Nė radhe te apre dua tju pershendes te gjithve, dhe tju Uroj Sukses per kete Faqe internetit kaq te kendshme, ja dhe ca informacione mbi mua...
Vendlindja
Unė quhem Leonard Muēaj jam me origjin nga Shkodra, datlindja ime eshte: Me 26/08/1981 Nqse beni llogarin mire i bie 21-per 22, qeshorin e kaluar kam mbarua, shkollen, kam Studjuar ne Shkollen e (RDLZ) Royal Dockland Learning Zone, kam qė 5 vite qe ndodhem ne Londer dhe jam me Leje Qendrim te Perkoheshme, tani per tani Ndodhem ne pune Part time dhe me shum Experience Work in Office PC Support! desha tju them dhe ju gocave i'm Singel hury uplol..
Interesat i mia janė
Interesat e mia jane paksi te shumta, sa esht e veshtire ti Shpreh te gjitha ktu, por une po ju them ca nga Kryesoret. Me pelqen futbolli te shkoj ne Kinema Muzika, me pelqen & Sweeming & interent & te lexoj libra te Ndryshem, me shum nga ata Romantik hyh se gati pata harrua i go to clubing..
Seshpejti do Postoj dhe nje foto timen, tani po e mbylle kete prezentim duku ju Uruar te gjithve ēaste te kendshme..
Krijoni Kontakt