGAyA
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bani gjk : 25-10-2009 mė 13:39

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Bani gjk Lexo Postimin
    Sa per info, edhe un kam degjuar se ky femi eshte vra ... po me sa duket keto jane t`thash e t`theme.
    Kete video a kam par qysh para 5 viteve, ne fillim kam qene i befasuar me kete ngjarje, mirpo me kalimin e kohes fillova me qene skeptik sepse kurr me nuk u shfaq ky femi, apo nuk u dha ndonje lajm per kete femi !
    Then ndryshe ky lajm dhe kjo vido dukes se eshte montazh dhe njefar lloj miti, kete qe po them un, e kane thene deshmitaret qe kane pas rastin te jene prezent ne disa tribuna ku ka qene ky femi ... Per me shum info ketu mund te lexoni
    http://www.wikiislam.com/wiki/Shariff_Idd
    Nese dine dikush me teper rreth keti femis, ju lutem sillni ketu, por ju lutem te paktem me ndonje referenc.
    p.sh un per veti jap skeptik per kete ngjarje.
    Sa i perket mundesis se montazhes, mendoj se po te shikohet videoja, ateher mund te shofim se si ky Femija ka nje oratori te cilen edhe nje i rritur nuk mund ta kete dhe tjetra eshte se kur del para nje mase te madhe te publikut ne at stadium futbolli, e ndegjonin dhe brohorisnin per te dhe e veqantja eshte se ky femije me aq pjekuri fliste para nje mase te tille dhe asesi nuk emocionohej.

Mirpo tash pasi eshte shperndare lajmi se eshte vrare, do ishte mire te jepen me shume te dhena rreth kesaj.

Kete foto e nxorra nga linku qe solle ti dhe do ishte mire ta shofim

Mirpo ftohet qdo kush qe ka qoft edhe ndonje gjysem informate, te na sjell ketu.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •