Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anėtarėsuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266

Me dukesh pak e irrituar ....

Citim Postuar mė parė nga klara2009 Lexo Postimin
    Me falni sa nga anetaret e forumit njihni ne jeten reale ,per te bere nje ballafaqim midis personalitetit te tyre virtual me ate real?
    Une besoj se jane te njejtet ,nje njeri i edukuar dhe inteligjent eshte i tille kudo bile me shume ne jeten e perditshme se ne virtualitet...dhe nje harbut dhe i rendomt ne jeten e perditshme nuk mund te jete gentilmen ne virtualitet ???
    Me beso ose jo, nese te them qe njoh shume njerez, per ti qendruar serish atyre fjaleve qe kam thene me pare (ne mesazhet e meparshme).
    Ne miqte e mi qe ndoshta dikush eshte dhe 'ketu', nuk para bie biseda tavoline (dhe per kete besoj jemi te gjithe dakord) se ne cfare "site" interneti je rregjistruar ?! Jo per faktin se mund te jete "patetike" por thjesht sepse ate kohe te lire qe kemi e clirojme veten ne "budalliqe" per t'ia kaluar sa me mire, per te harruar ate rutinen e te nesermes qe na pret.

Sa per meyren se si ti arrin te konkludosh per njerezit me vjen keq te ta them por nuk jam fare dakord:
    Mendoj se njerezit perkujdesen me shume qe te percjellin nje mesazh sa me te mire per veten tek te tjeret, se te shfaqin veten e tyre ne menyren me te sinqerte se si ato jane> ( per kete jam i bindur)

Mund te vazhdoj shume me kete teme, por teksa shoh fjalet qe kam shkruar them se as vete nuk do te kisha durimin ta lexoja gjithe kete, dhe jo me te shtoj dicka tjeter.
    Gjithsesi shpresoj qe ne rastin tend te gabohem, nga njerezit qe ke rreth e rrotull ........

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Sado te shtirret nje person ne virtual do e tradhetoj veten diku. Nje injorant nuk mund te bej rolin e inteligjentit dhe e kunderta. Pra sado te dalim nga vetvetja nuk vemi shume larg saj. Nuk mund te dalim dot nga vetja jone.
    Feelings change - memories don't.

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anėtarėsuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    Citim Postuar mė parė nga Kaligula Lexo Postimin
    Teksa lexoj keto dhjetra mesazhe te postuara ketu them me vete ?! :

Ku eshte gjite kjo elokuence, miresjellje, retorike ........ aty jashte ne boten e vertete ku nuk ke nje tastiere para vetes per te klikuar ?!

Them se eshte per te ardhur keq ! Aty ku vertet miresjellja, elokuenca, bota e brendshme e gjithesekujt vlen dicka, kjo botė "fle", ėshtė e ndrydhur sikur te kesh turp nga ato qe te rrethojne, ose me mire kamuflohet me ndienjen e theksuar te zhargonit te perditshėm ironik (e metė qe e kam edhe vete), menefregist, "alabak" ..............

Ej si mendoni, eshte me lehte te jesh vetja jote para nje tastiere qe ste shikon askush apo nje "kameleon" prane rrealitetit qe na rrethon ?!

Ps: Pa dashur tė ofendoj askend por jam lodhur nga shfaqje "teatrale" qe si shoh "aty jashtė".
    mendoj se mund te jemi vetvetja ne te dy rastet
    por thjesht ne virtual krijom miqsi me leht dhe ndoshta shprehemi me leht se ne realitet duke ditur qe sdo jemi te gjykuar nga askush
    per mua esht thjesht limiti deri ku e tregon karakterin tend
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anėtarėsuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266

Te gjykuar ?! Nga cfare ?

