Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 41
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119

Pėr: Cili eshte kujtimi juaj me i bukur?!

sh kenge e bukur, thanks! edhe un kam humb nje here ashtu kur kam qene i vogel. ju qepa pas nji gomari, dhe ndiqja ate na pas duke qare dhe duke kerkuar mamin dhe babin hahaaaa
    Without deviation from the norm, progress is not possible

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    sh kenge e bukur, thanks! edhe un kam humb nje here ashtu kur kam qene i vogel. ju qepa pas nji gomari, dhe ndiqja ate na pas duke qare dhe duke kerkuar mamin dhe babin hahaaaa
    hahahah sa gjynah

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914

zhurma e avijonve te Nato-s mbi qiellin e Kosoves ,me rastin e intervenimit per te ndeshkuar regjimin e Slobodan Milosevic.Sa her ndjeja zhurmen e tyre edhe ndegjoja detonimet ne toke ,me dukej vetja si nji foshnje qe zgjohet nga gjumi para syve te Nenes.

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660

Kur e takova ATE - Mu duk vetja se u ringjalla,sikur mu plotesua nje boshllek qe kisha prej shume kohesh
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e Shkenca
    Anėtarėsuar
    29-09-2012
    Postime
    1,424

Ai i femijerise, dijhet kjo pune.....
    S'ka kohe me te bukur se femijeria, atehere Kur derdhje lot dhe nuk ndjeje dhimbje....e Kur rritesh buzeqeshjen ne fytyre, por helm ne zemer....
    ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

......ehhh... Kujtime ohne ende, kuptohet te bukura sepse ato tjerat nuk i regjistroim,

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

me kujtohen ditet qe kaloja me gjyshen, kur isha e vogel...kur me peshperiste ne vesh qe te mos degjonin kusherinjte e tjere, e me thoshte qe une isha mbesa qe donte me shume por nuk duhet t'ia tregoja te tjereve kete sekret... ndonjehere kur gjyshja vinte te flinte te ne, ishim vetem une ajo dhe mami... sa shume gezohesha...mbaj mend qe naten kishte bezdi zhurmen e akrepave te ores se murit, i hiqja baterine ne menyre qe ajo te flinte e qete... njesoj si gjyshja, edhe une nuk e duroj zhurmen e akrepave te ores... me kujtohet edhe dita kur kishte temperature, por na kishte premtuar ne femijeve qe do na dhuronte disa tollumbaca, edhe pse nuk ndihej mire doli te na i blinte... me kujtohet edhe kur papritur e zuri ajo semundje aq e cuditshme qe askush nuk e kuptoi se c'ishte dhe e mori per nje jave...sa dite te trishtuara kane qene, sidomos kur shikoja mamin tim ne ate trishtim... e kujtoj shpesh here, edhe pse kam qene ende e vogel kur ajo iku, por me merr malli per te...

kjo lule ma kujton me shume

8. 2 antarėt mė poshtė falenderuan broken_smile pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

CRASH (03-07-2014),Fleur Blanche (29-06-2014)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,064

(Ne shqiperi me pushime - tirane dhe durres)

Nje nga shume kujtimet e mija te bukura ka qene nje nga festat e shen valentinit , ku shitem unazat e floririt dhe shkuam te nje lokal per te festuar .......

Ne lokal isha vetem une me ate , i gjithe lokali ishte i yni, ne tryeze nje tufe me lule, dhe ne te dy duke pare njeri tjetrin deri ne nje delir shikimi te pafund, duke depertuar brenda njeri tjetrit, jane ato momente ku te dashuruarit behen trasparent me njeri tjetrin

Eshte e pamundur te tregohet me fjale sepse une nga njera ane shijoja ate dhe ajo mua ,por une kisha edhe nje privilegj tjeter sepse shijoja edhe prezencen e shen Valentinit i cili vjen (shpirterisht) cdo vit fiks ne ate dite per ata qe jane te humbur ne dallgen e oqeanit te pafund te dashurise....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 30-06-2014 mė 08:30

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

femijeria...
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Ende nuk kan ardhe ato kujtime !

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •