Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 54 prej 54
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    A E DINE SA NJEREZ PERJASHTOI NE ANKIME KETU ME FYERJE ,ne muejin e majit ,ka pase plote anetare ai arriti ti ZVOGLOI NUMRIN PER 70% te anetareve,ke kujdes me Javan se ashte HAJVAN.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    C'kishte ai shkrim i im me larte qe po fillon te gjuash gjith keto fjale .
    C'fare ideje ,c'fare baze ?me duket je ti qe ke problem mendimet .
    Javan ,e di si eshte puna une prape nuk te kuptova ,si duket je nisur per ta gjuajtur topin tjeter vend ne kete teme .Shpresoj te jete keshtu .
    JAVAN NUKE KA NDONJI SHKRIM TE MIRE ASHTE GJELOZ SHIKO ALFEKO SUKARAKUN DO TI SHIFESH NGRINDJET E JAVANIT.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s Lexo Postimin
    Nuk po due me u perzie n'kit "biseden" e juve, veq um bane purshtypje pur s'keqi me kto qi e paske thane ktu ma nalt, e s'po muj me nejt pa t'shkrue, se ma kujtove 1997 kur e pata nie n'lajme ni shkodran kur thojke qi a kane "strazhar" kur e ka mare vesh qi u hallkat Shypnia. Edhe kah ju anej po folshin cisto Siptarski ose saf Arnavutca, krejt po ta shurdhojshin meneren me do far strazhara, jeshila, kulltuka e hamama qi as dreqi s'po i bike n'fije çfar guhe jon kah folin ... bile edhe ma zi se kah na, se te na bukur e kan pastrue guhen, s'pakti rrethi jem po.

Keshtuqe, mus na livdo Shypnin forte, se deri me 1990 na tjert jashta kufijve jemi knaqe tu pa anrra qute pur "shqiperin perfekte", e mas 1990 tuton e kemi pa shum mire çka kish pase mrena grilave (kufijve) t'saj.

Hiq mos u munoni me e livdue dikon e me purkesh dikon tjeter, se ni pjelle jemi tuton. Fatkeqsisht shumica jemi q'ashtu qysh ka thane ai xharrahi pur at familjen. Dallimi i vetem asht qi na jashta kufijve t'Shypnise bile gojen e kemi plot nacionalizum e patriotizum (veq me goje, se kur t'vine puna pur me veprue ... po u knojke tjeter kange) e ju as me goje jo, se pur me vepra mus t'flasum hiq.
    une shkodran jam po fjalen strazhar hera e pare qe e degjoj

edhe nqs sot nji beratas nuk kupton nji kosovar, nje pjese te madhe te fajit e keni ju. sepse pranut standartin gjysmak te 1972-shit. vetem ju kosovaret mund ta kundershtonit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    une shkodran jam po fjalen strazhar hera e pare qe e degjoj

edhe nqs sot nji beratas nuk kupton nji kosovar, nje pjese te madhe te fajit e keni ju. sepse pranut standartin gjysmak te 1972-shit. vetem ju kosovaret mund ta kundershtonit.
    Nuke deshiroje te nenqmoje dike,pore me nji fjale nuke mundet njeri te gjukoje,ka fjale te cilat ende perdorin ne shtepi mirepo shum popullat kane ardhe ne kosove prej viseve te toplices dhe nishit leskovcit ,mirepo edhe qytetaret ne kosove perdorin fjalete kesi lloji,mirepo ne anen tjeter kure jane ne vende,te caktueme,dhe ndeja sikurse oda ,ose restorane shume here fjalorthi ndryshone,shkolluemi dhe pa shkolluemi,fjalorthi i qytetareve sikur ne Shqiperi ashtu edhe vise tjera te Shqipetareve,ashte shume i manget ,mirepo ne fshatra ashte shume i paster ne ruejtjen e fjaleve dhe emnime te gjanave natyrore dhe te ushqimit,katundari ashte ROJTARI I GJUHES SHQIPE kurse QYTETARI Shkatruesi i gjuhes,edhe une jame qytetare,ne qytet kame lindur,pore,se pari here ne FSHATe kame kuptue do fjale qe mesuesja i rudhke krahet dhe nuke dinte me tregue qka ashte.

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •