Me beso ose jo, nese te them qe njoh shume njerez, per ti qendruar serish atyre fjaleve qe kam thene me pare (ne mesazhet e meparshme).
Ne miqte e mi qe ndoshta dikush eshte dhe 'ketu', nuk para bie biseda tavoline (dhe per kete besoj jemi te gjithe dakord) se ne cfare "site" interneti je rregjistruar ?! Jo per faktin se mund te jete "patetike" por thjesht sepse ate kohe te lire qe kemi e clirojme veten ne "budalliqe" per t'ia kaluar sa me mire, per te harruar ate rutinen e te nesermes qe na pret.
Sa per meyren se si ti arrin te konkludosh per njerezit me vjen keq te ta them por nuk jam fare dakord:
Mendoj se njerezit perkujdesen me shume qe te percjellin nje mesazh sa me te mire per veten tek te tjeret, se te shfaqin veten e tyre ne menyren me te sinqerte se si ato jane> ( per kete jam i bindur)
Mund te vazhdoj shume me kete teme, por teksa shoh fjalet qe kam shkruar them se as vete nuk do te kisha durimin ta lexoja gjithe kete, dhe jo me te shtoj dicka tjeter.
Gjithsesi shpresoj qe ne rastin tend te gabohem, nga njerezit qe ke rreth e rrotull ........
Krijoni Kontakt