Citim Postuar mė parė nga Albela Lexo Postimin
    mendoj se mund te jemi vetvetja ne te dy rastet
    por thjesht ne virtual krijom miqsi me leht dhe ndoshta shprehemi me leht se ne realitet duke ditur qe sdo jemi te gjykuar nga askush
    per mua esht thjesht limiti deri ku e tregon karakterin tend
    Me ler te te tregoj dicka :

Une kamn nje mik shume te mire e cila ka pak mangesi ne paraqitje (do te thoja qe s'eshte ajo seks bomba qe cdo mashkull do te donte ta kishte ne krah).

Jam i sinqerte nese te them qe jam shume rehat ne shoqerine e saj ne sigurine qe ajo transmeton tek te tjeret, menyren se si i shfaq mendimet duke qene vetja e saj pa patur komplekse qe shumė njerėz i kane (qe me teper rrine e vrasin mendjen: jam bukur, i kam floket mire dhe ne momentin qe marrin nje ' OK', kompliment, fillojne dhe marrin 'guxim'). Kjo pėr mua ėshte patetike !

Karakteri eshtė tė qenit vetja jote mendoj une pa u pershtatur sipas situtes sė rastit ! Ėshtė dicka qe svaret nga menyra se si je veshur sot, si i ke flokėt .......

Nejse pikenisja e kesaj teme isht !

"Eshte me e lehte te gjykosh dhe te shprehesh nepermjet nje tastiere sesa ne boten rreale ku jetojme cdo dite, te pakten ta bejme duke qene vetvetja dhe jo duke u shtirur apo duke qene te vertete 'ketu' si ato romantiket nga libri "Tre shoket" i Remmark 'Romantiku i fundit' ketu dhe alabaku i rruges neser"

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anėtarėsuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    Kaligula duhet te me kuptosh thash qe mund te jemi e theksoj mund
    Mua sme intereson s'hum paragjykimi i te tjerve nqs ndihem mir vet me
    Mjafton , po po ta marim gjeresisht shoqeria jon veē paragjykon
    dhe per ket e kisha se mund te flasin dhe shprehen me hapur
    Pa d'al nga karakteri dhe natyra e vetn.
    Nuk ve ne diskutim se ka qe shtiren po kjo nuk esht normale
    Ose ata shtiren ne jet reale qe esht e kunderta dhe gjejn lirshmerin
    Te j'en vetvetja ktu .
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Cdo njeri nga ne ka pak hipokrizi brenda vetes , ca e shprehin me shume e disa me pak , ama sipas vendit behet kuvendi .
    Hipokrizia snjef realitet ose virtualitet ai qe e ka ne gen nuk e fsheh dot , sepse ska si te dal jasht natyres se tij te te qenurit hipokrit ..

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Zakonisht nje hipokrit kritikon hipokrit te tjer sepse hipokrizia qe ai ka i njef difektet e hipokrizive te hipokriteve. Te gjithe jemi hipokrit kur na e kerkojn rrethanat
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    sado pozitive te jete nje lidhje ajo nis dhe perfundon ketu....

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745

pershendetje nga gjermania

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    sado pozitive te jete nje lidhje ajo nis dhe perfundon ketu....
    Me fal se po te kundershtij. Nje shok i im nga Vushtria u njoh me nje vajze ketu ne internet,jetuan bashke nje vit e ca, tani kane vene kurore...................

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Pajtoheni tani edhe ju qe interneti qenka nje gje e mire qe njerezit mund te gjejne shoke, shoqe, miq, pse jo edhe te dashur dhe kompjuteri - interneti te jete mesiti ( shkuesi, mblesesi ) me besnik!
    Interneti eshte nje mundesi me shume, me komode , per te njohur njerez te tjere.
    Njeh njerez qe ja vlen te diskutosh ,por edhe njerez qe i thua vetes, faleminderit qe na ndan nje munitor

Te jep mundesin ta njohesh tjetrin pa e pare, pa e njohur dhe normal qe surprizat jane nga me te ndryshme.

Nuk i besoje lidhjet nepermjet internetit, jane shume elektronike .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •