per fat te keq, une nuk mund te vije dot perpara shkurtit ne Londor.
Por, nese organizoni ndonje gje nga shkurti, do vije me gjithe qef.
so, ju uroj te gjithe shqiperareve qe do mblidhen te kalojne nje nate te kendshme
per fat te keq, une nuk mund te vije dot perpara shkurtit ne Londor.
Por, nese organizoni ndonje gje nga shkurti, do vije me gjithe qef.
so, ju uroj te gjithe shqiperareve qe do mblidhen te kalojne nje nate te kendshme
" Vdekja dhe une "
Qielli i kalter mbi ne
ne ishim kater,
drita ,dashuria ,vdekja dhe une
nata si cader ngadale u ul
ne mbetem tre.
dashuria ,vdekja dhe une.
Nje thike thelle ne zemer mu ngul
ne bote mbetem vetem dy
vdekja dhe une!
pershendetje te gjitheve!
Ha mer motra/vellezer si ja kaluat mbreme?
Me respekt Driloni!
Jam JETUS jo TREGUS!.
Me thene te verten kam pase shume deshire te merrja pjese ne kete takim,por duke e menduar mungesen e vajzave,me beri te mos marr pjese.Ju vajza a nuk e mendoni,se po mos te merrni pjese juvene kete organizim ,ky organizim del si me qene ndonje shoqate pedrastash,(me falni shume se nuk e kam per te ofenduar cunat)por e kam ne pergjithesi per vajzat,se deri para nje dite qe te vije dita e organizimit keto jane teper te nxjarrta,por kur vjen dita e organizimit ato fshifen si mije.
Kam shume deshire te dija me shume se si ka shkuar ky organizim
Takimi shkoi shume mire.Ne ditet qe do te vine do te gjeni nje faqe me fotot e forumistave te Londres dhe nje shkrim te shkurter rreth takimit.
Megjithate takimi u krye dhe te gjithe u kenaqen, dhe nese do te hecim me paragjykime si ato tuat tribal-bull kurre nuk do te mblidhemi.Postuar mė parė nga tribal-bull
Me thene te verten kam pase shume deshire te merrja pjese ne kete takim,por duke e menduar mungesen e vajzave,me beri te mos marr pjese.Ju vajza a nuk e mendoni,se po mos te merrni pjese juvene kete organizim ,ky organizim del si me qene ndonje shoqate pedrastash,(me falni shume se nuk e kam per te ofenduar cunat)por e kam ne pergjithesi per vajzat,se deri para nje dite qe te vije dita e organizimit keto jane teper te nxjarrta,por kur vjen dita e organizimit ato fshifen si mije.
Kam shume deshire te dija me shume se si ka shkuar ky organizim
Nga ato qe ti thua del se ti doje te vije ne takim per te "gjujte" ndonje goce dhe jo per tu kenaqur dhe takuar si shqiptare me nje qellim vetem per tu takuar dhe ndjere shqiptare ne ngrohtesine e njeri tjetrit.
Megjithate saper dijenine tate ne takim kishte goxa.
Ishte takimi i pare dhe sic thone fillimi eshte gjithmone i veshtire,por shpresojme qe ne takimine ardhshem do te vijne me shume shqipe edhe shqiponja meqe po kerkohen kaq shume.Thx Redi per mundimin qe mori lal per ta na mbledhur se bashku.
To be or not to be, that's a big question.
Rradhes tjeter edhe mua do me kini atje!!
Po kam hall se do jem me i vogli edhe nuk do na e varni fare!!
P.S Sa te jete Niku gjalle, sma merr mendja te me lej vetem!
Me respekt Driloni!
Jam JETUS jo TREGUS!.
well tony ishte ne party dhe e kaluam mire jo keq po nejse kishte ca cuna ne tavolinen e pare se nuk kishin gjak shqiptari kush e di kishin ca kohe ne londer dhe ju dokte vetja kush e di me zi na thane hi po nejse per mua dhe per shoqerine time qe ishim ne atje e kaluam mire jo keq me muhabet na mbajti redi te flm shume redo i madh je byrazer ok dhe ca cuna te tjere po goca kishte pake sa per te bere be ne to hmmmmmmm po mendja e madhe i kishte mbuluar shume nejse nuk ka shume rendesi kjo por besoj se rradhen tjeter do te behet me mire se ky party qe kaloj besoj se tavolinat do na bashkohen se bashku jo te vecanta nga gjaku i shqiptarit se nje gjak kemi dhe pse jemi large nga vendi jone well besoj se nuk do te me keqkuptoni me kete qe e po e shkruaj me nderime ju nderon tony te gjitheve forumistat e londres dhe ku do te jene ju flm bye ?
Ketu Nenshkruan Veē Tony!
o cuna une serdha dot se me kane heq piket e patentes edhe sma ma me dale ne londer.Por heres tjeter 100% me keni atje lalo.Ca bote naj gjo interesante dhe sa kohe nejtet?
me respekt LO BELLO
Bravo per organizimin!! Heren tjeter dhe me mire.
Fotot ku i keni??![]()
Krijoni Kontakt