FERIZAIJ
![]()
FERIZAIJ
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drifilon : 30-12-2009 mė 15:28
FERIZAIJ
![]()
FERIZAIJØ
![]()
FERIZAJ
![]()
ok Driflion. shum mire qe i ke postu keto foto, edhe faleminderit qe ma paske permend emrin si Geographica, e nuk paske harru, ose me than qe i ke ba personalisht ti, neyse, edhe do foto tjera qe i ke postu ne forumin shqiptar, jan marr prej skyscrapercity.com qe i kom postu une si Geographica, por jan edhe do foto te Liburni-t qe i ka postu edhe ai atu ne sajtin ku jena te rregullt, kshtu qe edhe liburnit ke pas vyt mei permen qe i ka ba ai
btw, shum mire qe ke kontribu ne forumin shqiptar per Ferizajin,
tash kam me i ba do foto te reja edhe me i postu edhe ne skyscrapercity.com edhe ktu ne forumishqiptar.com
![]()
Ferizaji eshte vendi i mire me banore shume te dashure,kush e vizitone do te kthehe me fjal te mira,nuk po e zgati shume se flasin fotot vete ju pershendes shumee Drifilon dhe Shpend!
2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...
Vertete fotografi te bukura ju lumte, qyteti mjaft shume ndryshoi por ka edhe shume pune te behet, fale zotit qyteti nuk u demtua nga lufta dhe ferizajasit ia pane hajrin kfor-it amerikan ku u punsuan nje pjese e qytetareve por edhe nje pjese shkuan ne Afganistan e ne Irak por me nje fjale ferizajas ka gjithkund ..,
FERIZAJ
![]()
t them te drejten edhe pse eshte ndertuar me ndertesa te reja, qyteti eshte i papastert, ne rruge mund te gjesh shume mbeturina e papasterti tjera.
une po pajtohem me ty arbnor, amo na shum edhe shpesh thojna qe Ferizaji eshte i papaster, veq qe me te than te drejten nuk eshte per me 'nenqmu' kaq shum Ferizajin me than qe qyteti eshte i pa pastert, kur e dijm qe jo veq Ferizaji po edhe qytetet tjera ne KS jan te papasterta, e jan perplot mbeturina, bile ma shum se Ferizaji, perpos Pz qe eshte i pastert,
Krijoni Kontakt