Desha ta di se mi pi proteinat a te ndihmojn ne zhillimin e trupit dhe per sa muaj trupi fillon te ndryshon pas perdorimit te proteinave flm.
Desha ta di se mi pi proteinat a te ndihmojn ne zhillimin e trupit dhe per sa muaj trupi fillon te ndryshon pas perdorimit te proteinave flm.
meduket do te thot per ato protein shakes qe te ndihmojn te shtosh peshe, per kete do te thuash gon1?
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
poop rexhina d.m.th ma shum per pesh me ndreq pak trupin
gon kujdes se keto protein shots kane avazet e tyre dhe nasty problems. goni ti ke deficiency jo jo aq ne proteina por ne minerale dhe vitamina qe mobilizojne aktivizimin e ketyre proteinave te formojne ate qe organizmi kerkon te formoje.
a cell in muscle for example does not get formed/reformed if one or more ingridients are not present. ti ha mish goni? nqs po atehere ti i merrke proteinat
Amo jam paksa i holle per ata dua ti pije pak sa proteina qe te zhvillohem pak d.m.thte dukem pak sa ma trash se siq jam.
Desha ta di se nese i pi proteinat edhe nje kohe te shkurter i ndali ushtrimet a verehet leshimi i lekures.
Proteinat sjon asgje piji lirisht - vetem kqyre meri firm te mir sikur qe jan Optimum Whey Protein 100 % GOLD hiq mos ta ndin--- ato jon shume te shendetshmee edhe un ekom pas ket problem por pasi qe jam konsulltu me mjek mkan thon meri lirisht nuk ka problem
--
Perveq Steroideve anabolikave etj etj etj
Krijoni Kontakt