Kjo eshte teper serioze.
Shikoje..
Ose ose shko ne www.top-channel.tv edhe shikoje ne video!!
Kjo eshte teper serioze.
Shikoje..
Ose ose shko ne www.top-channel.tv edhe shikoje ne video!!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Me kujtohet kur isha i vogel une dhe vllezerit kur vlenim ne kashte ne vend te dyshekut meqense ishte vera, flenim pa kemishe dhe kur u zgjoheshim ne mengjez shihnim se ne shpine na u qfaqnin shkronjat arabe....
Me siguri edhe kjo foshnje flene ne kashtė..;si une dikur...
Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Po ore, ndaj edhe ruhej me ushtare te armatosur shtepia e atij djalit, sepse ka fjet ne kashte.Me kujtohet kur isha i vogel une dhe vllezerit kur vlenim ne kashte ne vend te dyshekut meqense ishte vera, flenim pa kemishe dhe kur u zgjoheshim ne mengjez shihnim se ne shpine na u qfaqnin shkronjat arabe....
Me siguri edhe kjo foshnje flene ne kashtė..;si une dikur...
lol
Ps; Ai qe eshte i destinuar te mos besoje ne dicka, edhe sikur tja nxjerresh para syve (si ne rastin konkret) ska per ta besuar. Gjithsesi.. sjemi askushi per te gjykuar kte lloj ngjarje, eshte teper e madhe per syte tane te vegjel forme bajamje.
lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ani de myslimanet qenkan pasuru ja edhe me nje muhamed,e prap nuk jan te knaqur,nuk i dihet ne te ardhmen mund te vij edhe muhamedi i tret.
Kjo tem eshte sa per te ber humor,ja deri ku mund te shkoi injoranca e njeriut.
Edhe stafi i ketij forumi nuk di perse lejon tema te tilla,dihet se egziston nje forum mysliman dhe atje mund te shkojn e te tregojn kash e lashe te tyre.
Phiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
vetem une kam pershtypjen se ky femija ka nevoje per nje ekzorcizem?
mjafton nje "mrekulli" per te tronditur ekuilibrin mendor delikat te fetareve.
Edhe kete e ndegjova rilind Muhamedi!
Jetoje jeten qe te fitosh shperblimin....
Qone temen te rubrika e relegjioneve.
Sot ne Bagdat shpertheu nje makine vetevrasese, bilanci; se paku 38 te vdekur e 40 te lenduar...ne emer te ketij Muhametit si profet gjoja...!
po erdhi ne fuqi ky Muhameti II kam frike se shifrat e viktimave do dyfishohen...vaj halli per boten se e mjerushme eshte edhe ne kete shekull marrinat na percjellin hape pas hapi me injorancen e njerzimit...leshona toke, hapu dhe na perbije te gjithve pra, ēna duhet jeta, pse te jetojmi edhe ne prane injoranteve ?
Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
vet titulli esht gabim, ose provokues.
ne fen islame nuk ka profet Muhamed te dyt ngulitne njeher ne kry, muhamedi ka vdek dhe nuk ngjallet deri ne diten e gjykimit . ato shkrime jan vetem per injoranta si disa ketu qe nuk besojn ne zotin dhe qe tallen me fen islame . shum mir shkruante : "te falenderojm All-llahun dhe te jemi mirnjohes atij" . po kuj ti thuhet . mir tha apyllon - Ai qe eshte i destinuar te mos besoje ne dicka, edhe sikur tja nxjerresh para syve (si ne rastin konkret) ska per ta besuar.
ne desh besoni ne desh jo secili mban pergjegjsi per veti, zoti po ju tregon qe egziston po mendjemadhsia juaj do ju qoj n humner .
ishalla udhzoni nga zoti sinqerisht
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Krijoni Kontakt