Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 102
    i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anėtarėsuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    Oh zot sa poshtersira behen ne emrin tend!
    failure is not an option!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    si mund ta shpjegojme ket dukuri
    JO SEKS PARA MARTESE

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Unė do tė thoja se ėshtė njė Video tejet interesante (tė falendėroj Apollyon) por pa pjesėn e fundit, ku thuhet se nėna e djaloshit thotė se: "Zoti e ka dėrguar atė pėr ta mbrojtur vendin" (kėshtu disi), kjo ėshtė thjesht njė logjikė Budiste. Por sa mund tė themi qė ėshtė e vėrtetė kjo gjė (ajetet Kur'anore), mund tė themi se ėshtė 100% pasiqė sot kemi argument, fakt "VIDEOT dhe njerėzit tė cilėt paskėn shkuar ta shohin nga afėr djaloshin", sa mund tė themi qė ėshtė mrekulli, mrekulli nuk ėshtė e arsyeshme tė quhet, shpesh njerėzit kur e shohin atė fėmijė vet me vete thonė "E Pabesueshme", por kjo nuk e bėn njė gjė tė tillė "Mrekulli", gjėra tė tilla besoj ndodhin shumė shpeshė (nė versione tė ndryshme). Poashtu as provė apo fakt qė All-llahu eksizton nuk ėshtė, sepse provat apo faktet i ka vėn shumė kohė mė parė, nuk ėshtė e arsyeshme tė thuhet se All-llahu vuri si fakt pėr eksiztencėn e tij djaloshin e vogėl, sepse fakt pėr eksiztencėn e tij kemi shumė ... !!!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Video qe tregon shume gjera keqardhese.
    Por asgje nuk tregon me shume se mossigurine e njerezve se a ekziston apo ka ekzistuar ndonjehere Allahu.

*

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    une isha ateist, sot kam ndryshuar mendje kur pashe videon por dicka e dyshimte ishte ne video, grate nuk kishin burqa ose te pakten nje ferexhe

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin
    Sot ne Bagdat shpertheu nje makine vetevrasese, bilanci; se paku 38 te vdekur e 40 te lenduar...ne emer te ketij Muhametit si profet gjoja...!
    po erdhi ne fuqi ky Muhameti II kam frike se shifrat e viktimave do dyfishohen...vaj halli per boten se e mjerushme eshte edhe ne kete shekull marrinat na percjellin hape pas hapi me injorancen e njerzimit...leshona toke, hapu dhe na perbije te gjithve pra, ēna duhet jeta, pse te jetojmi edhe ne prane injoranteve ?
    Kur nje krijes i thot vetit njeri , ateher nenkupton se ka aftesin e logjikimit dhe arsyes . E kjo shifet se mungon tek ti

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Mjaftojnė 'mrekullira' tė tilla pėr tė parė kush ka mbetur ende njė primatė nga zhvillimi mendor. Njė rrengė e bukur mediatike dhe vėrshojnė mendjeleshtorėt tė shikojnė shenjat vėrtetuese dhe magjinė qė i Madhi dhe i Gjithėdituri ekziston.Ncncnc...

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    vetem une kam pershtypjen se ky femija ka nevoje per nje ekzorcizem?

mjafton nje "mrekulli" per te tronditur ekuilibrin mendor delikat te fetareve.
    vallaj nuk doja te shprehesha ne kete menyre, por sa e lexova, direkt kete mendova...
    La vita č bella...

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Titull idiot, mjere ne sa injoranta e quajne veten gazetare. E sa per disa komentues te tjere... me mire te heshtin, do te duken me te zgjuar. Po, ne radhe te pare e kam fjalen te nje redep gjakovar.
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •